Rekrutteringsfirma

Ejendomsadministrator til projektudviklings- og ejendomskoncern

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Vil du tage del i opbygningen af en velstruktureret og effektiv ejendomsadministration? Og vil du varetage en central rolle i krydsfeltet mellem drift, administration og udvikling i en ambitiøs, økonomisk stærk og vækstorienteret virksomhed? Så er stillingen som ejendomsadministrator hos Mortensen lige noget for dig.

En stærk og udviklingsorienteret ejendomskoncern


Mortensen er en nyetableret virksomhed, der udvikler samt investerer i virksomheder og ejendomsprojekter med potentiale. Virksomhedens aktiviteter spænder bredt fra projektudvikling, herunder areal- og ejendomsudvikling, infrastrukturprojekter, udlejning og drift af ejendomme til investering i og udvikling af virksomheder.

Med ambitionen om at øge porteføljen af udlejningsejendomme og udviklingsprojekter samt systematisere administration og drift søger virksomheden en ejendomsadministrator. Du får en vigtig rolle i forhold til at opbygge en struktureret og effektiv ejendomsadministration, og kan mere specifikt se frem til følgende arbejdsopgaver:

  • Opbygning af et effektivt ejendomsadministrations-system
  • Være medspiller i virksomhedens projektudvikling
  • Udarbejdelse af lejekontrakter, forbrugs- og fællesudgiftsregnskaber, lejereguleringer m.v.
  • Opkrævning af leje og opfølgning på lejerindbetalinger
  • Koordinering med ejendomsservice og eksterne håndværkere
  • Bidrage til bogføring, budgetlægning og udarbejdelse af diverse rapporteringer i samarbejde med økonomiafdelingen
  • Udlejning inkl. annoncering, fremvisning og praktik ifm. udlejning
  • Koordinering og gennemførelse af ind- og udflytningssyn
  • Indgå i udarbejdelsen af vedligeholdelsesplaner og budgetter i samarbejde med ejendomsservice

Din hverdag bliver afvekslende, og arbejdet på kontoret i Horsens suppleres med opgaver ude i marken. Du vil få en bred kontaktflade, hvor du indgår i et samarbejde med samtlige funktioner i organisationen. Du refererer til CFO, Irene Mortensen.

Ejendomsadministrator med sans for økonomi, struktur og service


Vi er på udkig efter dig, der har erfaring med hele pakken indenfor ejendomsudlejning og ejendomsdrift, der har et stort indblik i den økonomiske del samt erfaring med bogføring og fakturering, og som trives i en uformel og humoristisk arbejdskultur.

Du går selvstændigt og struktureret til værks, og det falder dig naturligt at tænke i optimering og udvikling. Desuden formår du at bevare overblikket over en bred portefølje af igangværende projekter, og du når altid i mål med det, du sætter dig for – med både kvalitet, service og ordentlighed for øje.

Du har kendskab til Microsoft Office, især Excel, samt til IT-systemer eller software til ejendoms-administration. Hvis du tidligere har taget del i valg og implementering heraf, er det et stort plus.

Fremdrift, udvikling og relationer


Trods Mortensens unge alder hviler virksomheden på stærke værdier. Hvis du kan spejle dig i udviklingstrang, iværksætterånd og samarbejde, så passer du lige ind!

Der lægges stor vægt på involvering af alle medarbejdere, og du vil hurtigt opleve, at strukturen er flad og ansvaret stort. Kulturen er præget af et stærkt fokus på fremdrift, åbenhed, tillid, samarbejde, trivsel og samvær, og tonen er ærlig og uformel.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsadministrator", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsadministrator
  • Midtjylland

Statistik over udbudte jobs som ejendomsadministrator i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsadministrator i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsadministrator i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsadministrator i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som ejendomsadministrator
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 2
25. marts 2024 2
24. marts 2024 2
23. marts 2024 2
22. marts 2024 2
21. marts 2024 2
20. marts 2024 2