Gode kollegaer med høj faglighed og humor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Savner du gode kolleger, hvor faglighed og humor er et must, så er der mulighed for at blive en del at et ambitiøst og omsorgsfuldt fællesskab med dygtige kollegaer. I Kernehuset tuner vi ind, sætter baren for at sikre børnenes trivsel, udvikling, læring og dannelse.

Vi søger en kollega, som kan medvirke til at skabe fleksible og inkluderende læringsmiljøer, hvor alle 110 børn og voksne føler sig betydningsfulde i et trygt fællesskab. Helt grundlæggende brænder du for at arbejde med at skabe en rolig, nærværende hverdag for de yngste, mellemste, eller største børn med din indsigt og faglighed.

Vi er nysgerrige og skaber også pædagogisk rum til dig som engageret medarbejder. Vi inddrager hinanden og deler viden i læringsfælleskabet gennem kommunikative fora, hvor vi er nysgerrige på muligheder og nye tendenser i refleksive processer.

Om du brænder for naturens elementer i vores fantastiske rammer, har særligt fokus på eventyrlige fortællinger og sproglig udvikling, eller har en afsmittende effekt i kropslige udfoldelse, så er er du velkommen til at blive en del af Kernehuset.

Om du søger primær tilknytning til vuggestue eller børnehave, så bliver du en del af en spændende institution med et stærkt fagligt fællesskab, som værner om forskelligheder.

I vores læringsmiljø er børnene tilknyttet faste børnehave- eller vuggestuegrupper samt en storbørnsgruppe, med 3-4 faste personaler. Vi har en fokusgruppe for børn, som indgår i særligt sprogtilbud, som også har tilknytning til børnehavegrupperne.

I Kernehuset er andelen af uddannet personale meget høj. Vi arbejder hele tiden med at udvikle vores pædagogiske afsæt, for at alle børn kan udvikle sig bedst muligt. Vi finder det naturligt at arbejde tværfagligt, for at skabe de bedst mulige inkluderende rammer for børnene med et tæt og inddragende forældresamarbejde. Alle indsatser tager udgangspunkt i fællesskabet med høje forventninger, kontinuitet og fleksibilitet i opgaveløsningen.

Vi vil rigtig gerne lære af hinanden – også af dig. Derfor er vi nysgerrige på dine kvalifikationer, relationelle kompetencer, faglige erfaringer og personlige egenskaber.

Hos os er kerneydelsen altid i fokus. Vi arbejder seriøst, men med humor, og med høj grad af kollegial støtte. Vi er spændte på hvem vores nye kolleger er og du er meget velkommen til at besøge os.

Ansøg hurtigst muligt og senest den 28.02.23. Ansættelsessamtaler vil finde sted løbende.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Der indhentes børneattest, straffeattest samt referencer inden ansættelsen.

For yderligere oplysninger er du meget velkommen til at kontakte leder Susanne Maegaard Larsen på tlf: 21 30 39 58.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Greve

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 14. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Restaurant Manager til Nordbo på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info