Scrum Master MPO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Omstillingen til et 100% grønt energisystem med nye og mere komplekse energikilder stiller høje krav til Energinets it-systemer. Derfor søger vi nu erfarne og forretningsdrevne Scrum Masters, som kan bruge deres værktøjskasse til at coache, støtte, transformere og videreudvikle vores digitale teams, der spiller en kritisk rolle i den grønne omstilling.Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.Tag del i den grønne transformationVi skal nå i mål med de ambitiøse, danske klimamål, og det er vigtigt, at vi er innovative, nytænkende og nysgerrige. Også når det kommer til vores måder at arbejde og samarbejde på. Derfor startede vi vores agile transformation for godt to år siden.Nu søger vi dig, der vil med på rejsen, og bringe din viden og erfaring i spil som Scrum Master til at videreudvikle vores digitale teams.Vores teams består af dygtige kolleger, som er specialister inden for deres felt. Vores teams har allerede snust til de agile principper og ceremonier, men de har brug for en erfaren Scrum Master, der kan komme ind og støtte dem med at blive dygtigere som team, og til at blive mere værdidrevne i deres måde at arbejde på. I rollen som Scrum Master bliver du som udgangspunkt tilknyttet til 1 team, hvor du får medansvar og medindflydelse på teamets og organisations agile transformation.Dit fokus vil være at skabe de optimale betingelser for vores teams, og du har et stort engagement og øje for teamenes trivsel ved at fjerne de forhindringer, der står i vejen for deres fremdrift. Du navigerer i teammedlemmernes og kundens behov med det formål at opnå resultater i overensstemmelse med virksomhedens værdier, principper og forretningsmæssige mål.Dine primære opgaver bliver at:
  • Coache, udvikle og inspirere teams i de agile principper og mindset
  • Skabe rammerne for at vores teams bliver dygtigere, og dermed kan levere mere reel forretningsværdi til deres kunder
  • Bidrage til at skabe en struktur, så vores teams kan blive dygtigere til at levere på deres sprints og roadmaps
  • Planlægge og facilitere gode Scrum ceremonier
  • Du bliver en del af en trekløver bestående af dig selv, Product Owner og Agile People Leader. I fællesskab planlægger og sætter I de pågældende teams op til succes på både kort, mellem og langt sigt. Derudover deltager du i vores Lunch & Learn med fokus på netværk og dialog imellem Scrum Masters, og i Scrum Master CoP, hvor Scrum Masters mødes på tværs af IT-organisationer for at dele erfaringer og sparre med hinanden.For yderlig at styrke den enkelte Scrum Master kompetencer har LACE teamet i Energinet netop lanceret et internt uddannelsesforløb for Scrum Masters, således at de i endnu større grad kan være med til at drive den agile transformation på både individ, team og organisations niveau. Vi gør dette da vi tror på vigtigheden af Scrum Master rollen ikke kun for teamet men for organisationen.Erfaren profil, der vil coache og videreudvikle teamsSom Scrum Master kommer du tæt ind på livet af de individuelle teammedlemmer og forstår, hvad de hver især motiveres af, så du har de bedste forudsætninger for at coache, motivere og holde moralen høj på teamniveau.Derfor er det vigtigt at du som person og kollega har en imødekommende tilgang, er en god samarbejds- og sparringspartner, og formår at bruge dine evner som menneskekender og dygtig kommunikatør til teamets bedste.Derudover forstiller vi os, at du:
  • Har min. 3 års erfaring fra en lign. rolle som Scrum Master
  • Har erfaring med at arbejde i et bæredygtigt tempo, planlægge kontinuerligt og have et højt niveau af distribueret lederskab
  • Har medmenneskelighed og fokus på menneskelig udvikling
  • Forstår at oversætte behov til tekniske løsninger
  • Vil stille spørgsmål ved status quo
  • Ansøgning og kontaktVi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Agile People Leader Morten Kirk Greve på 29 47 23 30.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Særlige forholdJobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 9.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Softwareudvikler
    • Fredericia

    Lignende jobs