Rekrutteringsfirma

Supply Chain Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

DESMI Pumping Technology A/S er en dansk pumpeleverandør med hovedsæde i Nørresundby. Virksomheden udvikler, fremstiller, sælger og servicerer pumper, pumpesystemer og miljøudstyr. Løsningerne markedsføres og distribueres af datterselskaber, forhandlere og distributører verden over. DESMI har oplevet en markant vækst de seneste år, hvilket har skabt et øget tryk på DESMI´s globale supply chain. Af samme årsag gennemgår DESMI´s globale supply chain en betydelig udvikling i øjeblikket gennem en række optimeringsprojekter.
For at imødekomme det øgede tryk på DESMI´s globale supply chain søges nu en ansvarsbevidst
Supply Chain Specialist
Global Planning – International vækstvirksomhed
Vil du bidrage til at udvikle og optimere processer på et globalt niveau og dermed være med til at styrke de overordnede rammer for forsyningskæden? DESMI tilbyder nu et interessant og udfordrende job indenfor området Supply Chain, hvor der både vil være behov og mulighed for fordybelse i komplicerede analyseopgaver, men også daglige problemløsninger. Du bliver en del af et Global Planning-team bestående af fire specialister, som står midt i en spændende og travl tid med gode udviklingsmuligheder fagligt såvel som personligt. Desuden bliver du en del af et internationalt arbejdsmiljø, som flittigt gør brug af humor og den konstruktive sparring.
Du får en central rolle, hvor du med reference til manageren i Global Planning-afdelingen står i spidsen for implementering, forankring og videreudvikling af relanceret S&OP proces. Du får dermed ansvaret for at analysere forecast accuracy og justere forecast-model og proces med organisationen med henblik på at optimere denne yderligere. Derudover identificerer og analyserer du supply/demand risici, og du generer scenarier for mitigering via respektive interessenter. Du sikrer gennemsigtighed i forhold til performance i Supply Chain gennem drift og optimering af gældende KPI’er samt udvikling af nye performance målinger primært via Power-Bi. Løbende kan der forekomme ad-hoc dataanalyser og opgaver.
For at komme i betragtning til jobbet har du nogle års relevant erfaring fra en lignende stilling f. eks som Supply Chain Planner eller Master Planner, hvor du har beskæftiget dig med Sales and Operations Planning. Vi forestiller os, at du har en uddannelse som cand.merc. med speciale i Logistics and Supply Chain Management eller som cand.polyt. med speciale i Operations and Supply Chain Management. Alternativt kan du have en uddannelse på bachelorniveau, som du har kombineret med flere års praktisk erfaring indenfor en produktionsvirksomhed. Det er væsentligt, at du har en god IT-forståelse og har solid erfaring med Excel og ERP-systemer. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med udtræk og behandling af større datamængder fra et ERP-system. Da du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med kollegaer fra afdelinger i Europa, Asien og USA, er det et krav, at du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.
Som person er du kendetegnet ved at være selvstændig og ansvarsbevidst med en proaktiv tilgang til arbejdet. Du er initiativrig, ligesom du har en naturlig evne til at strukturere og tilrettelægge opgaver i et omskifteligt og dynamisk miljø. Derudover er du udadvendt, tillidsvækkende og med dine gode kommunikative skaber du let nye relationer. I travle perioder bevarer du det gode overblik, og du formår at eksekvere på og afslutte opgaver.
Er du den nye Supply Chain Specialist til DESMI i Nørresundby så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent fra Sensu A/S, Steffen Berg Bendtsen på tlf.: 27 84 21 84.
Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Nørresundby

Lignende jobs

  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Får du ting til at ske, brænder du for at løfte noget til det næste niveau, og er du en selvstændig og struktureret type, som kan trives i en afvekslende hverdag med mange bolde i luften? Så er du .
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0