Intern Smed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grindsted

Intern Smed

Kan du se dig selv i en hverdag, hvor du løser forskellige opgaver inden for svejse-montage- og smedearbejde? Så er du den smed vi søger, til at udføre smedearbejde i den bedste kvalitet.

Hos Sealing System samler og monterer vi anlæggene i vores montagehal, inden de sendes ud til kunderne. Du vil indgå i den fase, hvor vi fremstiller enhederne til anlæggene, hvorefter kunden kommer og ser anlægget i drift.

Jobbet
Vi har vores egen smedeafdeling med udstyr således du og dine kollegaer, kan lave dele til de anlæg vores Maskinkonstruktører tegner i 3D. De store og tunge dele får vi lavet hos en ekstern samarbejdspartner, så dit arbejde vil være udførslen af mindre dele og dermed ikke fysisk belastende. Du vil i samarbejde med dine kollegaer i teamet, arbejde på både store og små projekter. Dine opgaver vil være varieret, da anlæggene altid er designet til den enkelte kunde og dennes behov.

Om dig
Vi forstiller os, at du er udannet smed. Du kan læse en arbejdstegning og har mekanisk forståelse.
Tig og Mag svejsning i sort og rustfri stål bliver en del af din hverdag, så erfaring hermed vil være en fordel.
Du skal være fortrolig med IT, i det vores produktionsgrundlag er elektroniske. Du vil få en grundig introduktion og oplæring i systemet.

Din erfaring og faglige stolthed som smed gør, at du altid leverer et flot stykke arbejde. Du har fokus på at komme i mål med projekterne til den tid der er aftalt og bidrager positivt og energisk til dit team og virksomheden.

Vi tilbyder

  • En spændende stilling, hvor du kommer til at bygge pakke-og palleteringsanlæg til nogle af de store virksomheder i Danmark.
  • Vi har en fleksibel indstilling til arbejdstider under hensyntagen til arbejdsopgaver og du vil derfor få frihed under ansvar.

Du bliver en del af en virksomhed der går meget op i, at leveret et godt og professionelt stykke arbejde til vores kunder samtidig med, at vi skal have det godt sammen og det skal være sjovt og rart at gå på arbejde.
Din hverdag bliver sammen med et stærkt team, hvor samarbejde og sparring vægtes højt.

Vores personaleforening skaber sammenhold på tværs af afdelinger igennem arrangementer som f.eks. julefrokost, sommerfest og diverse andre aktiviteter i løbet af året. Kantinen serverer både kolde og varme frokostretter. Vi tilbyder gage efter kvalifikationer, som bl.a. omfatter pensionsordning og sundhedsforsikring.

Der er tale om en stilling på fuldtid.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Production Supervisor Preben Keller på tlf. +45 51 16 83 71. Send os din ansøgning med det samme, da vi holder samtaler løbende og ansætter når den rette kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist: 10.02.2023

Tiltrædelse: Snarest muligt

Du søger ved at klikke på linket nedenfor.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Grindsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Grindsted
  • Fredag den 10. februar 2023

Lignende jobs