Håndfolk og maskinfører til fiberprojekter i Århus og omegn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Harlev J

Håndfolk og maskinfører til fiberprojekter i Århus og omegn

Trives du med frihed under ansvar? Vil du have en aktiv hverdag i den friske luft? Så søger vi netop nu maskinfører og håndfolk til graveopgaver af fiberprojekter.

I Munck Forsyningsledninger a/s udfører vi graveopgaver for AURA fiber. Grundet vækst og øget travlhed søger vi netop nu både håndfolk og maskinfører til en række spændende fiberprojekter. Det er vigtigt, at du både kan gå fysisk til hånde samt betjene en gravemaskine.

Vi tilbyder en aktiv hverdag med gode kollegaer, og hvor der er en god samarbejdsånd i sjakket. Vi sætter sikkerhed og godt arbejdsmiljø højt – og har et mål om 0-ulykker.

Der er gode ansættelsesforhold og du får løn efter erfaring og kvalifikationer samt pension og sundhedsordning. Overarbejde kan forekomme.

Arbejdssted i Århus og omegn. Arbejdstider mandag til torsdag kl. 07.00 – 15.30 og fredag kl. 07.00 – 12.00. Overarbejde kan til tider forekomme.

Hvem er du?

Vi ser gerne du har erfaring med graveopgaver, det er en fordel hvis det er indenfor fiber, men det er ikke et krav.

Vi forventer, at du går ind i jobbet med en helhjertet indsats og er mødestabil. Du kommunikerer klart og ønsker det gode samarbejde.

Kørekort er et krav.

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret så giv Jandi Hamann tlf. 23 35 65 13 et opkald eller SMS eller mail til [email protected] og vi ringer dig op.

Alternativt kan du søge stillingen ved at trykke på linket "Send ansøgning" til højre.

Ansøgningsfrist og start: Snarest muligt – vi indkalder til samtaler løbende.

Munck Gruppen er en landsdækkende og internationalt funderet entreprenørkoncern med omkring 1.500 medarbejdere og en årsomsætning på 2.400 mia. kr.

Koncernen består af en række nærtbeslægtede datterselskaber, herunder Munck Asfalt, Munck Forsyningsledninger, Munck Havne & Anlæg og Munck Civil Engineering.

Munck Gruppen har gennem mange år udført solide og sikre veje, miljøvenlig fjernvarme, fremtidssikrede kloaknet, lynhurtige fibernet, unikke anlægsarbejder, effektive havneanlæg og lufthavnsbyggerier i Danmark og udlandet. Vi mener selv, at god infrastruktur er vejen til større sikkerhed, bedre ressourceudnyttelse samt udvikling og vækst.

Munck Forsyningsledninger a/s - Århus · Lilleringvej 8-10 · 8462 Harlev ·


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskintekniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Harlev J.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskintekniker
  • Harlev J

Lignende jobs

  • Maskintekniker i Ikast

    JW Industri A/S er en avanceret, fleksibel og ansvarlig stålvirksomhed, der har et skarpt fokus på at levere en høj kvalitet. Virksomheden producerer, servicerer og udvikler special-, delmaskiner,.
    • Maskintekniker
    • Ikast
    Få mere info
  • Maskintekniker i Viborg

    Trier Industries A/S i Viborg søger CNC-industriteknikere / opstillere til vores 5-aksede bearbejdningscenter Vi søger faglærte industriteknikere / maskinarbejdere til vores bearbejdningsafdeli..
    • Maskintekniker
    • Viborg
    Få mere info
  • Maskintekniker i Herning

    Herning, maj 23 Servicetekniker til CNC, automation og robotter. Vi har travlt og udvider derfor vores eksterne servicetekniker-team, ligeledes med målsætningen at øge vores markedsandele ind..
    • Maskintekniker
    • Herning
    Få mere info
  • Maskintekniker i Herning

    Herning, maj 23 CNC Servicekonsulent Er du tekniker og har du min 5 års erfaring med CNC-maskiner inden for træ og komposit, og har du mod og lyst på mere? Så læs videre. Vi har nok at se t..
    • Maskintekniker
    • Herning
    Få mere info