Rekrutteringsfirma

Økonomichef til Forbo

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lunderskov

Økonomichef med hands-on tilgang og sans for detaljen


Vil du arbejde i en international virksomhed, der er førende indenfor totalløsninger med transportbånd? Er du drevet af arbejdet med rapporteringer til ledelsen og bestyrelsen? Og motiveres du af selv at sætte fingrene på tastaturet, når der skal leveres skarpe og præcise analyser? Så har du fundet din nye stilling som økonomichef hos Forbo.


Vi er nogle af verdens bedste til at producere bånd. Transportbånd, procesbånd og plastmodulbånd.
Men en ny økonomichef kan vi nu engang ikke lige producere os til. Derfor håber vi, at du læser med her. Der er nemlig masser af muligheder for den rette.

Hos Forbo Siegling Danmark producerer vi sprøjtestøbte modulære transportbånd i høj kvalitet. 
Markedet er præget af vækst, og vi søger nu en ny økonomichef, der kan understøtte vores fortsatte vækst.

Hvis du er datadrevet, organiseret, præcis i dine leveringer og elsker at have fingrene nede i rapporteringerne, så er du mere end velkommen hos os. Erfaring fra produktionsvirksomhed vil være en fordel, men du kommer langt med nysgerrighed og forretningsforståelse.

Kvalitet, grundighed og præcision  
Som økonomichef hos Forbo vil dine primære arbejds- og ansvarsområder blive at udarbejde rapporter og analyser til ledelsen og bestyrelsen.

Med din personlighed, dedikation og motivation i jobbet er du god til at skabe det brede samarbejde, og du arbejder godt med mange forskellige stakeholdere både internt og eksternt. Det er et selvstændigt og ansvarsfuldt job med masser af muligheder, hvor du selv kan være med til at sætte dit præg på hverdagen.

Du får et team på 2 medarbejdere, så det er en fordel, hvis du har ledelseserfaring. Det er dog ikke et krav, og generelt er vi gode til at tilbyde vores medarbejdere uddannelse, så de løbende udvikler sig.

Du vil i det daglige rapportere til den danske Fabrikschef. Fagligt vil du rapportere til den funktionelle chef for Finance og Controlling i Hannover i Tyskland.

Dine arbejdsopgaver vil være: 

  • Ledelse af teamet – spillende træner og faglig coach gennem motivation og faglig sparring
  • Den overordnede budgetteringsproces og månedlige rapporteringer (KPI-understøttelse og rapportering på udvalgte nøgletal)
  • At udarbejde tal og analyser ved rådgivning af ledelsen og bestyrelsen ifm. strategiske og taktiske overvejelser og risici
  • Bidragsyder til udarbejdelse af HR-politikker (kendskab til arbejdsmarkedsregler og love)
  • Foretage Interne kontroller - (ICS)
  • Lønkørsel


Du er nysgerrig, proaktiv og med en velfunderet regnskabsmæssig værktøjskasse
Der er flere indgange til stillingen som økonomichef.

Du kommer med en uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau inden for regnskab, finans eller økonomi (HD, Master) kombineret med minimum 5 års relevant praktisk erfaring.

Du sidder i dag formentligt i en lignende rolle - gerne i en internationalt orienteret produktionsvirksomhed. Din regnskabsmæssige værktøjskasse indeholder kendskab til og forståelse for regnskab, accounting og finansiel controlling.

Vi forudsætter, at du er erfaren bruger af ERP-systemer. Måske har du kendskab til SAP eller lignende værktøjer/software. At du er lidt af en haj til Excel og er den kollegaerne går til, hvis formlerne driller, tillader vi os også at antage.

Endelig behersker du engelsk i både skrift og tale.

Du skal forvente ca. 6-10 årlige rejsedage til vores hovedkontor i Hannover samt vores produktionsvirksomhed i Slovakiet.


Om Forbo Siegling Danmark

Vi er en del af den internationale koncern Forbo Movement Systems med divisionshovedkontor i Hannover. På vores produktionsanlæg i Lunderskov er der 31 medarbejdere fordelt i produktionen og administrationen. Yderligere er vi 14 medarbejdere i vores salgs- og serviceafdelinger i Brøndby og Vejle.

Du får muligheden for at få en central rolle i en dynamisk virksomhed, hvor der er højt til loftet og masser af muligheder. Det kan godt være, vi er en virksomhed, der er “lille” i Danmark, men vi er store ude i verden. Trods det er der en kultur med plads til den enkelte – og altid plads til nye ideer og input.

Og så er vi stolte af vores gode arbejdsmiljø. Den gode stemning er vigtig for os, og den prioriteres blandt andet med fælles frokost og fredagsmorgenmad i vores dejlige kontorlokaler.

Vi tilbyder en lønpakke med pension og sundhedssikring samt fleksible arbejdsrammer.


Lyder det som noget for dig? 

Så skynd dig at søge jobbet. Ansættelsesprocessen håndteres af Konsulenthuset ballisager, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Annette Jacobsen på tlf. 30 63 16 39 eller mail: [email protected]

Vi modtager ikke ansøgninger, men derimod et motiveret CV på engelsk fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger.


Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Lunderskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Lunderskov

Lignende jobs

  • Økonomichef (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetI denne stilling kommer du til at blive en del af en organisation, hvor du vil indgå i finansteamet sammen med en [xxxxx] kollega. Her bliver din primære rolle at løse de daglige økonomi..
    • Økonomichef
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Kolding

    Vores kunde er en velkonsolideret virksomhed, der udvikler, producerer og sælger egne produkter i hele verden. Virksomheden ønsker at være anonym i den indledende proces, men det kan oplyses at den..
    • Økonomichef
    • Kolding
    Få mere info
  • Økonomichef i Vejle

    Vi søger en dygtig og erfaren regnskabsansvarlig/regnskabschef til en veletableret produktionsvirksomhed beliggende i Vejle Syd. Virksomheden, der ønsker at bevare sin anonymitet, har omkring 25 de..
    • Økonomichef
    • Vejle
    Få mere info
  • Økonomichef i Sydjylland

    Forretningsorienteret CFOMed reference til virksomhedens CEO søger vi en erfaren, forretningsorienteret CFO. Der er tale om en veldrevet og meget velrenommeret ejerledet, international virksomhed..
    • Økonomichef
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Lunderskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Lunderskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0