Rekrutteringsfirma

senior konstruktionsingeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holte

Er du certificeret statiker eller overvejer du en certificering inden for den nærmeste fremtid, og har du en bred erfaring med projektering af bærende konstruktioner? Motiveres du af at køre egne projekter i samarbejde med fagligt kompetente kolleger? Så er det måske dig, vi leder efter til konstruktionsteamet hos EKAS. Ordrebogen er fyldt, og derfor søger de netop nu en konstruktionsingeniør, der har lyst til at blive en del af et ambitiøst og engageret team.

dine ansvarsområder


Du kommer til at arbejde med projekter, der berører mange forskellige områder inden for konstruktion og projektering. Teamet løser større konstruktionsopgaver inden for både renovering og nybyggeri, udfører tilstandsvurderinger, foretager undersøgelser af bærende konstruktioner herunder eksempelvis altaner og udfører 1- og 5-års eftersyn for Byggeskadefonden. Som konstruktionsingeniør hos EKAS får du en bred berøringsflade i en alsidig rolle med ansvar for virksomhedens projekter i samarbejde med arkitekter og ingeniører. Du tilbydes dermed en afvekslende hverdag med mange spændende udfordringer både på kontoret og ude i marken.

Dine ansvarområder omfatter yderligere:
- Projektering af bærende konstruktioner i træ, stål og beton
- Tilstandsvurderinger, undersøgelser af eksempelvis altaner, 1- og 5-års eftersyn, renoveringer mm.
- Tværfaglig koordinering
- Projektdeltager på diverse projekter både internt og eksternt
- Mulighed for at blive projektleder i bredere sammenhæng med samlet ansvar for sagerne
- Mulighed for fagledelse indenfor konstruktioner og de statiske opgaver med støtte fra dine erfarne kolleger
- Mulighed for byggeledelse og fagtilsyn

din profil


Som konstruktionsingeniør hos EKAS har du flere kasketter på. Dermed forestiller vi os, at du er uddannet konstruktionsingeniør og har en solid og bred erfaring inden for bærende konstruktioner i træ, stål og beton. Det vil være et plus, hvis du er certificeret statiker, dog er dette ikke et krav.
Du evner at levere en høj standard i dine arbejdsopgaver herunder en professionel gennemførsel af beregninger og projektering. Du har en stærk analytisk tilgang til opgaverne og et stærkt fokus på en praktisk tilgang til løsning af disse. Ligeledes er du god til at planlægge din tid og dine arbejdsopgaver og evner at holde mange bolde i luften.

Vi forestiller os, at du:
- Har solid erfaring med projektering af bærende konstruktioner i træ, stål og beton
- Har kendskab til et eller flere beregningsværktøjer som eks. Strusoft Dimension m.f.
- Er certificeret statiker eller har et ønske om at blive certificeret inden for den nærmeste fremtid

Som person er du selvstændig og selvkørende i dine processer, hvor du forstår at bevare overblikket, når du arbejder med komplekse projekter. Du har en løsningorenteret tilgang til dine opgaver, og forstår at prioritere kvalitet fremfor kvantitet. Du er ligeledes imødekommende, opsøgende og nysgerrig på ny viden, og du stiller gerne spørgsmål ved eventuelle uklarheder.

du tilbydes unikke udviklingsmuligheder


I teamet og resten af virksomheden er der højt til loftet og godt humør. Du får kolleger, som er engagerede og brænder for deres felt og besidder en uformel omgangstone. Ledelsen tager afsæt i tillid og frihed under ansvar, såfremt man har sine ting i orden. Jobbet er tempofyldt med stor variation i en spændende og udviklende virksomhed. Du tilbydes yderligere gode muligheder for personlig udvikling og faglig uddannelse.

Teamet består af 17 ansatte – primært ingeniører og bygningskonstruktører. Der er et godt sammenhold blandt kollegerne, og sociale arrangementer prioriteres for at styrke det kollegiale fællesskab yderligere. Omgangstonen er uformel og humoristisk i et løsningsorienteret arbejdsmiljø. Teamet har en stor faglig stolthed med fokus på at være en troværdig og professionel samarbejdspartner.

Virksomheden er præget af en flad organisationsstruktur, hvor trivsel og samarbejde prioriteres højt. EKAS fokuserer på samhørigheden og team-ånden, og derfor er der fastlagt fredagsbar en gang om måneden, julefrokost, sommerfest, øvrige fælles aktiviteter, som også kan være med sportsligt indhold.

er du blevet nysgerrig?


Hvis stillingen har fanget din interesse, bedes du ansøge via denne side. randstad forestår rekrutteringsprocessen på vegne af EKAS. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Mille Maegaard-Fast på tlf. +45 92 92 08 53. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Vi ser frem til at høre fra dig.

om ekas


EKAS er et rådgivende ingeniørfirma stiftet af Esben Kirkegaard i 1958. Firmaet er i dag et aktieselskab ejet og ledet af Per Mohr Hansen, Finn Mørck Nielsen og Jens Lauridsen.
EKAS´ primære kvalifikationer er høj faglig kompetence, erfaring, dialog og uvildighed. De stiller hele deres ekspertise til rådighed ved enhver sag – stor som lille.
EKAS arbejder for boligforeninger, boligselskaber og private. Deres væsentligste arbejdsområder ligger indenfor den eksisterende bygningsmasse i form af tilstandsvurderinger, renoveringer og ombygninger. Herunder gennemførelse af større helhedsplaner. Herudover udfører de 1-års og 5-års eftersyn for Byggeskadefonden og forskellige boligselskaber.

om randstad


Hos randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi til at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Holte.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Holte

Lignende jobs

  • Konstruktør i Nordsjælland

    Vil du arbejde med design og konstruktion samt optimering og moduludvikling af mekaniske stålkomponenter, der kundetilpasses løbende. Du bliver en del af teamet i en mindre virksomhed, som er inde .
    • Konstruktør
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Konstruktør i Slangerup

    Vi søger en engageret bygningskonstruktør – en medarbejder med høj forståelse af konstruktioner i byggeri Er du glad for: frihed under ansvar med alsidige opgaver, hvor to dage ikke er ens? .
    • Konstruktør
    • Slangerup
    Få mere info
  • Konstruktør i Helsingør

    Vi søger en ny kollega, der kommer til at indgå i Team Anlæg og Vedligeholdelse, som varetager både ud- og indvendigt vedligehold af kommunens [xxxxx], samt gennemfører større og mindre byggeop..
    • Konstruktør
    • Helsingør
    Få mere info