Maintenance Technician / Vedligeholdelsestekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Har du erfaring med vedligeholdelse af produktionsanlæg i et reguleret produktionsmiljø? Nyder du at arbejde systematisk og struktureret? Har du lyst til at indgå i et team af dedikerede og erfarne kolleger, som videndeler og støtter hinanden i hverdagen?

ALK er på en ambitiøs rejse for at blive den foretrukne allergivirksomhed globalt. Vi er dedikeret til at levere produkter af højeste kvalitet til vores kunder. Et vigtigt bidrag til at sikre leveringsikkerhed er et pålideligt produktionsanlæg, hvorfor vi søger en vedligeholdelsestekniker til at styrke vores team.

Stillingen
Som Vedligeholdelsestekniker, bliver du en del af Production & Process Support (PPS) under Engineering and operational technology (EOT) på vores Site i Hørsholm. Hovedparten af afdelingens opgaver er i henhold til GMP, hvor vi arbejder hands-on med forebyggende/afhjælpende vedligehold, kalibrering, automatikløsninger og programmering af PLC og SCADA-systemer. Vores mål er, at sikre stabil drift i produktionen gennem planlagt vedligehold og proaktive tiltag.

Du bliver en afgørende medspiller i forhold til vedligehold af utility- og produktionsudstyr i vores produktion og en del af et team på 12 dygtige og engagerede medarbejdere, der i fællesskab sætter en høj standard. Vi har en ærlig og uformel omgangstone, hvor humor og gå-på mod er hjørnesten. Som en del af vedligeholdelsesteamet, får du 7 dygtige og erfarne vedligeholdelsesteknikere, som dine nærmeste kollegaer. Som Vedligeholdelsestekniker vil du efter tilstrækkelig oplæring indgå i vagten (i et 7 mands rul), hvor man har vagten fra fredag til fredag.

De daglige opgaver vil gå på tværs af 2 produktionsområder, forskning og udvikling samt CMC-områder. Du vil derfor have en meget bred kontaktflade på tværs af afdelinger, faggrupper, bygninger og forretningsområder, hvor du benytter dine gode samarbejds- og kommunikationsevner.

Som Vedligeholdelsestekniker vil dine opgave omfatte:

  • Systematisk problemløsning ved udfordringer i produktionen
  • Overblik over kommende vedligeholdelsesopgaver med henblik på planlægning og udførelse
  • Forbyggende vedligehold, planlægning af egne opgaver og koordinering med produktionen
  • Fejlsøgning, reparation, udskiftning og installation på produktionsudstyr
  • Koordinering af vedligeholdelsesopgaver på tværs af organisationen
  • Proaktivt at bidrage til løbende forbedringer på både procedurer og udstyr
  • Implementering af udstyrsændringer i samarbejde med andre afdelinger

Din profil
Du er uddannet som automatiktekniker, el-tekniker, industrielektriker eller har en anden relevant teknisk baggrund. Vi foretrækker, at du har en solid erfaring indenfor procesindustrien – gerne fra den farmaceutiske industri og har en stor interesse for vedligehold af produktionsudstyr, tekniske installationer og utility anlæg.

Ydermere forventer vi, at du:

  • Har en proaktiv tilgang til din arbejdsdag, dine opgaver samt sikre løbende forbedringer
  • Er serviceminded
  • Arbejder systematisk og evner at skabe struktur og organisering i dine opgaver
  • Er omstillingsparat i en omskiftelig hverdag
  • At du trives med deadlines der skal overholdes i henhold til krav og drift af produktionen
  • Nyder teamarbejde og bidrager til at samarbejdet fungerer – det skal være sjovt og udviklende at gå på arbejde!

Vi tilbyder
Vi tilbyder den spændende stilling i en virksomhed i udvikling med et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø. ALK er en international farmaceutisk virksomhed der udvikler løsninger, der gør en forskel for mennesker med allergi. Du kommer til at samarbejde med erfarne og dygtige kolleger i en uformel omgangstone og et godt arbejdsklima. Vi vægter, at give muligheder for udvikling af nye kompetencer, en høj grad af indflydelse på egne opgaver og fleksible arbejdstider.

Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm.

Ansøg
Send os dit CV og en kort beskrivelse af din motivation for stillingen, snarest muligt og senest den 21. januar 2024. Vi hører gerne fra dig med det samme, da vi løbende indkalder til samtaler.

Du kan læse mere om vores virksomhed på www.alk.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Senior Manager, Lasse Nielsen på +45 51 92 97 94 efter den 2. januar 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Produktspecialist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Produktspecialist
  • Hørsholm

Lignende jobs

  • Produktspecialist i Kvistgård

    Are you passionate about legendary sound, and think it is fun to work with electronic devices? Are you eager to contribute to the birth of new products, and improvements on existing ones? Do you wa..
    • Produktspecialist
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Produktspecialist i Hillerød

    Vil du udvikle løsninger til gavn for samfundet? I Digital Solutions får vi velfærden til at fungere. Vi spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de .
    • Produktspecialist
    • Hillerød
    Få mere info
  • Produktspecialist i Kvistgård

    “Kan du lide at arbejde i et travl produktionsmiljø” - “Har du lyst til at være udstyrsansvarlig for udpeget produktionsudstyr og sikre det bare kører” - ”Synes du, at det er spændende at arbejde i..
    • Produktspecialist
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Produktspecialist i Kvistgård

    Are you passionate about legendary sound, and think it is fun to work with electronic devices? Are you eager to provide the best technical service and help both colleagues and independent partners .
    • Produktspecialist
    • Kvistgård
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som produktspecialister i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte produktspecialist i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal produktspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte produktspecialister over tid

Dato Alle jobs som produktspecialister
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5
28. marts 2024 5
27. marts 2024 5
26. marts 2024 5
25. marts 2024 5
24. marts 2024 5
23. marts 2024 5
22. marts 2024 5
21. marts 2024 5
20. marts 2024 5