Rekrutteringsfirma

Portfolio Project Manager til Aasted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Har du lyst til, og erfaring med at udvikle en ny proces for projektstyring af udvalgt projektkategori og vil du efterfølgende håndterer alle stand-alone projekter i Aasted Temper-produktion?

Aasted har travlt i deres Temper-produktion og er på udkig efter en dygtig og erfaren portefølje projektleder med teknisk og kommerciel forståelse til styring af deres temper-projekter. Hos Aasted får du en unik mulighed for at følge projekterne fra salgsoverdragelse til montage på fabrikken og idriftsættelse hos deres kunder. Hvis du synes, at det lyder som en spændende mulighed, så læs videre.

Teamet

Du bliver en del af projektafdelingen som består af 11 dygtige og engagerede kollegaer samt lederen af afdelingen, Christian, som du referer til. Derudover bliver du den tekniske og kommercielle ansvarlig for den samlede værdikæde i temper-produktionen. Du bliver en del af et stærkt team med godt humør, der tager ansvar og hjælper hinanden.

Jobbet

Som projektleder håndterer du alle stand-alone projekter i produktkategorien Temper. Du får ansvar for projekterne, fra aftalen indgås sammen med kunden og til kunden skriver under på overdragelsen af udstyret og garantiperioden starter. Du bliver ansvarlig for, i samarbejde med Aasted’s øvrige afdelinger, at projektet lever op til kontraktens indhold, at det bygges og leveres inden for de finansielle rammer samt at projektet udføres inden for den givne tidsramme.

Om dig

Som projektleder arbejder du struktureret og udviser stor beslutningsdygtighed. Du tænker langsigtet og er god til at håndtere flere samtidige projekter, ligesom du har sans for de kritiske detaljer uden at miste overblikket. Du trives i en hverdag, hvor der ikke altid kan planlægges ned til mindste detalje. Derfor er det vigtigt, at du har en fleksibel indstilling og et godt humør, også når der er modvind. Som person er du imødekommende og serviceminded og tænker på, hvordan kontakten til kunden udleves så vores kundeforhold styrkes gennem projektets afvikling. Udover dette besidder du evnen til at kommunikere og videreformidle opgaver og viden. Du har en proaktiv og optimistisk tilgang til dine opgaver og omgivelser, som er med til at skabe engagement for projektet hos de involverede kollegaer.

Dine faglige kvalifikationer

Du har:

  • – En relevant teknisk uddannelse og måske en projektlederuddannelse
  • – 2-3 års erfaring med projektledelse
  • – Kommerciel forståelse samt erfaring med eksekvering af kontrakter
  • – Gode kommunikative evner samt taler og skriver flydende på dansk og engelsk
  • – Arbejdet med LEAN og har en god forståelse for det
  • – Erfaring med MS Office samt erfaring med ERP-systemer


Tiltrædelse


Snarest muligt

Ansøgning

Søg stillingen ved at klikke på SØG-knappen, hvor du kan uploade din ansøgning og CV.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte, Recruitment Consultant Mads-Frederik Karlsen på mobil 4121 1451 / [email protected]

Teknik Bureauet varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Erfaring +3 år IT/CAD Beliggenhed Farum Tiltrædelse Snarest muligt Ansættelsesform Fastansættelse Kontaktperson Recruitment Consultant Mads-Frederik Karlsen 4121 1451.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Farum

Lignende jobs

  • Projektleder i Nordsjælland

    Are you passionate about optimizing operations and maintenance in GMP environments? Are you a skilled maintenance engineer or technician with a knack for managing dynamic and challenging projects? .
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Nordsjælland

    Are you an experienced Project Manager with a knack for governing test and validation activities for a huge expansion programme? As our Project Manager for Site Acceptance Test (SAT) Coordination, .
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Hillerød

    Are you an experienced validation engineer seeking new horizons? Do you aspire to embrace the opportunity to collaborate in a dynamic setting, dedicated to achieving excellence while engaging stake..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Projektleder i Gentofte

    Are you an experienced Portfolio Manager? Do you thrive in a fast-paced and dynamic environment? Would you like to be a part of shaping, developing, and improving portfolio governance in BRD Gentof..
    • Projektleder
    • Gentofte
    Få mere info