Erhvervs- og turismekonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dragør

Brænder du for erhvervsudvikling og innovative partnerskaber? Har du haft fornøjelsen af med egne øjne at se, hvorfor Dragørs unikke idyl gør turismen til et af de vigtigste erhverv i kommunen. Din faglighed skal i spil, når du, sammen med os, arbejder for attraktive rammer for hele erhvervslivet i Dragør Kommune og sørge for, at vi udnytter de muligheder, som byen og kommunen har.

Dragørs Kommunalbestyrelse har oprettet en stilling som erhvervs- og turismekonsulent for at opprioritere området. Du ansættes centralt i Borgmestersekretariatet, så du nemt kan sparre med de ansvarlige direktører, men du skal samtidigt have tæt koordination med de relevante kolleger på resten af Rådhuset.

Hvem er du?


Du er nok nyuddannet eller har begået dig et par år i en politisk ledet organisation – måske inden for turisme og kommunikation eller som erhvervskonsulent i en kommune eller ngo? Det vigtigste er, at du har gå-på-mod og er klar på nye udfordringer.

Frem for alt forventer vi, at du trives i en rolle, hvor du ikke bare får ideerne. Du fører dem også ud i livet i et tæt samarbejde med dine kolleger på Rådhuset og eksterne samarbejdspartnere – uanset om det er Amager Museum, de mange engagerede frivillige på turismeområdet, Dragør Erhverv eller Erhvervshus Hovedstaden. Du har gode netværks- og samarbejdsevner, er god til at navigere blandt mange forskellige interessenter og kan tale med mennesker med forskellige meninger.

Samtidig er du struktureret, vedholden og evner at løfte dig op og se helheden i en opgave. Du er selvkørende, men søger samtidig sparring når der er behov for det. Du er ambitiøs og energisk og har en god organisationsforståelse, for du skal samarbejde bredt i organisationen og kommunen.

Du har politisk tæft, så du f.eks. nemt navigerer mellem de dilemmaer turismen er præget af, hvor der på den ene side ønskes øget indtjening ved flere besøgende og på den anden side bevaring af privatlivets fred og den levende by.

Du har lyst til og evner at formidle målgruppeorienteret og med klare budskaber i skrift og tale på både dansk og engelsk. Det kan f.eks. være at oversætte et myndighedssvar til en initiativrig virksomhedsejer eller forklare kommunens politiske rammer til et turismeråd.

Dine kvalifikationer og erfaringer


Formodentlig har du en relevant videregående uddannelse. Du er en faglig stærk generalist, med flair for at netværke. Du har forståelse for værdiskabende service og projektledelse af mindre og større projekter.

Du har forhåbentligt kendskab til rammevilkår for erhvervslivet, herunder for planlægning, bygningsreglement, erhvervsfremme m.v.

Opgaver og ansvar


Du vil have opgaver både inden for turismeområdet og erhvervsområdet mere generelt.

Som del af turismearbejdet vil du være med til at videreudvikle Dragørs vigtige turismeprodukter (bevaringsværdige bydele, kultur, historie, natur m.m.) året rundt samt maksimere udbyttet af eksisterende indsatser, ikke mindst ved at implementere Dragør Kommunes nye turismestrategi.

Som del af erhvervsarbejdet vil du være med til at opbygge og udvikle området for at sikre, at vi har attraktive rammer for erhvervslivet. Blandt andet at være tovholder for erhvervshenvendelser og netværk, så erhvervslivet føler, deres hensyn og ønsker tages alvorligt.

De opgaver der ligger først for er, at


  • implementere Dragør Kommunes Turismestrategi og tilhørende handleplan
  • være koordinator for Dragør Kommunes turismearbejde, herunder varetage dialogen med byens Besøgscenter, der drives på vegne af kommunen af Museum Amager
  • være sekretær for det nye turistråd og understøtte deres arbejde
  • udarbejde og implementere af ny erhvervspolitik for Dragør Kommune
  • være indgang og tovholder for henvendelser fra erhvervslivet
  • facilitere netværksmøder for erhvervslivet, herunder etablere et klimanetværk for kommunens erhvervsvirksomheder

Da det er en nyoprettet stilling, kan du være med til at sætte dit præg på indholdet.

Din arbejdsplads


I ægte Dragør-ånd er jobbet lidt af en blækspruttefunktion. Samtidig tilbyder vi et job i en organisation i konstant udvikling med den mission: At vi i fællesskab skaber den værdi, vi ønsker for vores nærmeste.

Vi hjælper og understøtter hinanden. Vi er nysgerrige på faglig udvikling og sparring med kolleger. Vi er energiske og – selvfølgelig – ansvarlig for vores egne opgaver, over for Dragør som arbejdsplads og kommunens borgere, erhvervsliv og foreninger – dem vi er til for.

Din stilling er forankret i Borgmestersekretariatet, hvor du får syv kolleger fordelt på borgmestersekretærer, kommunikationsteam, jurist-team og en afdelingsleder.

Interesseret?


Frist for ansøgning er 29. januar 2023.

Vi forventer at holde 1. samtale i uge 6. Er der behov for en 2. samtale afholdes den hurtigst muligt efter 1. samtale. Der kan blive stillet en case-opgave i forbindelse med samtalerne.

Bliver jobbet dit, begynder du hurtigst muligt og senest den 1. april 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, ringer du bare til leder af Borgmestersekretariatet Maria Klint Thelander på 24 44 54 12, direktør for erhvervsområdet Pia Holm Nielsen på 22 89 40 70 eller direktør for turismeområdet Asger Villemoes på 22 20 20 48.

Dragør Kommune har ca. 14.500 indbyggere, og den kommunale organisation har ca. 1.100 medarbejdere. Vi er en attraktiv arbejdsplads og kan hver dag glæde os over engagerede og kvalificerede kollegaer, der bakker op om vores mål og værdier.

Som medarbejder i Dragør Kommune vil du opleve høj faglighed og et mindst lige så højt ambitionsniveau. Vi lægger vægt på trivsel og ønsker at skabe rammerne for et godt liv – både på og uden for arbejdspladsen.

Stillingsbetegnelse


Erhvervs- og turismekonsulent

Ansættelsesforhold


Stillingen er på 37 timer ugentlig

Virksomhedsoplysninger


Dragør Kommune

Tiltrædelse


Hurtigst muligt og senest den 1. april 2023.

Ansøgningsfrist


29. januar 2023

Kontaktperson


Maria Klint Thelander på 24 44 54 12, direktør for erhvervsområdet Pia Holm Nielsen på 22 89 40 70 eller direktør for turismeområdet Asger Villemoes på 22 20 20 48.

Uddannelse


Relevant videregående uddannelse

Arbejdsområde


Erhvervs- og turismeområdet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Dragør

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 14. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Restaurant Manager til Nordbo på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Dragør

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Dragør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 5
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4
26. marts 2024 4
25. marts 2024 4
24. marts 2024 4
23. marts 2024 4
22. marts 2024 4
21. marts 2024 4
20. marts 2024 3
19. marts 2024 3