Afdelingsleder til botilbuddet Bryggen på Socialområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Har du et højt ambitionsniveau og gode samarbejdsevner? Vil du være med til videreudvikle vores botilbud Bryggen til gavn for borgerne?

Fælles er vi stærkere
Du bliver afdelingsleder for vores botilbud Bryggen og skal lykkes med at støtte op om et fælles fokus på vores kerneopgave, nemlig: "at styrke borgernes mulighed for at mestre egen tilværelse og indgå i relevante fællesskaber".

På socialområdet er der besluttet en større organisationsændring, der skal være med til at udfolde strategien "Fælles er vi stærkere". I den forbindelse er botilbuddet Bryggen organisatorisk underlagt Bo- & Aktivitetstilbud Guldborgsund.

Bo og Aktivitetstilbud Guldborgsund består af 7 døgntilbud opført efter SEL §§ 107 og 108 samt ABL § 105/SEL §85. Derudover er der flere aktivitets- og samværstilbud efter SEL § 104. Endelig er der en ny fælles administration for tilbud i Bo og Aktivitetstilbud Guldborgsund og Støtte og Vejledning Guldborgsund.

Botilbuddet Bryggen, der er beliggende i Nykøbing F. by, består af 23 lejligheder opført og drives efter almenboliglovens § 105/serviceloven § 85. Målgruppen består primært af borgere med udviklingshandicaps.

En bred vifte af ledelsesopgaver

Du vil få en vigtig opgave med at videreudvikle vores tilbud, så det passer til borgernes behov. Du skal fortsætte med at integrere både socialfaglige og sundhedsfaglige kompetencer til gavn for borgerne. Endvidere har vi et fokus på kompetenceudvikling, herunder at styrke dokumentationsdelen.

På Bryggen er man i gang med at gennemføre en sammenlægning fra tidligere 4 teams til fremadrettet 2 større teams.

Stillingen indeholder en bred vifte af ledelsesopgaver og et stort selvstændigt
ledelsesrum. Til at bistå dig i den faglige udvikling er der tilknyttet to teamkoordinatorer.

Dit ledelsesspænd udgør aktuelt 33 medarbejdere. Du forventes som leder at være nærværende og tilstedeværende, hvilket vi tror på er med til at understøtte tilbuddet bedst muligt.

Hvad tilbyder vi?
Du vil blive en del af en spændende organisation med engagerende og kompetente medarbejdere. Stillingen har mange funktioner, samarbejdsflader og udviklingsmuligheder, hvor du fx har mulighed for at igangsætte lokale initiativer og deltage i tværgående udviklingsaktiviteter.

Du vil indgå i et ledelsesteam med 8 andre dygtige og engagerede afdelingsledere og den overordnede leder af Bo og Aktivitetstilbud Guldborgsund. Dette lederteam er nyetableret efter den store organisationsændring, så du vil have mulighed for at sætte dit præg på teamets udvikling.

Hvem er du?

Vi forventer, at du er uddannet socialpædagog og solid ledelseserfaring med kendskab til området. Et godt samarbejde med driften og de øvrige afdelingsledere er afgørende, for at vi løbende løser kerneopgaven bedst muligt.

Hvis du ikke har diplomuddannelse i ledelse eller anden relevant lederuddannelse, forventer vi, at du påbegynder diplomuddannelsen i ledelse indenfor nærmeste fremtid.

Det er afgørende, at du som person er nærværende, troværdig og tillidsskabende i det daglige samarbejde. Gode dialogiske samarbejdskompetencer ser vi som et must i stillingen.

Vi lægger vægt på et tæt og tillidsfuldt samarbejde i ledelsen, hvor vi konstruktivt udfordrer hinanden og bruger de forskellige kompetencer, vi rummer.

Du skal være i stand til at reflektere over din egen faglige praksis og være indstillet på at udvikle og forny dig som leder.

Endelig skal du have gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner.

Ansættelsesvilkår

Efter gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse snarest muligt og senest pr. 1. april 2023.

Interesseret?

Hvis du vil høre mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte leder Flemming Nielsen på tlf. 25 18 06 27 eller afdelingsleder Torben Feldskov på tlf. 25 18 23 40.

Ansøgningsfrist

09. februar 2023

Samtaler

Der afholdes samtale den 20. februar 2023. Ansættelsesudvalget vil herefter vurdere, om du skal til anden samtale den 23. februar 2023, hvor du bl.a. vil blive stillet en opgave omkring håndtering af en ledelsesmæssig udfordring.

Ansøgningsprocedure

Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og
vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=243b6b1f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nykøbing Falster
  • Torsdag den 09. februar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Nakskov

    Are you seeking your next exciting career move into the global leader of renewable energy? Do you have experience of HSE? Here within the Quality Department, we are seeking a self motivated profess..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Væggerløse

    Løn 26.000 kr. - 32.500 kr. brutto / måned Arbejdssted Butik — {amount} km. væk Stovby Ringvej 5B 4873 Væggerløse Ansættelsesform Fuldt..
    • Afdelingsleder
    • Væggerløse
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nykøbing Falster

    Løn 26.000 kr. - 32.500 kr. brutto / måned Arbejdssted Butik — {amount} km. væk Tømmergade 12 4800 Nykøbing F Ansættelsesform Fuldtid..
    • Afdelingsleder
    • Nykøbing Falster
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nørre Alslev

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 i Nørre Alslev I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles..
    • Afdelingsleder
    • Nørre Alslev
    Få mere info