[xxxxx] salgselev, med interesse for outdoor og jagt!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Viby J

GrejFreak.dk søger salgselev, med interesse for outdoor og jagt!

Brænder du for salg – og nyder du samtidig en tur i skoven, eller går du tit på jagt? Så er du måske vores nye salgselev ved GrejFreak.dk.

Vi tilbyder en unik elevplads, hvor du er vores faste ansigt overfor kunderne i vores fysiske showroom og samtidig får et stort indblik i hvordan man driver en e-Commerce virksomhed, med alt fra kundeservice, marketing og indkøb.

Hos GrejFreak er kundeservice et nøgleord for os, uanset om kunderne besøger vores Showroom, eller kontakter vores kundeservice. Det er derfor vigtigt, at du har et højt serviceniveau og en positiv indstilling, til at finde den bedste løsning til vores kunder.

GrejFreak startede som en dansk netbutik, tilbage i 2008. Siden er der sket meget og vi har nu 1000 kvm i Viby J, hvor vi har samlet vores lager og Showroom. Siden 2021 har vi løbende startet flere hjemmesider i udlandet, så vi nu også tilbyder fedt grej og god kundeservice til 9 lande, herunder England, Tyskland og Sverige.

Vores Showroom har løbende udviklet sig større, så vi nu har ca. 5% af hele vores sortiment udstillet inden for de forskellige kategorier: Outdoor, jagt, militær samt vagt og politi. Det er her vi mangler dig til at hjælpe vores kunder, som mangler vejledning til deres næste telt eller jagttur. Flere af vores kunder er faste gengangere, som du med tiden vil kende bedre og bedre.

Gennem din elevtid skal du på flere skoleophold på en outdoorlinje, hvor du lære om salg og service, samt mange af de forskellige produkter som vi også sælger. Her vil du gå i klasse med andre salgselever, som alle til dagligt arbejder med salg indenfor outdoor/jagt.

Udover arbejdet i vores Showroom og de indlagte skoleperioder, vil du få et større kendskab til vores kundeserviceafdeling, som håndterer alle henvendelser fra ind og udland, samt vores lager som er placeret i samme bygning. Du vil ligeledes komme på besøg i vores andre afdelinger.

Hos GrejFreak bliver du en del af en fantastisk personalegruppe, som alle brænder for det vi laver og for god kundeservice. Der er højt humør og lige så højt til loftet!

Så ønsker du en uddannelse til salgsassistent med speciale i outdoor og hvor du får en unik mulighed, for også at få et stort kendskab til e-Commerce, så send en motiveret ansøgning til [email protected]

Primære opgaver:

● Salg og vejledning af kunder i vores Showroom

● Hjælp og vejledning til vores online kunder

● Bidrage til et positivt arbejdsmiljø

Kvalifikationer

● Interesse for friluftslivet, militær eller jagt

o Jagttegn er et plus, men ikke et krav

● Positiv indstilling og arbejder med et smil, selv når der er travlt

● Elsker at tale med mange forskellige typer af mennesker

● Velformuleret i både dansk og engelsk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butiksmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • Viby J
  • Tirsdag den 14. marts 2023

Lignende jobs