Rekrutteringsfirma

SUPPLY CHAIN DEVELOPER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

- med reference til COO

SANOVO TECHNOLOGY GROUP
Datavej 3
DK – 5220 Odense SØ
www.sanovogroup.com

VIRKSOMHEDEN

SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger ca. 600 medarbejdere, heraf ca. 150 i Danmark, og servicerer kunder over hele verden. Virksomheden er kendt for deres høje kvalitet og sikre levering af unikt udstyr inden for produktionslinjer til bearbejdning af æg og æggeprodukter. Hovedkontoret er i Danmark med salgs- og servicekontorer på seks kontinenter og produktion af udstyr i Danmark, Holland og Italien.

Virksomheden er fortsat i stor vækst, såvel organisk som ved opkøb af nye virksomheder / teknologier, der komplimenterer den eksisterende forretning.

SANOVO TECHNOLOGY GROUP er en del af Thornico A/S, der er ejet af Christian Stadil.

STILLINGEN

Stillingen vil referere til COO, hvor man vil agere ”højre hånd” til COO’en. Planlægnings- og indkøbsfunktionerne på tværs af de fire fabriksenheder i Holland, Italien, Slovakiet og DK vil have en faglig reference indtil kandidaten.

Stillingen er ny i organisationen. Det vil blive den nye SCD’s ansvar at skabe overblik over virksomhedens globale supply netværk, se på hele værdikæden, udvikle og digitalisere denne.

Herigennem opnås et indgående indblik i de globale produktionssteder, hvilket giver SCD sammen med COO’en mulighed for at træffe de optimale valg.

OPGAVEN

Den nye SCD skal skabe grundlaget for at sikre den fremtidige planlægning og indkøb. SCD skal sikre eksekveringen af projekterne gennem mere strukturerede forretningsgange og processer, helt fra ordreindgangene. Strukturen skal ligeledes være med til at sikre leverancerne til kunderne til den aftalte tid og kvalitet.

Arbejdsopgaverne vil i hovedtræk være:

  • Faglig reference for planlægning og indkøb på tværs af gruppen
  • Udvikle planlægnings- og indkøbsprocesser i og omkring ERP
  • Tilsikre og udvikle procespræstationsmålinger
  • Drive udviklingen af Business Intelligence platformen for O&SC
  • Levere dataanalyser til grundlag for udvikling, investeringer, make/buy
  • Udvikling af eksisterende og nye leverandører
  • Lede en øget digitalisering mellem SANOVO og leverandører

KANDIDATEN

Den ideelle kandidat sidder i en tilsvarende stilling i en supportfunktion til den ansvarlige for Supply Chain området, hvor virksomheden arbejder internationalt / globalt som producent. Gerne med 3-4 års erfaring indenfor planlægning / indkøb. Det er ikke et must, at baggrunden / erfaringen skal være indenfor fødevareindustrien.

Det vigtigste er forståelsen for hele virksomhedens værdikæde, men især forståelsen af, hvordan gode planlægnings- / indkøbsprocesser bidrager positivt på top og bundlinje og gerne har kendskab til IT-løsninger, som kan understøtte de beslutninger, der skal træffes.

Kandidaten kan arbejde selvstændigt og tager ansvar for egne arbejdsopgaver, men er samtidig team-orienteret og klar til at indgå i samarbejdet. Kandidaten kan have mange bolde i luften og stadig fastholde streng detaljegrad i opgaverne i et højt arbejdstempo. Kandidaten er proaktiv i sin tankegang, og evner både at tage ansvar, men også tænke to skridt fremad hele tiden.

Kandidaten skal være god til at samarbejde på tværs af faglighed og kultur og trives i en stilling, hvor man skal være opsøgende og tale med mange mennesker hver dag. Stillingen har en international kontaktflade.

Hertil er det et must, at man er resultatorienteret, kvalitets- og omkostningsbevidst.

UDDANNELSE

Absolut en fordel med en uddannelse som P-Ingeniør, HD / Cand.Merc. Supply Chain el. Logistik eller anden relevant uddannelse indenfor produktion og logistik.

IT

Rutineret bruger af Microsoft Office pakken, herunder især Excel.

Erfaring med ERP-systemer på højt niveau, herunder Navision og Power BI.

REJSEDAGE

20-25 rejsedage om året

SPROG

Dansk og engelsk flydende

VIRKDSOMHEDEN TILBYDER

Virksomheden tilbyder en spændende stilling i en international virksomhed, hvor kandidaten vil opleve en uhøjtidelig virksomhedskultur med en høj grad af medarbejdertilfredshed, og en organisationsstruktur der giver mulighed for at træffe hurtige beslutninger.

GAGEPAKKE

Lønpakken indeholder fast løn plus pension inkl. sundhedsforsikring. Derudover adgang til en god kantineordning og en lang række andre personalegoder.

Virksomhedens hverdag kan til tider være hektisk, men fællesskabet prioriteres højt – det skal være sjovt at gå på arbejde, og virksomheden har sociale arrangementer flere gange årligt.

STARTTIDSPUNKT

Snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Odense SØ

Lignende jobs