Mekaniker søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

Mekaniker søges til Karvil Biler - Svendborg


Har du lysten og begejstringen til at give kunder og dine kolleger de bedste oplevelser?

Mads Nør Lauvring, Direktør Karvil Biler Koncernen fortæller: Vi har hos Karvil koncernen igangsat en spændende rejse som man i dette job bliver en central del af. Vores bilforretning i Svendborg er en veldrevet forretning, som vi forventer vil få endnu mere fart på i de kommende år.

Dit nye job - synlig ledelse - højt til loftet - åbent mindset - teamånd | god energi
Vores bilforretning i Svendborg har igennem mange år været en succesfuld bilforretning, og har forhandling af Hyundai og MAXUS.

Som mekaniker hos os banker dit hjerte for at løse tekniske problemstillinger og du har fokus på høj kvalitet, er vedholdende, empatisk og har et godt humør.

Du bliver en del af et fantastisk team både i den enkelte afdeling, men også i koncernens andre bilforretninger.

Hvem er du | udannet mekaniker | smittende energi | IT-kundskaber | teamplayer
Du er struktureret, og har fokus på at opgaverne løses til tiden i den højst mulige kvalitet.

Du er medvirkende til at planlægge din arbejdsdag i samspil med dine kollegaer og værkføreren på værkstedet.

Du er åben overfor nye digitale værktøjer, der fremadrettet sikrer en endnu bedre kundeoplevelse, samt hverdag for personalet på værkstedet.

Du sætter en ære i at yde den bedste service i branchen, som resulterer i at kunden for en god oplevelse når de besøger vores værksted.

Du kan arbejde selvstændigt, effektivt og målrettet og slipper først opgaven når den er løst.

Gennem din smittende energi og ærlige kommunikation, vil du sammen med teamet af mekaniker og ledelse, sikre høj grad af motivation og arbejdsglæde i en hverdag præget af højt tempo.

Hvad får du?
Du skal søge stillingen, hvis du gerne vil have et udviklende job i en spændende og aktiv virksomhed. Du får tilliden og mandatet til at sætte dit præg på rollen. Du har et ønske at være en del af en succeskultur, hvor vi tænker ”Vi” og ikke ”Jeg”. Vi lykkes i fællesskab.

Karvil Koncernen har i 2022 igangsat en vækst rejse med fokus på bl.a. centralisering, kommercialisering, medarbejder udvikling og digitale kunde touch points. Desuden vil vi øge vores synlighed i markedet via nye løsninger og tilgange til markedet.

Du vil få en inspirerende ledelse og udviklende koncern i ryggen, der vil hjælpe dig til at kunne at skabe endnu mere fart på forretningen i Svendborg.

Du kommer med i vores nye Karvil Academy der tilbyder dig løbende uddannelse og udvikling af dine kompetencer. Du får via vores koncernstuktur et stort netværk af værkfører fra vores andre forretninger. Du bliver en del af noget større, hvor der er store muligheder for personlig udvikling.

Du vil desuden blive tilbudt mærkespecifikke efteruddannelser i det omfang det er muligt og har interesse for dig.

Vi tilbyder en attraktiv gage pakke med bonus, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Nysgerrig? Fortæl os om dig selv og hvorfor vi umuligt kan undgå se dig til en samtale
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lasse Zebitz Tagesen på mail [email protected]

Vi forsøger at lande en ny mekaniker hurtigst muligt, så send os din ansøgning allerede i dag via e-mail til [email protected] – mrk. Mekaniker Svendborg

Om os:
Karvil Biler A/S har ni bilcentre i hhv. Odense SV, Middelfart, Fredericia, Svendborg, Aabenraa (Jes P. Jessen), Als Motor (Sønderborg & Rødekro) og forhandler mærkerne Ford, Mazda, Nissan, Citroën, DS, Mitsubishi, Hyundai, Maxus og Kia.
Kundetilfredshed er kodeordet hos Karvil Biler både i forhold til salg og service. Medarbejdere hos Karvil Biler har et højt kompetenceniveau, og Karvil Biler ønsker derfor at ansætte de bedste medarbejdere og sikre, at der er gode muligheder for udvikling og uddannelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Svendborg

Lignende jobs

  • Mekaniker på Fyn

    Det handler ikke om at være den dygtigste mekaniker, men om at være den rette person, der ønsker at indgå i et fantastisk team af seje, sjove og søde mennesker.Elsker du at cruis’e alene i en først..
    • Mekaniker
    • Fyn
    Få mere info
  • Mekaniker i Langeskov

    Mekaniker søges til organisation/virksomhed i 5550 Langeskov
    • Mekaniker
    • Langeskov
    Få mere info
  • Mekaniker i Odense C

    Om jobbet:Colas søger en engageret mekaniker/smed til vores værksted i Odense. I samarbejde med din nærmeste chef vil du være ansvarlig for reparationer og vedligeholdelse af lastbiler, minilas..
    • Mekaniker
    • Odense C
    Få mere info
  • Mekaniker i Odense

    Værkfører søges til Semler Agro på Fyn/OdenseGrundet øget ordretilgang og travlhed på værkstedet søges en værkfører der kan assistere vores nuværende værkfører. Trives du i en udadvendt rolle, .
    • Mekaniker
    • Odense
    Få mere info