Værkfører

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

SUPERVISOR TIL VEDLIGEHOLD

Vald. Birn A/S i Holstebro er koncernhovedkvarter for en af Nordeuropas største støberikoncerner, og vi har datterselskaber i Danmark, Sverige, Tyskland og Italien.

Vi er udelukkende ordreproducerende og støber, overfladebehandler, bearbejder og monterer højkvalitets støbejernsprodukter til bl.a. lastbilindustrien. Vald. Birn A/S har en lang og traditionsrig virksomhedshistorie, og koncernen beskæftiger omkring 800 medarbejdere, heraf ca. 520 i Holstebro.

Hovedparten af produktionen afsættes internationalt.

Virksomhedens historiske dna udspringer fra vores passionerede medarbejdere, der samarbejder på tværs af koncernens selskaber som et fælles team, og som virksomhed og medarbejdere fremstår vi ansvarlige og ordentlige i ord og handling. Vores strategi 2022-2024 er klar - vil du med os ud i fremtiden?

Kan du se dig selv i ovenstående, og kan du bidrage til udviklingen og fællesskabet med høj faglighed, godt humør og ikke mindst forandringsparathed, så er du måske vores ny kollega i Støberiets vedligeholdelsesafdeling.

STILLINGEN & ARBEJDSOPGAVER

Vores tidligere og vellidte Supervisor har fået nye opgaver uden for koncernen, og derfor søger vi nu hans afløser.

Til støberiets vedligeholdelsesafdeling, og med reference til Vedligeholdelseschefen, søger vi derfor en ny kollega, der med høj faglighed og via god ledelse formår at samarbejde med støberiproduktionen og tilknyttede områder.

Dine opgaver vil spænde bredt, og dine ca. 35 reparatører har alle et godt kendskab til maskiner, infrastruktur, processer etc.

Således har du det daglige ledelsesansvar for dine reparatører, og du medvirker ved udarbejdelse og ajourføring af vedligeholdelsesplaner og medvirker til specifikation og Installation af nye tekniske anlæg.

Du indgår i vores vagtordning, og du overvåger løbende produktionsanlæggets tilstand, med henblik på rettidigt at igangsætte forebyggende vedligeholdelsesforanstaltninger.

Herudover har du kontakten til relevante tekniske serviceleverandører, og du repræsenterer afdelingen ift. produktionsledelsen og sikkerhedsorganisationen.

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

Du er:

  • Uddannet maskinmester, smed eller lignende, og du har en høj teknisk indsigt. Har du erfaring fra en lignende stilling, er det absolut et plus
  • "Menneskeleder" og brænder for et godt og sikkert arbejdsmiljø
  • Beslutningsdygtig med et empatisk udgangspunkt
  • Analytisk og struktureret, og kan omsætte data til konkrete og effektive handlinger

Hertil har du gode kommunikative evner og er en habil IT bruger. Du anlægger en "hands-on" og ikke mindst en udviklingsperspektiveret tilgang til opgaverne.

Sprogligt begår du dig ubesværet på engelsk.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du ser muligheder frem for begrænsninger. Du tænker i helheder, samtidig med at du evner at dykke ned i detaljen og skabe overblik over komplekse tekniske problemstillinger. Som person er du teamplayer, udadvendt, rummelig, engageret, resultatorienteret og systematisk. Du får en bred organisatorisk berøringsflade, og er et helt naturligt aktiv i din funktion.

VI TILBYDER

En spændende og fagligt udfordrende stilling i en international fokuseret virksomhed, der løbende investerer i ny teknologi. For den rette kandidat er der rigtig gode muligheder for at præge stillingens indhold.

Gagepakken forhandles på attraktivt niveau ud fra dine kvalifikationer, med bl.a. en rigtig god pensionsordning, PFA sundhedsforsikring, kantineordning etc.

YDERLIGERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Vedligeholdelseschef Jan Råbjerg på tlf. +45 6163 1542 eller Group HR Manager Morten Madsen på tlf. +45 3016 0115.

ANSØGNING

Vi ønsker at lukke stillingen hurtigst muligt, og ser derfor frem til snarest at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og øvrige relevante bilag.

Bemærk, at vi afholder samtaler løbende og lukker for stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.

OBS! Desværre oplever vi indimellem, at svarmails fra os havner i spamfilteret. Vær derfor venligst opmærksom på det, hvis du mod forventning ikke modtager et svar fra os.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Holstebro
  • Fredag den 10. februar 2023

Lignende jobs

  • Mekaniker i Struer

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder.Teamet i Struer tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efterud..
    • Mekaniker
    • Struer
    Få mere info
  • Mekaniker i Lemvig

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder.Teamet i Lemvig tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efterud..
    • Mekaniker
    • Lemvig
    Få mere info
  • Mekaniker (elev) i Holstebro

    Går du selv med en lille mekaniker i maven? Eller kender du én der kan lide at få olie på fingrene og tage fat? Så søger vi en lærling på vores værksted i Holstebro. Har du gennemført grundforl..
    • Mekaniker
    • Holstebro
    Få mere info
  • Mekaniker i Brande

    Vi søger en dygtig lastbil- og trailermekaniker til vores Brande-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz vare- og lastbiler. Vi har rygende travlt på værkstedet, og vi har derfor br..
    • Mekaniker
    • Brande
    Få mere info