Application Manager og Application Specialist til Microsoft 365

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vil du være én af de bærende kræfter i udrulningen og forvaltningen af vores digitale arbejdsplads og Microsoft 365?

I Koncern IT i Region Sjælland er vi ved at opbygge et team omkring vores Microsoft produkter med specielt fokus på Microsoft 365 og Robotic Process Automation. Til teamet søger vi to nye kollegaer: En Application Manager og en Application Specialist.

I 2023 skal vi implementere Microsoft 365 i hele Regionen, og en større del af tiden vil være allokeret til dette projekt. Det er et stort og vigtigt projekt med mange interessenter og med vores 19.000 brugere, som i højere eller mindre grad bliver påvirket. I området ligger også vores allerede etablerede områder som Teams, Sharepoint Online og Robotic Process Automation, som udvikles med Power Automate.

Som Application Manager vil du være ansvarlig for:

At forvalte selve aftalen med Microsoft. Det indebærer meget licens-, leverandør- og kontraktstyring. Der skal etableres governance omkring Mircosoft herunder interne ansvarsområder i Koncernt IT, samarbejdet med Microsoft og Atea (vores samarbejdspartnere).

Endvidere kan nævnes opgaver som ændringshåndtering, roadmap udarbejdelse og sagshåndtering samt diverse ad hoc opgaver relateret til området.

Du vil sammen med flere Application Specialists håndtere områdets opgaver. Det forventes, at du som Application Manager har det overordnede overblik og er strategisk tænkende. Du vil i meget tæt samarbejde med applikationsspecialisterne beslutte, hvordan I prioriterer jeres opgaveløsning både på kort sigt (KanBan) og i et længere perspektiv (Roadmap).

Som Application Manager skal du kunne sikre og bevare overblikket over både drift og udvikling - også når det går stærkt. Du påtager dig rollen med at involvere den relevante ledelse, sikre opbakning og beslutninger i rette tid samt at indgå i et tæt og loyalt samarbejde med både interne og eksterne interessenter.

Det er en fordel, at du har erfaring med drift og vedligehold af applikationer og meget gerne indenfor Microsoft 365. Det er vigtigt at kunne håndtere og koordinere mange opgaver både som projektdeltager og i en driftssituation.

Vi lægger vægt på, at du arbejder proaktivt og selvstændigt, og tager ansvar for, at opgaverne bliver løst. Samtidig formår du at fokusere på helheden og sørge for, at vi når i mål bedst muligt.

Som Application Specialist vil du være ansvarlig for:

At holde overblik over udviklingsønsker, have en tæt forretningskontakt og være hovedansvarlig for applikationernernes opgraderinger, deltagelse i projekter og sikre en sikker og stabil drift. Du vil i samarbejde med Application Manager forvalte selve aftalen med Microsoft, og det indebærer opgaver som fx licensovervågning og leverandørdialog.

Du har forståelse for og erfaring med at navigere i et komplekst setup med tekniske løsninger, integrationer og mange interessenter, som du er afhængige af for at løse dine opgaver. Du vil indgå i dialog med vores teknisk tunge kolleger, når der blandt andet skal fejlfindes, opgraderes eller etableres nye integrationer.

Det forventes, at du har overblikket over dine egne opgaver, og du proaktivt søger at komme i mål og samtidig kan se opgaverne i et større fælles perspektiv.

Du vil sammen med Application Manageren og de andre Application Specialists på området håndtere områdets opgaver og i tæt samarbejde beslutte, hvordan I prioriterer jeres opgaveløsning både på kort sigt (KanBan) og i et længere perspektiv (Roadmap).

Det er en fordel, at du har erfaring med drift og vedligehold af applikationer og meget gerne indenfor Microsoft 365. Det er vigtigt i rollen, at du har en struktureret tilgang til opgaveløsningen, selvstændigt såvel som teambaseret og er med til at sikre, at vi når i mål og færdiggøre opgaverne.

Vi lægger vægt på, at du arbejder proaktivt og tager ansvar for opgaverne samtidig med, at du har gode samarbejdsevner og sikrer, at vi får den rigtige løsning fremadrettet.

Fælles for begge stillinger er, at:

Hovedparten af dine opgaver vil skulle løses gennem samarbejde med kollegaer i Koncern IT fx forretningskonsulent, arkitekter, infrastruktur mv. samt ikke mindst ledere og medarbejdere i andre dele af Regionen. Det er derfor vigtigt, at du vægter kommunikation, samarbejde og konstruktiv dialog højt og forstår vigtigheden af alles input til opgaveløsningen – du er afhængig af den.

En velfungerende afdeling med et stærkt fokus på opgaven

Vi kan tilbyde en afdeling, hvor du vil indgå i et mangfoldigt team på 19 personer, og du vil få mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Vi er optaget af, at vi løser vores opgaver med stor kvalitet, da vi skaber værdi for regionens borgere.Vi har en travl hverdag, men samtidig formår vi at skabe et godt og sundt arbejdsklima med høj medarbejdertilfredshed. Det er vigtigt for os. Vi er også en fleksibel arbejdsplads med fix-tid fra 9-15, og hvor man i høj grad selv kan påvirke ferie- og fridage.

Med Koncern IT som arbejdsplads vil du få stort ansvar og medbestemmelse. Der er højt til loftet, en uformel tone og mange gode og dedikerede kollegaer. Din kommende kollega Application Manager Heidi Thybo Dollerup beskriver Koncern IT således: ”Her er rum og støtte til, at jeg kan udfordre mig selv både fagligt og menneskeligt, og jeg ser frem til at komme på arbejde, hvor jeg bliver mødt af gode kollegaer og ledere, som deler min begejstring for faget og de opgaver, vi løser. Jeg planlægger selv min tid og får sparring og hjælp til at prioritere mine opgaver, når der er brug for det. Vi arbejder aktivt med processer, så vi hele tiden får udvikler og optimerer mod smidigere arbejdsgange og godt samarbejde på tværs af organisationen

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning allerede i dag og husk at marker om du søger stillingen som Application Manager eller som Application Specialist.

Der er ansøgningsfrist den 27. februar 2023, og der vil blive afholdt to samtalerunder, og vi ønsker ansættelse hurtigst muligt. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte Teamleder Helene Su-Min Ting Danielsen på [email protected] eller på 20 34 13 34. Helene er teamleder for det Administrative team i IT Applikationer, og hende du vil referere til.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 430 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og til regionens sygehuse. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere.

Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld, og vi forventer derfor, at du konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Ringsted
  • Mandag den 27. februar 2023

Lignende jobs