Verdens største netværk af laboratorier søger kvalitetsbevidst laborant til kemisk GMP-afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Firmabeskrivelse

Brænder du for arbejde med kemiske, farmaceutiske analyser under GMP? Vil du bidrage til sundhed og sikkerhed verden over ved at levere laboratorieanalyser af høj kvalitet? Er du klar til at blive en del af et dedikeret og ambitiøst team?
Så har vi den rette stilling til dig!


Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S er et verdensførende globalt kontraktlaboratorium på lægemiddelområdet, og vi servicerer den farmaceutiske industri med mikrobiologiske og kemiske analyser, proceskontrol samt rådgiver om laboratorieydelser efter GMP.
Vi tilbyder en interessant laborantstilling i en dynamisk virksomhed med gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt et inspirerende arbejdsmiljø.

Jobbeskrivelse

Som laborant i kemisk laboratorium i Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S vil du komme til at have en afvekslende og lærerig hverdag i et arbejdsmiljø med højt tempo og godt humør. Vi har en uformel omgangstone og fokus på effektivitet og kvalitet.

Stillingen byder på spændende og alsidige opgaver, heriblandt kemiske analyser af pharmaceutiske prøver inden for chromatografi (HPLC, IC og GC/FID) samt basiskemiske analyser. Analyserne foretages hovedsageligt efter kundespecifikke metoder.
I stillingen vil du stå for vedligeholdelse af udstyr og validering af analysemetoder.
Derudover vil der være deltagelse i metodeudvikling og udstyrskvalificeringer.

Kvalifikationer

Vi søger en uddannet laborant, som brænder for at lære nye metoder og analyser inden for kemi. Vi er både på udkig efter nyuddannede laboranter og laboranter med mange års erfaring.

Faglige kvalifikationer

  • Uddannet laborant
  • Praktisk erfaring med kemiske analyser (herunder gerne pharmacopee analyser) og metalanalyser
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med analysearbejde i henhold til GMP eller ISO17025 fra lignende stilling
  • Du har interesse i at arbejde på et laboratorium med stor variation af analyser og flere typer udstyr
  • Du har erfaring med brug af en eller flere slags udstyr, eksempelvis HPLC, GC, eller IC. Har du også erfaring med ICP/MS og ICP/AES er dette en fordel.
  • Du trives med at bruge IT-systemer, -instrumenter samt Excel
  • Du taler, læser og skriver dansk og engelsk

Personlige kompetencer
Du er kvalitetsbevidst og struktureret samt trives i et travlt miljø. Som person er du fleksibel, initiativrig og god til at holde overblik over mange opgaver. Du er positiv og bidrager til den gode tone i afdelingen. Vi anser det for vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og forstår hvad det vil sige at indgå i et team. Derudover skal du ikke være bange for at lære nye analysemetoder, eller lære dine kollegaer analysemetoder.

Yderligere oplysninger

Arbejdssted
Ørnebjergvej 1, 2600 Glostrup

Arbejdstid
Dine ugentlige 37 timer placeres typisk i tidsrummet fra kl. 8-16 mandag til fredag.

Tiltrædelse
Snarest muligt.

Ansøgning
Hvis du synes, at stillingen lyder interessant, så ansøg hurtigst muligt. Send dit CV, ansøgning og eksamenspapirer på .pdfved at klikke på "jeg er interesseret". Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet.
I forbindelse med ansættelsesprocessen vil du blive bedt om at fremvise straffeattest.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte laboratorieleder Steen Høpfner på tlf.nr. +45 22 74 65 10.

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk

Vi glæder os til at møde dig.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 940 laboratorier i over 59 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2021 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Glostrup
  • Onsdag den 08. marts 2023

Lignende jobs

  • Laborant i Hvidovre

    Mikrobiologisk laborant Vores kunde mangler en dygtig og frisk medarbejder til laboratoriearbejde i en attraktiv og international virksomhed, hvor du vil indgå i et team af kompetente og erfarne .
    • Laborant
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Laborant i København

    AGC is looking for a technician with expertise and experience in analysis of protein based biotherapeutics.We are seeking a technician with a background and interest in analytical chemistry .
    • Laborant
    • København
    Få mere info
  • Laborant i Bagsværd

    Er du klar til en nystart?Vi har brug for dit talent, din viden og dit engagement, så vi kan forbedre verden med biologi.Vores formål viser vejenI Novonesis ved vi, at løsninger, der er..
    • Laborant
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Laborant i København

    Do you want to transform the lives of patients by taking a vital role in a company that follows the science and turns ideas into life changing medicines? Then [xxxxx] has an exciting opportun..
    • Laborant
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter over tid

Dato Alle jobs som laboranter
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4
26. marts 2024 3
25. marts 2024 4
24. marts 2024 3
23. marts 2024 3
22. marts 2024 3