Specialarbejder til Installationsværksted i Korsør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

Vi mangler en stabil og robust specialarbejder, som trives i et travlt miljø. Hvis det kunne være noget for dig, så send os din ansøgning.

Om os

Vi består af både militært og civilt personel, som alle er rutinerede med forskelligartede håndværksmæssige baggrunde. Vi varetager maler- og tømreropgaver, el- og gyrotekniske opgaver samt maskinværksteds- og smedeopgaver. Endvidere har vi ansvaret for regional låseteknisk service. Alt dette foregår i et dynamisk og tværfagligt miljø.

Vi lægger vægt på kvalitet og engagement i opgaveløsningen. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med en god og uformel omgangstone ledere og medarbejdere imellem.

Som vores nye kollega får du rig mulighed for personlig og faglig udvikling, som vil styrke dig i dit nye arbejde.

Vi arbejder 37 timer om ugen inkl. betalt frokostpause (½ time dagligt). Vi har gratis kaffe- og frugtordning samt flekstidsordning.

Om stillingen

Du vil sammen med 3 øvrige kollegaer udgøre Malerværkstedet, der i år flytter til nybyggede faciliteter.

Dine primære opgaver vil være at:
• Assistere Malerværkstedets øvrige medarbejdere i deres opgaveløsning, herunder afdækning af materiel, ophængning, nedtagning og pakning af færdigmalede emner
• Oprydning og renholdelse af værkstedet i samarbejde med øvrige medarbejdere
• Transportopgaver internt og eksternt samt håndtering og bortskaffelse af miljø farligt affald

Du skal være indstillet på, at der kan forekomme rejseaktivitet henover året.

Du bliver en del af et professionelt team, hvor vi har et godt kollegialt miljø med plads til grin og højt til loftet.

Om dig

Vi leder i bund og grund efter en kollega, der ikke er bange for at tage fat og samtidig kan tage del i planlægningen af sin egen arbejdsdag.

Du skal være kvalitetsbevidst, omhyggelig og systematisk i det daglige arbejde, have gode samarbejdsevner og være omstillingsparat.

Det er et krav til stillingen, at du er i besiddelse af gyldigt kørekort til kat. B samt truckcertifikat.

Det er endvidere ønskeligt, at du har kørekort til kat. C, samt har gennemgået ADR kursus i håndtering af miljøfarligt affald.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale mellem Rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F). Aflønning sker med en løn på 23.193,71 kr. pr. måned.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Dit faste tjenestested er Korsør.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedsleder Lone Larsen på telefon 7282 2613.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer på telefon 7281 9151.

Ansøgningsfristen er den 6. februar 2023. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Ansættelse efter aftale.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer inden for deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Korsør
  • Mandag den 06. februar 2023

Lignende jobs

  • Smed på Midt-og Vestsjælland

    LUBI søger for en kunde i Sorø en dygtig montør/klejnsmed til montage af større maskiner i et værkstedsmiljø. Vi søger en engageret og kvalitetsbevidst medarbejder, som er klar til at tage ansvar o..
    • Smed
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Smed på Midt-og Vestsjælland

    Dygtig klejnsmed med sans for detaljen søges. Hos LUBI søger vi for en kunde en dygtig klejnsmed til værkstedsarbejde. Vi søger en detaljeorienteret medarbejder med erfaring i 135/136/138 svejsni..
    • Smed
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Smed på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger dygtige klejnsmede med speciale i rustfri TIG svejsning (141) og erfaring med HL045 svejsestilling. Jobbet vil både være i værksted og på montage, så det er nødvendigt at du har kørekort. .
    • Smed
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Smed på Midt-og Vestsjælland

    Pladesmed søges!LUBI Job søger på vegne af en kunde en dygtig pladesmed til traditionelt karosseri- og pladearbejde. Så hvis du er udlært eller har tilsvarende erfaring, og ønsker at arbejde i en s..
    • Smed
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed over tid

Dato Alle jobs som smed
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2
25. marts 2024 2