Dygtig bager søges i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Brænder du for at arbejde i en travl kantine i et ungt og levende uddannelsesmiljø?

Elsker du at arbejde med at lave mad fra bunden, og foretrækker du primært at arbejde i dagvagter?

Har du en lille bager gemt i maven?

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, er det måske dig, som er den nye bager i København.

Jobbet er en fuldtidsstilling og tiltrædelse er hurtigst mulig.

Du er:
Uddannet bager og selvfølgelig vild med alt, hvad der handler om mad. Din faglige rygsæk er godt fyldt op, og du er vant til at være kreativ i et køkken og kreere masser af farverige og smagfulde retter. Vi ser positivt på, at du har erfaring med at arbejde indenfor kantineverdenen på en uddannelsesinstitution. Slutvist skal du kunne opfylde bageriopgaver.

Som person er du positiv, og det falder dig naturligt at være serviceminded overfor kunderne. Desuden synes du, det er fedt at arbejde i en kantine i et uddannelsesmiljø, hvor både den unge studerende og den ansatte på skolen bliver din kunde.

Jobbet:
Jobbet som bager er en unik mulighed for dig til at blive en del af et moderne kantinekoncept ved navn Grab’N Go med kantiner rundt om i hele landet. Du vil komme til at indgå i et team af andre madglade medarbejdere, hvor I alle referer til køkkenchefen på adressen.

Vær opmærksom på, at parkering ikke er tilgængelig på skolen og at det er en ikke-ryger-skole.

Arbejdsopgaver:
I stillingen vil du i høj grad indgå i den daglige produktion af velsmagende mad, anretningen af dagens mødeforplejning og udviklingen af nye produkter i samarbejde med køkkenchefen. Jobbet indebærer også forskellige praktiske opgaver i køkkenet som opfyldning og rengøring, eller hvor der ellers er brug for du går til hænde.

Vi tilbyder:
En spændende og udfordrende stilling, hvor du får ansvar og mulighed for at sætte dit præg på både smag og arbejdsgange. Derudover tilbyder vi gode arbejdstider med primært dagvagter og kun lejlighedsvis arrangementer i weekenden.

Desuden tilbyder vi gode muligheder for videreudvikling, hvor du vil få adgang til adskillige kurser og kompetenceløft igennem vores eget akadami.

Spørgsmål?
Kontakt produktionschef Jacob Schmaltz på [email protected]

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt. Skynd dig at sende din ansøgning allerede i dag, da vi ansætter løbende!

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til [email protected]. Skriv ’Bager København’ i emnefeltet. Hvis du påfører dine referencer, betragter vi det som et samtykke til at måtte kontakte dem.

Grundet GDPR skal du være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til ovenstående mailadresse. Oplys kun de nødvendige personoplysninger som dit navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan kontakte dig ved spørgsmål eller tilbud om samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bager", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bager
  • København N
  • Tirsdag den 07. marts 2023

Lignende jobs

  • Bager i København

    [xxxxx]søger nu for Lagkagehuset A/S en stærk fagperson med viljen til at gå forrest og gode lederevner til at styrke den daglige drift af en virksomhed i vækst og hastig udvikling. Samme..
    • Bager
    • København
    Få mere info
  • Bager i København K

    -- Nimb søger Bager-- Du arbejder med gode, primært økologiske råvarer, som skal forvandles til klassisk bagværk. Produktionen består hovedsageligt af brød baseret på frisk surdej og wienerbrø..
    • Bager
    • København K
    Få mere info
  • Bager i København S

    Servicemedarbejder under 18 år til bageriudsalgetVil du ha’ et job, der gi’r plads til både studie og fritid? Hvor kolleger bliver til kammerater, og hvor I sammen får fede erfaringer på en sjov og..
    • Bager
    • København S
    Få mere info
  • Bager (elev) i København S

    Brænder du for bagerfaget og håndværk? Har du fingeren på pulsen i forhold til tidens tendenser indenfor surdej, mel og bagnin..
    • Bager
    • København S
    Få mere info