Facility medarbejder, 37 timer pr. uge, København - Nyt city varehus åbner sommeren 2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Hvem er du?

Og vil du være med til at skabe en ny IKEA? Vi søger en Facility medarbejder til vores nye city butik i København. IKEA København bliver IKEA Danmarks første city butik og en af tre Kunde Mødepunkter i hovedstadsområdet, hvor vi vil bringe IKEA tættere på mange mennesker. Med den nye IKEA Copenhagen city-butik er vores mål at skabe en bekvem kundeoplevelse. Butikken vil tilbyde et udvalgt sortiment af boligindretning tilbehør og små møbler til omgående at tage med hjem, og gennem stærk inspiration, vi vil vise bredden af vores boligindretning tilbud, som vores kunder kan bestille med relevante services.

HVEM ER DU

Vi søger en Facility medarbejder til drift og vedligeholdelse af varehuset og de omkringliggende arealer. Du elsker en hverdag, hvor opgaverne er mangeartede, og du går ind i udfordringer med gåpåmod. Du kan lide at have og tage ansvar, og løser opgaver selvstændigt. Du er ligeledes positiv og har en god fysik.

Derudover ser vi gerne, at
• Du har erfaring med drift og vedligeholdelse af erhvervsejendomme.
• Du har håndværker snilde, f.eks. elektriker, VVS’er, tømrer, ejendomsservicetekniker eller lign.
• Du har gyldigt kørekort til bil
• Du taler og skriver dansk/svensk og engelsk og har kendskab til IT på brugerniveau herunder Office pakken
• Det vil være en fordel at have erfaring i f.eks. ABA, CTS, sprinklersystemer, køleanlæg, porte, elevatorer og andre tekniske installationer.

Vi udfører en del egenkontrol som registreres, samt lovmæssige kontroller som er en tilbage vendende opgave hver uge/måneden.
Men vi opfordrer alle med erfaring i ovenstående at ansøge.

En dag I dit liv hos os

Der er mange forskellige opgaver i hverdagen, der kræver at du er praktisk anlagt, og har blik for løsninger her og nu, og på længere sigt.

Primært vil du arbejde med:
• Vedligeholdelse af bygningen og dens installationer, samt parkeringsfaciliteter
• Test og overvågning af tekniske installationer
• Udfærdige driftsjournaler og energirapportering
• Dialog med leverandører og servicepartnere
• Dialog med og support til dine kolleger i varehuset

Om dette arbejdsområde

Hos os vil du være med til at opbygge velfungerende team på i alt 4 medarbejdere, hvis opgaver det er at servicere varehuset så vores kunder får en sikker og positiv indkøbsoplevelse. Hverdagen foregår i højt tempo og er præget af vores vilje efter konstant forbedring og fornyelse. Vi arbejder tæt sammen med andre afdelinger, og du får derfor erfaring i at samarbejde med mange forskellige mennesker. Vi har et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Der er derfor plads til at være lige præcis den, du er. Vi sørger for den rette oplæring, så du kan føle dig tryg og kompetent i jobbet. Hos IKEA har du uendelige muligheder for at udvikle dig.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

Du er velkommen til at kontakte Facility unit manager, Kenneth Eriksen på mail [email protected] ved spørgsmål.
Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem og ikke via e-mail.

ØVRIGE INFORMATIONER 

• Stillingen er på 37 timer pr. uge i gennemsnit
• Arbejdstiden ligger mandag til søndag, og du skal forvente at indgå i en turnusordning som indbefatter telefonvagtordning mandag til søndag (tillæg i løn)
• Løn efter kvalifikationer og inden for IKEAs lønpolitik
• Vi har forskellige personalegoder, herunder privat sundhedsforsikring, massage, personalekantine, personalerabat, rabatklub med eksterne samarbejdspartnere, årlig gave og bonus, etc.
• Vi ønsker tiltrædelse marts/april 2023

Vi holder samtaler løbende og forbeholder os retten til at tage opslaget ned, såfremt den rigtige findes inden ansøgningsfristen


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lagermedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 9.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lagermedarbejder
  • København

Lignende jobs

  • Lagermedarbejder i Frederiksberg

    Would you like to work in a warehouse with either picking and packing of products or sorting of packages? And are you a night owl, who prefers working on night team? Then we might have the right jo..
    • Lagermedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lagermedarbejder i København

    Butikslagermedarbejder (8 timer/ugen)Er du vores nye butikslagermedarbejder? Vi søger en fleksibel og imødekommende lagermedarbejder til vores butik på Købmagergade, København. Stillingen e..
    • Lagermedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Lagermedarbejder i København S

    In this role, you will help our Senior Packaging Designer develop on brand, certified, and cost-efficient packaging, and Labelling designs for our products, ensuring a strong coherence across the r..
    • Lagermedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Lagermedarbejder i København

    Lagermedarbejdere med og uden truck, Storkøbenhavn VI søger erfarne lagermedarbejdere til diverse vikariater hos vores kunder primært i Storkøbenhavn. Her ser du et udpluk af de opgaver der k..
    • Lagermedarbejder
    • København
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som lagermedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer