Introduktionsstilling i Radiologi, Stillingsnr. 3800K90-66-i-01, Radiologisk Afdeling, Holbæk Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Introduktionsstilling i Radiologi, Radiologisk Afdeling, Holbæk Sygehus

Radiologisk Afdeling har et godt socialt og fagligt miljø. Afdelingen har døgndækkende akutfunktion og betjener en bred vifte af specialer herunder pædiatri. Der er rig mulighed for at få erfaring med billeddiagnostik indenfor de fleste akutte tilstande, traumer og kræftpakkeforløb. Afdelingen har 3 CT-skannere, to 1,5 T MR-skannere, to UL-apparater og flere konventionelle røntgenrum.

Den samlede lægelige stab består af 8-10 kollegaer. Afdelingen har to reservelæger i hoveduddannelsens to første år og en introduktionsreservelæge.

Uddannelse:
I afdelingen har vi fokus på uddannelse, trivsel og tryghed i oplæringssituationer. Som introlæge vil vejledningen og introduktionen til specialet og faget blive vægtet højt. Det forventes, at introlægen også deltager i den kliniske undervisning af basislæger og studenter på Holbæk Sygehus.

Arbejdsopgaver
Introduktionslæger deltager som udgangspunkt i almindelig dagtjeneste. Her vil du blive tilbudt oplæring i beskrivelse indenfor alle modaliteter samt oplæring i UL skanning og invasive procedurer f.eks. ascites-drænanlæggelse.

Dine kompetencer:
Der skal være godkendt turnus eller basisuddannelse, men erfaring fra radiologisk afdeling er ikke et krav. Vi vægter samarbejdsevner, godt humør, kreativitet og tværfaglig kollegialitet højt.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst samt principperne for ny løndannelse.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til uddannelsesansvarlig overlæge Aamir Razi Siddiqi, [email protected] , telefonnummer 59 48 47 75 Radiologisk Afdeling Holbæk Sygehus. Eller funktionschef Tina Birkemose [email protected]

Stillingen er ledig fra d.1.3.2023 eller snarest derefter. Ansøgningsfristen er d.1.2.2022 kl.12.

Samtaler vil finde sted i uge 6.

Kontaktperson(er):

Navn: Aamir Razi Siddiqi
Stilling: Overlæge
Email: [email protected]

Navn: Tina Birkemose
Stilling: Funktionschef
Email: [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Radiograf", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Radiograf
  • Holbæk
  • Onsdag den 01. februar 2023