Klinikchef med Kosmetisk sygeplejerske baggrund søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Har du en leder i maven og brænder du for at skabe resultater og sikre et godt arbejdsmiljø?

Er du menneskekender, med et stort overblik og en positiv tilgang til dine arbejdsopgaver? Kan du håndtere ”den svære samtale” på en konstruktiv måde, og ser du løsninger frem for udfordringer?

Så er det måske lige netop dig vi leder efter til stillingen som klinikchef til vores nye klinik i Aarhus.

Hvem er Pilorum?

Vi er en hårklinik, hvis fornemmeste opgave er at hjælpe personer der døjer med hårtab eller uønsket hårvækst. Det gør vi igennem vores forskellige behandlignsmetoder, som permanent laserhårfjerning med diodelaser, V2X hårcelle aktivering, SMP, hårtransplantation, PRP, mm. Du vil blive oplært i hårets anatomi og løbene uddannet i vores forskellige behandlingsformer.

Vi er i konstant udvikling, og vi vil inden længe koble endnu et koncept på klinikken i Aarhus, hvilket er årsagen til at vi har som krav at du har bagrund som kosmetisk sygeplejerske, med udførelse af botox og filler.

Din rolle vil være daglig administrativ leder, med reference til vores personalechef i københavn. .

Din tid vil bruges både administrativt samt som en del af klinikkens daglige drift. Vi har høje forventninger til dig, ligesom du kan forvente stor medbestemmelse, og at dine ideer og input bliver hørt. Som klinikchef har du det ultimative ansvar for effektiviteten, arbejdsmiljø, patienttilfredshed samt rapportering og kommunikation til den øvrige ledelse.

Overordnet ansvar

  • Finansielt; Omsætning, belægningsgrad, omkostningskontrol, og overholdelse af budgetter
  • Personale; Arbejdsmiljø, sygefravær, medarbejdertilfredshed, lønomkostninger, MUS- og udviklings-samtaler
  • Patienter; Sikre en god patienttilfredshed gennem hele patientforløbet.
  • Kvalitet; Overholdelse af gældende lovgivning i samarbejde med ansvarlig læge, samt sikre høj kvalitet og udviklende faglighed

Sammen med vores udvilklingsteam udvikler du klinikkens grundlæggende strategiplan, vækstmuligheder og generelle udvikling. Den sundhedsfaglige del varetages af klinikkens læge.

Du kan se frem til sparring med Pilorums andre klinikledere på landsplan, ligesom du får god hjælp af klinikkens erfarne personale. Din daglige og direkte sparringspartner er vores Personakechef i København.

Vi lægger stor vægt på at du har gode naturlige lederevner samt en struktureret, og prioriteret tilgang til arbejdsopgaverne.

Vi forventer, at du er fleksibel, proaktiv, og kan træffe selvstændige beslutninger. Du har gode kommunikative færdigheder i både skrift og tale, og du kan lede, coache, rumme og motivere personale på flere niveauer. Du har nemt ved IT, og nye systemer, samt en god økonomisk forståelse.

Erfaring med ledelse fra tidligere jobs er et stort plus.

Du skal kunne starte d.1/4 (klinikkens Åbningsdag) med mulighed for at tage nogle oplæringsdage i vores klinik i Odense, gerne ca 10 arbejdsdage i løbet af marts. Alle udgifter i forbindelse med dette vil naturligvis blive dækket.

Kontakt
Lyder stillingen som noget for dig, så send dit cv samt et par ord om dig selv til mail: [email protected]. Vi holder samtaler løbende

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Århus C
  • Søndag den 12. marts 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Århus N

    Hvis du ønsker en arbejdsplads med stor fokus på socialt samvær i et fantastisk arbejdsmiljø med høj faglighed og løbende udvikling, så mangler vi en: Operationssygeplejerske til operationsafsnit f..
    • Sygeplejerske
    • Århus N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Århus N

    Er faglig bredde og godt arbejdsmiljø noget for dig? Vi søger en anæstesisygeplejerske til OP Syd 3, Aarhus Universitetshospital.Kunne du tænke dig at være en del af en afsnit, som vægter positivt .
    • Sygeplejerske
    • Århus N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Århus N

    Er du en dygtig administrativ professionel med stor ansvarsfølelse og et ”øje på hver finger”, som vil hjælpe VIA sygeplejerskeuddannelsen med at løse forskelligartede administrative og ledelsesmæs..
    • Sygeplejerske
    • Århus N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Århus

    Har du lyst til at indgå i et tæt ledelsessamarbejde med en anden kompetent oversygeplejerske, hvor I sammen udgør ledelsen af personalet, så søger vi en kompetent, visionær og engageret leder, der..
    • Sygeplejerske
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 4
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5
28. marts 2024 5
27. marts 2024 5
26. marts 2024 5
25. marts 2024 5
24. marts 2024 5
23. marts 2024 5
22. marts 2024 5
21. marts 2024 5
20. marts 2024 5