Marketing – og kommunikationsmanager som vil være med til at gøre en mærkbar forskel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Brænder du for at planlægge, drive og eksekvere marketings- og kommunikationsaktiviteter? Og kan du som projektleder både bevare det forkromede overblik samtidig med, at du eksekverer? Så er jobbet her måske noget for dig.


Hos Redmark søger vi netop nu en leder til vores marketingsafdeling, hvor du får en nøglerolle og kommer til at stå i spidsen for et team af 2 dygtige og engagerede medarbejdere. Herudover bliver du en del af en virksomhed med ca. 350 medarbejdere.


Jobbet

Du vil som vores marketing- og kommunikationsmanager stå i spidsen for både at udvikle, udbrede og drive kendskabet til vores brand. Du får en alsidig arbejdsdag, hvor du får en stor berøringsflade både internt i organisationen, men også til eksterne samarbejdspartnere. Du vil komme til at arbejde med stort set alle typer af marketingopgaver, så du skal kunne lide alsidighed og en grad af uforudsigelighed i din arbejdsdag. Du får til gengæld frihed i opgaveløsningen, højt til loftet og hurtige beslutningsveje.

Du får din daglige gang på vores kontor i Aalborg, men vil have rejsedage til Redmarks øvrige kontorsteder.

Som Marketing- og kommunikationsansvarlig har du følgende nøgleopgaver:

  • Udvikling og eksekvering af marketing- og kommunikationsstrategi
  • Synliggørelse af vores strategi både internt og eksternt
  • Projektstyring af diverse marketing- og kommunikationsprojekter
  • Marketing- og kommunikationsrelaterede opgaver på tværs af huset
  • Udarbejdelse af SoMe content samt eksekvering af digitale kampagner på SoMe (LinkedIn, Facebook, Instagram)
  • Overordnet ansvar for kunde- og brandingrelaterede arrangementer
  • Varetagelse af vores interne og eksterne kommunikation herunder fx nyhedsbreve, kundetilfredshedsundersøgelser mm.
  • Sparring ved udvikling af f.eks. kundematerialer og deltagelse i messer

Din profil og baggrund
Vi lægger vægt på, at du er faglig stærk og professionel, men samtidig også imødekommende og med god energi og deraf en motiverende personlighed. Du er struktureret og detaljeorienteret og besidder lysten og evnerne til at tage ansvar og få tingene eksekveret og fulgt til dørs. Du er ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs og sætter en ære i at overholde deadlines og være på forkant.

Vi forventer, at du:

  • har minimum 5 års erfaring med marketing, kommunikation og branding
  • har erfaring med ledelse af et mindre team
  • arbejder hurtigt og hjemmevant i relevante systemer og programmer fx Adobe og Wordpress
  • har erfaring med digitale kommunikationsplatforme/kanaler/værktøjer (SEO, Google Ads m.v.)
  • evner at have mange projekter i gang på samme tid
  • har et godt kendskab til digital og online marketing, herunder de nyeste tendenser
  • er flydende i dansk på højt niveau - både skriftligt og mundtligt

Her skaber du en mærkbar forskel

Redmark løser opgaver for en bred kundekreds af ejerledede virksomheder. Sammen gør vi en mærkbar forskel og skaber overskud til ejerledere, deres virksomheder og familier. I Redmark bliver du en del af et dynamisk og stærkt fællesskab med gode kollegaer. Her møder du mennesker med større overskud, fordi vi behandler hinanden godt. Vi tager os tid til at være mere for dig, så du kan være mere for andre mennesker og forretninger. Familiepakke og Flexwork er en naturlig del af en attraktiv ansættelsespakke hos Redmark.

Sådan ansøger du

Klik på ‘Søg stillingen’ for at starte ansøgningsprocessen. Fortæl os, hvem du er, og hvad du står for, og lad os tale sammen om dine karrieremuligheder i Redmark. Vi indkalder til samtaler løbende, indtil vi har fundet vores nye kollega. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Marlene Krogh på tlf.: +45 41 86 56 61 eller [email protected]. Upload din ansøgning senest den 8. februar 2023.

Hvem er Redmark?

Vi har en stærk vision om at sætte bedre og bredere aftryk som ejerlederens rette rådgiver. Vi er en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder. Vi er landsdækkende, men tæt på vores kunder. Derfor har vi kontorer i både Aalborg, Hadsund, Randers, Hadsten, Aarhus og København. Mere end 350 medarbejdere arbejder hver dag på at gøre en mærkbar forskel for vores kunder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Aalborg
  • Onsdag den 08. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. april 2024 35
18. april 2024 35
17. april 2024 35
16. april 2024 34
15. april 2024 33
14. april 2024 32
13. april 2024 29
12. april 2024 30
11. april 2024 32
10. april 2024 32
9. april 2024 34
8. april 2024 34
7. april 2024 32
6. april 2024 34
5. april 2024 34
4. april 2024 33
3. april 2024 35
2. april 2024 38
1. april 2024 39
31. marts 2024 39
30. marts 2024 35
29. marts 2024 37
28. marts 2024 39
27. marts 2024 37
26. marts 2024 36
25. marts 2024 39
24. marts 2024 40
23. marts 2024 38
22. marts 2024 41
21. marts 2024 42
20. marts 2024 40

Værd at vide når du søger job som marketingmedarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!