Dekoratør-/Visual Merchandiserelev i [xxxxx] Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Odense SØ

Derfor er vi helt vilde med dig

Som vores nye dekoratør-/Visual merchandiserelev i IKEA er du en kreativt tænkende person, der har passion for menneskers liv og indretning i hjemmet. Det 2-årige uddannelsesforløb veksler mellem skoleforløb og praktikker i varehuset. I varehuset kommer du til at arbejde i vores kommunikation og indretningsafdeling, hvor du bl.a. vil blive uddannet i varepræsentation, visuel kommunikation, styring af koncepter og udarbejdelse af salgsfremmende aktiviteter. Du kommer til at arbejde strategisk med butiksindretning, kundeflow, udstillinger og vareopstillinger samt optimering af dette.

For at komme i betragtning forventer vi, at du:
- Har gennemført en adgangsgivende uddannelse som EUX, EUD, HGS/EUS, HHX, HF*, STX* eller HTX* (* Inkl. 5 ugers supplerende EUS kursus)
- Har en realkompetencevurdering fra en handelsskole, hvis du er 25 år eller derover når du starter dit elevforløb
- Har et skarpt øje for trends og indretning og kan udtrykke det visuelt
- Er klar på at bruge dig fysisk i dit arbejde, tager arbejdshandskerne på, og er med hele vejen, også når håndværksmæssige opgaver, f.eks. male, samle inventar og stå på stige med en skruemaskine, skal løses.
- Tænker i kreative, bæredygtige og omkostningsbevidste løsninger
- Er parat til at indgå i et arbejdsmiljø fuld af forandringer og med mange bolde i luften.
- Er motiveret for at arbejde i detailbranchen og har forståelse for den totale kundeoplevelse.

Hvad du skal lave – dag for dag

Du bliver en del af det team, som har ansvaret for vedligeholdelse af vores kommercielle områder og udstillinger. Du får ansvar for at skabe kreative løsninger, der bidrager direkte til vores forretning, og du er med til at inspirere vores mange kunder, når de skal finde løsninger til hjemmet. Du indgår i samarbejde med både salg og logistik, og bliver en support til forskellige afdelinger når det kommer til at udstille produkter samt bygge om i varehuset, så det tilpasses de fire årstider.

Dine opgaver bliver at:
- Bidrage til at gøre IKEA til det foretrukne valg, når det kommer til køb af møbler og boligtilbehør.
- Bruge vores stærke og bredtfavnende sortiment til at fremvise forskellige stilgrupper og produkter, så de henvender sig til de mange menneskers forskellige smag og behov
- Benytte forskelligt værktøj og udføre håndværksmæssige opgaver, når vi bygger om i vores udstillinger.

Derudover vil der i løbet af din elevtid være 10 ugers skoleophold, hvor du er væk hjemmefra. Skoleopholdene foregår på IBC Innovationsfabrikken i Kolding hvor du bor og opholder dig i de uger, du er afsted. Her udfordres du i den teoretiske del af uddannelsen som dekoratør/visual merchandiser. Samtidig lærer du andre elever fra hele landet at kende og får et stærkt sammenhold på tværs af IKEAs varehuse.

Om dette arbejdsområde

I varehuset bliver du en del af et kreativt team, der tænker i nye måder at sammensætte produkter på. Du bliver ikke kun en del af vores kommunikation og indretningsafdeling, men får også et stærk samarbejde med alle andre funktioner i varehuset. Vi har et rigtig godt sammenhold på tværs af varehuset, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Hos os har du mulighed for at skabe et stærkt netværk og du har uendelige muligheder for at udvikle dig - også efter din elevuddannelse.

Under din elevtid vil du blive inviteret til en række fællesarrangementer, og du bliver en del af et unikt elevfællesskab. Du vil bl.a. blive inviteret med på uddannelsestur til IKEAs fødeby Älmhult, hvor vi udforsker IKEAs kulturarv, besøger IKEA museet, og andre dele af det store globale IKEA. Vi tager også på Retail Safari, hvor vi udforsker de seneste trends og tendenser indenfor detailbranchen, og udforsker andre virksomheder. Alle disse aktiviteter er noget af det, der gør IKEAs elevforløb lidt anderledes, og vi håber, at du vil med på rejsen.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

For at blive elev i IKEA behøver du ikke at skrive en lang ansøgning. Send os dit CV og en kort beskrivelse af, hvorfor du ønsker en elevplads som dekoratør hos IKEA, samt svar på vores spørgsmål, så er du i betragtning! Til information foregår 1. samtale som et videointerview, hvor du filmer dig selv, mens du besvarer en række spørgsmål. Herefter afholdes 2. samtale enten som et gruppeinterview eller almindelige samtaler.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til [email protected] – vi vil gøre vores bedste for at svare dig indenfor 48 timer. Vi gør i øvrigt opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

ØVRIGE INFORMATIONER

• Stillingen er på 37 timer pr. uge i gennemsnit
• Arbejdstiden ligger primært i dagtimerne mandag-fredag. Enkelte aften- og weekendvagter kan dog forekomme
• Løn efter HK’s butiksoverenskomst
• Vi har diverse personalegoder, herunder; Pensionsordning, helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning etc.
• Opstart pr. 1/9-2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Odense SØ

Lignende jobs