Afdelingsleder til Fælles Administration på Socialområdet - genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Har du et højt ambitionsniveau og gode samarbejdsevner? Vil du være med til at etablere en ny fælles administration på socialområdet, der skal være med til at skabe et fundament, så vores dedikerede medarbejdere kan levere den bedste støtte på socialområdet?

Fælles er vi stærkere
Du bliver afdelingsleder for vores nyetablerede fælles administration og økonomi og skal lykkes med at støtte to organisationer med et fælles fokus på vores kerneopgave.
På socialområdet har vi gennemført en større organisationsændring, der skal være med til at udfolde strategien "Fælles er vi stærkere". Den fælles administration skal være administrations- og økonomiafdeling for to organisationer: Bo og Aktivitetstilbud Guldborgsund, og Støtte og Vejledning Guldborgsund.Disse organisationer driver forskellige tilbud efter Serviceloven.Den fælles administration har mange forskelligartede opgaver så som løn- og personaleopgaver, bogholderi- og regnskabsopgaver, administration og revision af beboermidler samt budget- og økonomistyring – alt sammen opgaver, der er med til at skabe overblik og indsigt i den daglige økonomi- og aktivitetsstyring hos den enkelte afdelingsleder, der har ansvaret for frontmedarbejderne og kerneopgaven.En bred vifte af ledelsesopgaverDu vil få en særlig vigtig opgave med at skabe en ny fælles administration, og skal arbejde med både en hensigtsmæssig opgavefordeling og skabelse af en fælles ny kultur for afdelingen. Til at bistå dig i arbejdet vil der være 11 dedikerede medarbejdere, herunder en teamkoordinator.

Stillingen indeholder en bred vifte af ledelsesopgaver og et stort selvstændigt
ledelsesrum. Der er tale om en meget selvstændig medarbejdergruppe, hvorfor du ud over ledelsesopgaven forventes at have en selvstændig opgaveportefølje. Det kunne eksempelvis være i tæt samarbejde med teamkoordinatoren at udvikle økonomistyringen.
Både du og medarbejderne har mulighed for hjemmearbejde. Administrationen er samlet i et egentlig administrations-/kontorhus i Nykøbing F.Hvad tilbyder vi?
Du vil blive en del af en spændende organisation med engagerende og kompetente medarbejdere. Stillingen har mange funktioner, samarbejdsflader og udviklingsmuligheder, hvor du fx har mulighed for at igangsætte lokale initiativer og deltage i tværgående udviklingsaktiviteter.
Du vil indgå i et ledelsesteam med otte dygtige og engagerede afdelingsledere og den overordnede leder af Bo og Aktivitetstilbud Guldborgsund. Dette lederteam er nyetableret efter den store organisationsændring, så du vil have mulighed for at sætte dit præg på teamets udvikling.Derudover forventes du at skulle indgå i samarbejdet med lederen af Støtte og Vejledning Guldborgsund og de fem afdelingsledere, der er tilknyttet denne enhed.

Hvem er du?
Vi forventer, at du har viden om at arbejde i et administrativt set-up, hvor et godt samarbejde med driften og de øvrige afdelingsledere er afgørende, for at vi løbende løser kerneopgaven bedst muligt.
Hvis du ikke har diplomuddannelse i ledelse eller anden relevant lederuddannelse, forventer vi, at du påbegynder diplomuddannelsen i ledelse indenfor nærmeste fremtid.

Det er afgørende, at du som person er nærværende, troværdig og tillidsskabende i det daglige samarbejde. Gode dialogiske samarbejdskompetencer ser vi som et must i stillingen.
Vi lægger vægt på et tæt og tillidsfuldt samarbejde i ledelsen, hvor vi konstruktivt udfordrer hinanden og bruger de forskellige kompetencer, vi rummer.Du skal være i stand til at reflektere over din egen faglige praksis og være indstillet på at udvikle og forny dig som leder.Endelig skal du have gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner.AnsættelsesvilkårEfter gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse snarest muligt og senest pr. 1. maj 2023.

Interesseret?
Hvis du vil høre mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Leder Flemming Nielsen på tlf. 25 18 06 27.
Ansøgningsfrist
16. marts 2023
Samtaler
Der afholdes samtale den 23. marts 2023. Ansættelsesudvalget vil herefter vurdere, om du skal til anden samtale den 27. marts 2023, hvor du bl.a. vil blive stillet en opgave omkring håndtering af en ledelsesmæssig udfordring.

Ansøgningsprocedure
Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og
vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning!
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3d79555d)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nykøbing Falster
  • Mandag den 27. februar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Nakskov

    Are you seeking your next exciting career move into the global leader of renewable energy? Do you have experience of HSE? Here within the Quality Department, we are seeking a self motivated profess..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Rødby

    Brænder du for at være med til at forme fremtiden for Lolland? Er du en leder, der trives med at skabe et miljø præget af anerkendelse og dialog? Og ønsker du et spændende job med fleksible mulighe..
    • Afdelingsleder
    • Rødby
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Maribo

    Maribo Skole er kendt for at være en skole med stor faglighed, god elevtrivsel, fine elev- og voksenfaciliteter samt et godt kollegialt fællesskab. Vil du gerne være en del af vores fællesskab, så .
    • Afdelingsleder
    • Maribo
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nakskov

    Vi søger en souschef, der har erfaring med og lyst til at arbejde med udviklingen af vores børn på 0-6 år. Du skal have lyst til ledelse og være stærk fagligt forankret i pædagogikken og være en st..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info