Rekrutteringsfirma

Indkøbschef til grossistvirksomhed indenfor byggebranchen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Gottfred Petersen A/S, Middelfart

Gottfred Petersen A/S er en sund og velfunderet handelsvirksomhed med mere end 60 år på bagen. Virksomheden har et godt navn blandt landets største entreprenører og producenter af betonelementer, og med henblik på at skabe yderligere vækst søges nu en ny Indkøbschef til Gottfred Petersens byggeri-afdeling.

Om Gottfred Petersen A/S

Vores kunde arbejder både med standardløsninger, og løsninger der udvikles sammen med kunderne. I forhold til salg og indkøb er virksomheden delt i to afdelinger, og de ca. 45.000 varenumre i sortimentet sælges inden for segmenterne:

  • Byggeri: betonrelaterede produkter til byggeriet
  • Industri:
    • Konstruktionsprodukter til industri-/produktionsvirksomheder
    • VVS- og konstruktionsprodukter til grossister


Se mere på https://www.gottfred.dk/

Om jobbet som Indkøbschef:

Byggeri-afdelingen er Gottfred Petersen A/S’ største afdeling. Du vil indgå i en afdeling, der tæller 15 personer, der arbejder med indkøb, eksternt og internt salg. Du bliver chef for pt. én indkøber, og du refererer selv til direktøren for byggeri-afdelingen. Du vil være en del af afdelingens ledergruppe.

Afdelingens kundeliste består af landets førende entreprenører og elementfabrikker. Byggeri-afdelingen er i kraftig vækst. En vækst der forventes at fortsætte de kommende år. I forhold til leverandører kommer de fleste fra Danmark og Europa.

Udover planlægningen, styringen og gennemførelsen af vores indkøb, bliver du ansvarlig for leverandørsøgning, -forhandlinger og samarbejdsaftaler. Som andre væsentlige områder har du ansvaret for vedligeholdelse af stamdata samt lager- og logistikstyrring.

Bæredygtighed er et tema, der i stigende grad får betydning for byggeriet. Det er derfor også en dagsorden, der er væsentlig for Gottfred Petersen. Temaet bæredygtighed vil fremadrettet have en større snitflade til afdelingens indkøbsaktiviteter.

Dine nærmeste kollegaer fra Internt Salg har stor byggeteknisk viden og lang erfaring. Der er tale om et job i en afdeling, der er ekstremt kunde- og serviceorienteret. Tempoet er højt, og kunderne har ofte behov for hurtige svar. Men der er også tale om et job og en afdeling, hvor der er højt til loftet, fleksibilitet og frihedsgrader.

Om dig:

Du er en person, der har konkret erfaring fra en indkøbsfunktion. Du kan have erfaring som indkøbschef, eller du kan have erfaring som strategisk indkøber, der er klar til det næste niveau.

Du har formentlig en erfaring fra en virksomhed, der enten direkte eller indirekte er indenfor byggesektoren i Danmark. Det vil være et meget stort plus, om du har erfaring med, hvorledes store entreprenører og/eller elementfabrikker opererer. Vi håber, du derigennem har oparbejdet en vis byggeteknisk indsigt.

Dine nærmeste kollegaer i Internt Salg interesserer sig for detaljer som produkters ydeevne og funktion. De vil gerne kaldes ”produkt-nørder” – i særlig grad når det drejer sig om plast, stål og ikke mindst beton. Du skal have en personlighed, der gør, du kan indgå i tæt samarbejde med disse kollegaer.

Sprogligt er du stærk. Også i skriftlig dansk. Herudover kan du også kunne begå dig forretningsmæssigt på engelsk og gerne tysk. Det være sig mundtligt og/eller skriftligt.

På IT-siden arbejder du hjemmevant med office-pakken, og det vil være et plus, hvis du har kendskab til NAV.

Personlige kompetencer:

Som et selvkørende og handlekraftigt menneske har du det nødvendige drive, der skal til for at kunne stå i spidsen for en indkøbsafdeling – og udvikle den. Som person er du er vedholdende, robust og du arbejder systematisk.

Du er den åbne og forandringsparate type, som ser muligheder frem for begrænsninger og din tilgang til arbejdet er med et positivt sind og gerne en god sans for humor.

Du tilbydes:

Gottfred Pedersen A/S er en virksomhed med stærke værdier og holdninger i forhold til kompetencer og den service, der ydes til kunderne. Det er en virksomhed, hvor ordentlighed og tillid er i højsædet. Dette er også gældende for relationen til medarbejderne.

Løn inklusive pension og benefits samt øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt på attraktivt niveau.

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Ansøgning:

For yderligere information om stillingen kontakt venligst Headhunter Michael Folmann, Effektiv Rekruttering via tlf. 2121 6464.

Indsend venligst din ansøgning og CV via vores online ansøgningsskema i højre kolonne.

Ansøgningsfrist er så hurtigt som muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Middelfart

Lignende jobs

  • Indkøber i Odense SØ

    Supply planner til global produktion I takt med NMF's fortsatte vækst oprettes nu en spændende ny stilling for en Supply Planner, som vil spille en central rolle i virksomhedens fremtid. Som a..
    • Indkøber
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Indkøber i Odense

    Er du en dygtig tekniker, forhandler og kan skabe profitable kontakter til leverandører? Vil du arbejde strategisk med indkøb og robotteknik? Så har du muligheden for at komme med på vores spændend..
    • Indkøber
    • Odense
    Få mere info
  • Indkøber i Middelfart

    Brænder du for at finde de bedste løsninger, og motiveres du af at skabe succes med solidt indkøb igennem analyse af markedstrends og -priser? - så er du muligvis vores nye Indkøbsansvarlig, der ge..
    • Indkøber
    • Middelfart
    Få mere info
  • Indkøber i Odense

    Vil du være en del af Danmarks mest professionelle indkøbsafdeling med et stærkt fagligt miljø, hvor vi sætter kompetenceudvikling og trivsel højt? Så er du måske den nye udbudskonsulent i Odense..
    • Indkøber
    • Odense
    Få mere info