Kok til kantine i Idrættens Hus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Kok til kantine i Idrættens Hus - Brøndby


Brænder du for at kreere helt særlige måltider, kan du få maden til at smage fantastisk og trives blandt OL deltagere, medaljevindere og toppen af dansk sports elite? Så er det helt sikkert dig, vi søger!


I Kokkenes Køkken serverer vi neurogastronomisk frokost, som er et af de mest hypede begreber i restaurationsbranchen. Her krydres frokosten med nudging, hvor musik, belysning og duft spiller sammen om at skabe den bedste frokostoplevelse. Det hele tilsættes lokale og gode råvarer, hvor bæredygtighed og klimabevidsthed altid er at finde på menuen.

Vi søger en kok til fuldtidsstilling i Idrættens Hus - Brøndby Du skal være morgenfrisk, da vi starter 07:00 kl. - til gengæld har du fri 14:54 dertil kommer aftenvagt hver 5. uge fra 12:00 til 20-21:00 samt morgenmads vagt hver 7. weekend. Du bliver en del af et team af professionelle køkkenfolk samt et stærkt og supporterende bagland af dygtige kolleger. I Idrættens Hus er der højt til loftet i mere end en forstand, vi værdsætter forskellighed og diversitet både fagligt og menneskeligt.

Som kok er du en central del af kantinens daglige drift og servering, hvor I vil være 9 kolleger, som servicerer ca. 250 glade gæster dagligt. Desuden servicerer vi konferenceafdelingen i Idrætten Hus, morgenmad til hotellets gæster og events i Brøndby Hallen.

Hvem er du, og hvad kan du bidrage med?

  • Du er faglært kok og har erfaring fra lignende stilling
  • Du kan arbejde selvstændigt og ansvarligt samt prioritere egne opgaver
  • Du bringer godt humør med på arbejde, og kan holde overblik - også når det spidser til
  • Du kommunikerer klart på dansk og engelsk

Medarbejderen er nøglen til succes

Vi efterstræber, at alle medarbejdere har mulighed for at udvikles og udfordres i deres faglighed. Pt. arbejder vi aktivt på at opgradere vores vegetariske side køkkenet.

Vi samarbejder om at skabe en motiverende arbejdsplads med både teamspirit og engagement, hvor alle har mulighed for at gøre en forskel på deres egen måde.

Kokkenes Køkken sætter fokus på alle sanser!

Kokkenes Køkken driver kantiner hos flere og flere virksomheder i Danmark, hvor vi har hævet niveauet for kantinedriften gennem fagprofessionelle køkkenfolk på alle pladser i køkkenet, neurogastronomi og et stort fokus på lokale råvarer i sæson. Vi tilbyder alt fra morgenmad, frokost og aftensmad til mødeforplejning, events, take-away samt medarbejdercaféer.

Vi er et godt team af køkken- og driftsmedarbejdere, alle med lang erfaring og gode kompetencer inden for branchen.

Vores koncept SANS! tager udgangspunkt i neurogastronomi og nudging, som har en målbar effekt på tilfredshed, når det angår både smag, mæthed og oplevelse. SANS! - bringer måltidsoplevelsen i en helt ny, mere sanselig, grøn, grov og ikke mindst bæredygtig retning, hvor målet også er at minimere madspildet til maks. 5%.

Ansøgning

Lyder det som en spændende opgave, så upload din ansøgning samt CV via nedenstående link hurtigst muligt. Vi håber, at du kan begynde hurtigst muligt, men vi venter selvfølgelig gerne på den rette kandidat.

I forbindelse med din opstart sørger vi for, at du får en god introduktion til vores koncept SANS! og til vores univers af madglæde.

Er du nysgerrig eller bare vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at sende en mail til Køkkenchef Peter Sindt Hansen på [email protected] eller ring 22 89 90 91

Kokkenes Køkken er del af Forenede Service, som er en mangfoldig virksomhed, der beskæftiger ca. 2.500 medarbejdere fra knapt 100 forskellige nationaliteter. Vores medarbejdere servicerer flere hundrede tusinde personer, når de dagligt leverer services inden for rengøring, kantine og ejendomsdrift til offentlige og private virksomheder i Danmark.

Forenede Service A/S er en del af Forenede Koncernen som er en familieejet servicekoncern med en omsætning på mere end DKK 2,75 mia. Forenede Koncernen leverer omsorgsydelser og Facility Service gennem virksomhederne Forenede Care og Forenede Service i Danmark og Sverige.

Læs mere på Kokkenes Køkken


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Kok (elev) i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 29. marts 2024 København On-site. Er du ambitiøs og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse til kok, så tror vi på, at du er vores kokkeelev i Restaurant Ansvar på Scandic Spectrum.
    • Kok
    • København
    Få mere info
  • Kok i Storkøbenhavn

    OM ARBEJDSPLADSEN Glostrup Park Hotel er et 4 stjernet hotel med over 210 værelser. Vi har vores a la carte restaurant La Cocotte hvor vi har fine dinning, I vores lobby bar servere vi typiske ba..
    • Kok
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Kok i Hedehusene

    Vil du være leder for en gruppe dygtige medarbejdere i en af de førende danske virksomheder i byggebranchen?[xxxxx] har sat standarden indenfor dansk betonelementbyggeri i 75 år som en special..
    • Kok
    • Hedehusene
    Få mere info
  • Kok i Taastrup

    Kok søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Kok
    • Taastrup
    Få mere info