/ad/webudvikler-til-ringsted-kommune/rxe8g5

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vi søger en arbejdsmiljøkonsulent med solid erfaring i arbejdet med både det psykiske og fysiske arbejdsmiljøRingsted Kommune består af en række meget forskellige arbejdspladser, med vidt forskellige psykiske og fysiske arbejdsvilkår. Vores ledige stilling giver derfor god mulighed for at beskæftige sig med en mangfoldighed af forskellige arbejdsmiljøfaglige problemstillinger.Hvad er opgaverneDin overordnede opgave bliver at understøtte kommunens mange arbejdspladser i arbejdet med at forebygge såvel som afhjælpe forskellige psykiske og fysiske arbejdsmiljøproblemstillinger. Ansvaret for arbejdsmiljøet er naturligvis forankret hos den lokale ledelse og de respektive MED-udvalg (arbejdsmiljøgrupper), men din fornemmeste roller bliver at hjælpe og understøtte dem.De konkrete opgaver vil bl.a. være at:- Rådgive, vejlede og sparre om problemstillinger inden for det fysiske såvel som psykiske arbejdsmiljø- Undersøge og forebygge arbejdsskader- Understøtte arbejdspladsernes dialog med Arbejdstilsynet – herunder sikre opfølgning på aftaleforløb, påbud mv.- Opkvalificere arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsmiljøledere gennem bl.a. netværksgrupper og sikre efteruddannelse i form af temadage og evt. andre kompetenceudviklingstilbud- Tage initiativ til at drøfte tværgående arbejdsmiljøproblemstillinger i Koncernledelsen og HMU (hovedsamarbejdsudvalget), herunder udarbejde skriftlige sagsfremstillinger- Være ansvarlig for afvikling af APV (sammen med dine kolleger i HR), samt sætte fokus på relevante data fra APV, som der skal arbejdes videre med- Holde oplæg, afvikle workshops, samt være ansvarlig for at gennemføre processer – eventuelt fungere som MED-underviser på vores interne MED-uddannelseHvem er det vi søger?
Vi søger en udadvendt, engageret og serviceorienteret kollega som trives med ansvar og evne til selvtilrettelæggelse. Du er nysgerrig og sikrer, at aktuel og relevant viden på arbejdsmiljøområdet gøres tilgængelig for ledere og medarbejdere i kommunen. Du er fagligt velfunderet og opdateret inden for arbejdsmiljølovgivningen. Du formår at anvende både kvantitative og kvalitative metoder, samt arbejde evidensbaseret – og du evner at omsætte den nye viden til praksis.Du er god til at skabe relationer til faggrupper på alle niveauer. Du trives i en alsidig, og til tider travl hverdag, hvor du selv er med til at sætte rammer, skabe struktur og prioritere i opgaverne. Du har en relevant videregående uddannelse og gerne solid erfaring fra lignende stilling.
Hvorfor skal du vælge Ringsted KommuneVi tilbyder en spændende stilling, med stor mulighed for indflydelse. Du kommer til at sætte et vigtigt aftryk på kommunens arbejde med arbejdsmiljø, og du bliver en nøglemedarbejder i Ringsted Kommunes ambition om at skabe og vedligeholde sunde og attraktive arbejdspladser. Du kommer til at sidde i kommunens bedste kontor med udsigt over parken og den historiske Sct. Bendts kirke. HR, Løn og Politisk Service er en velfungerende stab med lavt sygefravær, lav personaleomsætning og en generel høj trivsel.Som arbejdsmiljøkonsulent bliver du en del af HR-teamet, der består af 4 medarbejdere med mange forskellige kompetencer. Flere af HR-konsulenterne arbejder i forvejen med det psykiske arbejdsmiljø, og der er derfor gode muligheder for sparring og samarbejde. Vi har flextid og mulighed for at løse opgaverne inden for fleksible rammer herunder brug af hjemmearbejde.Stadig interesseret?Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Stabschef for HR, Løn og Politisk Service Kresten Falster på mobil 21 57 73 98.Vi holder første samtale 27. februar og anden samtale 2. marts.Send din ansøgning og CV via nedenstående link.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Ringsted
  • Mandag den 20. februar 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Slagelse

    Scansteel Foodtech, med base i Slagelse, leverer førsteklasses maskiner, udstyr og automatiserede produktionslinjer til en række industrier verden over. Vi søger nu en dygtig og engageret PLC-progr..
    • Softwareudvikler
    • Slagelse
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Slagelse

    Vi har travlt og søger en senior programmør med base i vores afdeling i Slagelse. Har du erfaring med udvikling af PLC applikationer til industrien - gerne med erfaring i Vand og Spildevand og ly..
    • Softwareudvikler
    • Slagelse
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Roskilde

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Softwareudvikler
    • Roskilde
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Kalundborg

    MES Engineer at Novo Nordisk Engineering Does the idea of being a part of a team of young MES engineers, who work on production sites and close to our customers, appeal to you? Do you thrive on..
    • Softwareudvikler
    • Kalundborg
    Få mere info