Opsøgende konsulent til HK Handel Nordjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg SV

Opsøgende konsulent til HK Handel Nordjylland


I HK Handel Nordjylland ønsker vi at styrke vores indsats og de faglige fællesskaber indenfor handelsområdet - med særligt fokus på nethandel, kontor, engros og lagerområdet. Vi søger derfor endnu en opsøgende konsulent til HK Handel Nordjylland.

Dit daglige arbejde består i at kontakte og besøge eksisterende og potentielle medlemmer på arbejdspladserne indenfor handelsområdet. Din vigtigste opgave vil være - sammen med dine kollegaer - at arbejde for at få valgt tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter på arbejdspladserne samt at få flere medlemmer indenfor området.

Derudover ønsker vi øget fokus på træning og videre udvikling af vores tillidsrepræsentanter samt organisering af især elever under uddannelse indenfor HK Handels område.

Jobbet

  • En stor del af din arbejdstid vil gå med at besøge arbejdspladserne indenfor HK Handels område med henblik på at styrke fællesskabet mellem de ansatte - til gavn for både medlemmer og potentielle medlemmer.
  • Du skal bl.a. forklare værdien af vores faglige fællesskab, herunder fortælle om fordelene ved at tegne overenskomst med HK Handel samt, hvorfor det er vigtigt at vælge en tillidsrepræsentant. Du vil ligeledes spille en central rolle i forbindelse med konkrete kampagner og indsatser, f.eks. de igangværende overenskomstforhandlinger.
  • Du får ansvar for at facilitere forskellige arrangementer for vores medlemmer, herunder selv at være ”på” i denne sammenhæng.
  • Du skal medvirke til at træne og videreudvikle vores tillidsrepræsentanter indenfor HK Handels område. Det vil sige, at du bl.a. skal støtte og vejlede de tillidsvalgte i, hvordan de bedst varetager deres kollegers interesser og ligeledes gør en forskel på arbejdspladsen.
  • Du vil blive godt klædt på til opgaverne og vil have gode muligheder for sparring om mål, erfaringer og opgaver, du vil sammen med dine nærmeste daglige kolleger i HK Handel Nordjylland indgå i et landsdækkende team for medarbejdere med lignende opgaver i andre afdelinger.

Profil
Som opsøgende konsulent arbejder du meget proaktivt med eksisterende og potentielle medlemmer i forhold til rådgivning, afklaring og relationer. Vi søger derfor dig som:

  • trives godt med en varieret hverdag med mange udadvendte aktiviteter og besøg på virksomheder i hele Nordjylland
  • er god til at skabe og vedligeholde relationer
  • kan arbejde selvstændigt og struktureret med den administrative forberedelse og opfølgning
  • kan kommunikere skarpt på skrift og i tale
  • er målrettet og drives af at skabe resultater på både kort og længere sigt
  • kan jonglere effektivt mellem forskellige opgaver
  • har et positivt syn på fagbevægelsen og vores indsats på det danske arbejdsmarked
  • har lyst til at understøtte det danske arbejdsmarked igennem høj organiseringsgrad og overenskomstdækning

Din uddannelsesmæssig baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du tidligere har arbejdet i en lignende stilling eller alternativt med opsøgende arbejde, hvor du skulle brænde igennem med dit budskab. Vi sørger for, at du bliver klædt godt på til det faglige indhold i jobbet.

Hvad kan vi tilbyde?
Vi tilbyder en udfordrende og varieret hverdag i en uformel organisation, hvor alle er meget engagerede og arbejder målrettet på at skabe værdi for HK’s medlemmer og gode løn- og arbejdsvilkår for de ansatte på områdets virksomheder.

Vi har et fleksibelt arbejdsmiljø med varierende opgaver og med fokus på frihed under ansvar samt gode muligheder for selv at tilrettelægge arbejdet.

Du bliver en del af et fællesskab, hvor vi løfter i flok og dyrker den kollegiale faglige sparring – og så har vi den tilgang, at det er bedre at ramme lidt ved siden af skiven, end ikke at få noget gjort!

Én af vores nuværende medarbejdere i en lignende stilling siger om jobbet:

Hvis du brænder for at møde nye mennesker, organisere din egen hverdag, opnå resultater, ikke ønsker at to dage er ens og vil have fantastiske kollegaer, så er dette job lige noget for dig.

Det er et fantastisk job, og jeg går altid glad hjem fra arbejde. Der er fuldt fart over feltet, men vi stopper også op og fejrer vores succeser.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling. Arbejdstiden er ikke fast tilrettelagt og timerne placeres fleksibelt i forhold til opgaverne, hvilket indebærer, at der må påregnes aften- og weekendarbejde.

Du aflønnes i henhold til dine kvalifikationer og erfaringer efter overenskomst for ansatte i HK. Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, blandt andet gode muligheder for efter- og videreuddannelse, arbejdsgiverbetalt pensionsordning og fritvalgskonto.

Det er en forudsætning, at du har kørekort og kan anvende egen bil i arbejdet.

Tiltrædelse gerne hurtigst muligt og senest den 1. april 2023.

Ansættelsessted
Du får tjenestested på hovedkontoret i Aalborg, men en stor del af din arbejdstid vil blive brugt til besøg på HK-arbejdspladser i Nordjylland.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om jobbet eller organisationen hos sektorchef Anne Louise Alstrup, tlf. 6088 8750 eller tillidsrepræsentant Tina Mellerup, tlf. 2624 5217.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aalborg SV
  • Lørdag den 04. februar 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    [xxxxx] er en international fremadstormende IT-virksomhed og en af verdens førende SAP-partnere. Vi beskæftiger os primært med rådgivning og implementering af SAP-systemer til..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Do you want to work abroad? Join our team of Danish Game Presenters and 1,000 colleagues from all over the world in Malta!As a Game Presenter, you host the game for Danish players from our high..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1