Engageret ambulatoriesygeplejerske søges til i Psykiatrisk Ambulatorium Midtvendsyssel i Brønderslev – fast stilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Vi søger en ny kollega, som brænder for og har lyst til at gøre en forskel for vore psykiatriske patienter.
Psykiatrisk Ambulatorium Midtvendsyssel er specialiseret i to spor inden for henholdsvis det psykotiske - og det affektive område. Den ledige faste stilling er i det affektive område det første år, efterfølgende vil der være en dialog om fremtidige behov/ønsker i Ambulatoriet.
Ambulatoriet står midt i en spændende udvikling med styrkelse af ressourcer og veltilrettelagt behandlingsforløb. Vi fokuserer aktuelt på flere metoder og redskaber i den psykiatriske sygepleje med betydeligt fokus på øget patientinddragelse.
Har du lyst til at være en del af denne udvikling, så send din ansøgning til os.

Om jobbet
Som ambulatoriesygeplejerske får du en meningsfuld og travl hverdag, hvor du i samarbejde med de øvrige faggrupper i teamet bidrager og tager ansvar for at tilrettelægge individuelle behandlingsforløb for de patienter, du er sundhedsfaglig kontaktperson for. Dit arbejde består bl.a. i at planlægge, formidle, koordinere, afvikle individuelle samtaler og screene for KRAM faktorer. Vi har et mål om at mindst 50% af din tid, anvendes i direkte patientkontakt.
Affektivt Team tilbyder psykoedukation til patienter med unipolar depression og bipolar lidelse, og på sigt vil du blive en af de behandlere, som indgår i denne opgave. Du vil sammen med de øvrige sygeplejersker i teamet på skift skulle varetage subakut samtale efter behov til vore patienter i ambulatoriets åbningstid

Om dig
Du må gerne have solid erfaring fra det psykiatriske område, gerne fra et sengeafsnit eller ambulatorium, men dette er ikke et krav. Du trives med at arbejde selvstændigt med afvekslende opgaver dagen igennem. Du er god til at prioritere og træffe beslutninger på et fagligt grundlag, at dokumentere i patientjournalen og du formår at arbejde inddragende og skabe bæredygtig udvikling i samarbejdet med dine patienter. Du har en imødekommende væremåde, og bidrager gerne til et udviklende fagligt og kollegialt fællesskab og et godt arbejdsmiljø.
Du har et ønske om fortsat at udvikle dine kompetencer – måske er du allerede specialuddannet,- eller har et ønske om at blive det indenfor de nærmeste år.

Vi tilbyder
Et spændende og udfordrende job i et dedikeret tværfagligt arbejdsfællesskab med fokus på kerneopgaven. For at understøtte dette, er der regelmæssig intern undervisning og supervision i teamet og her er en stor grad af medindflydelse. Din introduktionsperiode vil tage udgangspunkt i de kompetencer og den erfaring du allerede har, og du vil få tilknyttet en mentor fra egen faggruppe at sparre med og spørge til råds i den første tid i dit nye job. Klinikken tilbyder desuden et 1-årigt undervisningsforløb for nyansatte.

Om os
Psykiatrisk Ambulatorium Midtvendsyssel modtager patienter fra Hjørring, Brønderslev og Jammerbugt Kommune og der er ca. 725 patienter i behandling aktuelt. Ambulatoriet er specialiseret i to spor inden for henholdsvis det psykotiske - og det affektive område.
Ambulatoriet har funktion som klinisk uddannelsessted for sygeplejestuderende, redderelever, psykologer samt specialpsykologkandidater.
Ambulatoriet holder åbent i dagtimerne på hverdage.

Vil du vide mere
Du velkommen til at kontakte enten ambulatorieleder Christina Højer Kornum, på mail eller telefon 97644351/51152588

Det praktiske
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst
Arbejdstid: Mandag -torsdag kl. 8.00-15.30 og fredag kl. 8.00-15.00
Mulighed for nedsat tid.
Tiltrædelse: 1. marts 2023 eller snarest derefter
Ansøgningsfrist: 5. februar 2023.
Ansættelsessamtaler forventes afviklet i uge 7

Psykiatrien har vedtaget, at man før ansættelse i Psykiatrien skal give tilladelse til
indhentning af straffeattest.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Brønderslev
  • Søndag den 05. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Frederikshavn

    Bangsbo LeveBo søger sundhedsfaglig nattevagt med gennemsnitlig 30 timer pr. uge med tiltrædelse hurtigst muligt og senest den 1. juni 2024.Der er vagt hver 2. weekend.Bangsbo LeveBo er en .
    • Sygeplejerske
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hadsund

    ”Er du klar til at gøre en forskel for mennesker med psykiske lidelser og komplekse problemstillinger og lede kerneopgaven gennem medarbejdere? Kan du motivere, inspirere og facilitere forandringsp..
    • Sygeplejerske
    • Hadsund
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hjørring

    Hvis du brænder for faglighed og har et ønske om at være en del af en afdeling, hvor udvikling, innovation og medledelse er i højsæde, så kom og bliv en del af vores team!Om jobbetVi søger en..
    • Sygeplejerske
    • Hjørring
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejersker til Onkologisk afdelingI Dagafsnit for kræftbehandling søger vi to sygeplejerske til faste stilling på 37 timerfra den 1.6.2024Afdelings/Afsnitsprofil:i Dagafsnit for k..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info