Graduates til IT og jobbet som Solution Architect

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vil du blive endnu bedre til at levere de rigtige løsninger?
I ATP’s Corporate Solution Architects er vi 20 kolleger med forskellige IT-baggrunde, der sikrer, at vores systemer matcher forretningens og kundernes forventninger.

Netop nu er vi på udkig efter to nye kolleger til fastansættelser i vores team og til et par pladser i ATP’s graduateforløb: 12 måneder med masser af faglig og personlig udvikling.

Konkret er vi på udkig efter dig, der:

  • har solid teknisk forståelse
  • er nysgerrig
  • drømmer om at arbejde med analyse, design og diagrammering.

Vi garanterer en læringskurve, der skyder i samme retning som en af de gode nytårsraketter. Du får muligheden for at udvikle dig dedikeret inden for IT-arkitektur, og så kommer du også til at løse en del opgaver, der knytter sig til enterprisearkitektur.

Efter et år i jobbet, kan du se frem til at være blevet endnu bedre til at:

  • skabe og dele et overblik over løsninger
  • sætte dig ind i og forstå forretningens behov
  • afklare, dokumentere løsningselementer og kommunikere
  • besvare arkitekturmæssige spørgsmål fra forretningen ved at undersøge og beskrive integrationer og snitflader
  • formulere krav og udarbejde/godkende løsningsflows, løsningsarkitektur og -designs.

Har du tjek på det tekniske?
Du har - eller er ved af færdiggøre - en kandidatgrad inden for et relevant område som fx computer science, informationssystemer eller en tilsvarende teknisk disciplin – evt. i kombination med økonomi eller ledelse.

Derudover er det centralt, at du behersker både mundtlig og skriftlig dansk, så du kan formidle tekniske løsninger på en måde, der er forståelig for både teknikere og ikke-teknikere.

I jobbet kommer du ikke til at programmere, så det er ikke et krav.

Vil du give dig selv den bedste begyndelse og blive en del af finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads?
Som graduate i ATP bliver du fastansat og deltager i et 12-måneders fællesforløb fyldt med arrangementer og kurser, der udvikler dig både fagligt og personligt. Du kan læse mere om forløbet her.

Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen i vores IT-organisation, der de seneste fire år har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank.

I Corportate Solution Architects er vi til dagligt fordelt på tværs af ATP, hvor vi er tilknyttet forskellige projekter. Du kommer også til at arbejde ude i forretningen, men her følges du med en erfaren arkitektkollega, så du på den måde får en mentor tæt på i hverdagen. Derudover kommer du også til at sparre bredt med de øvrige arkitekter.

Vi tilbyder et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os en ansøgning
Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi ansætter løbende og i takt med, at vi møder de rette personer.

ATP's næste graduateforløb har officielt opstart fredag d. 1. september 2023, men der er mulighed for ansættelse og opstart tidligere.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Mogens Graff-Nielsen på tlf. 2960 4367 eller [email protected].

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler