Søger ekspedient til café i Højbjerg.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

Tabata Foodpoint søger en ambitiøs person, der har lyst til at være med i et ungt team, med god energi. Vi har travlhed i caféen, og har derfor brug for flere hænder.

Tabata Foodpoint beliggende på Hjulbjergvej i Højbjerg.

Tabata Foodpoint er en folkelig café med masser af god energi, hygge og mad med høj smag. Et sted hvor der er plads til alle. Vi tilbyder bespisning i caféen, men derudover, også et stort udvalg af takeaway retter. Caféen har åbent alle dage fra 16.00-22.00. Vi kan bespise ca. 35 Personer indendøre (& 40 Personer udenfor på den dertilhørende skønne Terrasse om sommeren)

Vi tilbyder en spændende og dynamisk arbejdsplads med en konstant udvikling, du får rig mulighed for at udvikle dig personligt & fagligt.

Af dig forventer vi først og fremmest den rigtige indstilling: At du er ansvarsbevidst, flittig, loyal og ambitiøs & at du kan indgå i et team & arbejde struktureret.

Hos Tabata bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads, med højt humør og store ambitioner, det vigtigste for os er, at alle gæster den samme gode oplevelse hver gang, om de spiser i caféen eller henter maden som takeaway.

Sammen går vi efter at blive højbjergs fortrukne cafe, yndlingsspisested og samlingspunkt. Samtidig med at det skal være sjovt at være på arbejde.

Du skal have lyst til et udfordrende job. Vi ser gerne at, Du er passioneret omkring kundeservice, mad og råvarer, og forstår vigtigheden af at give gæsten en god oplevelse, samtidig med at du trives, selv når der er allermest travlt & gryderne koger. Du skal kunne have et godt overblik, samt kunne have "mange bolde i luften."

Vil du være med til at gøre en positiv forskel ved at give vores gæster & kunder en fantastisk oplevelse, så er det lige dig vi har brug for.

Tabata tilbyder:

  • Opstart snarest.
  • God løn efter kvalifikationer.
  • En attraktiv vagtplan.
  • Vi kan tilbyde deltid.
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne.
  • En varieret og travl arbejdsdag.
  • Et godt indblik i branchen, fokus på et højt fagligt niveau.
  • En virksomhed med øje for den gode kvalitet & velsmag.
  • Et energisk og kreativt arbejdsmiljø, med gode kollegaer.

Kan du se dig selv I denne spændende stilling? Så ansøg herunder.

For yderligere spørgsmål vedr. denne stilling kan Mette Resdal Koch kontaktes på tlf. nr. 234 68 234 eller via mail [email protected].

Tabata-foodpoint - Hjulbjergvej 7a - 8270 Højbjerg.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butiksmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • Højbjerg
  • Onsdag den 08. marts 2023

Lignende jobs