Vikarstilling: Pædagog, social og sundhedsassistent eller sygeplejeske søges til barsels vikariat med opstart 1-4.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Bogense

Brænder du for arbejdet med psykisk sårbare unge, og er du ambitiøs på dine egne, dine kollegers og de unges vegne?

Så er du måske netop den ansat, vi leder efter til Den Lille Gård.

Opholdsstedet Den Lille Gård søger 1 til et barsels vikariat. Gerne med psykiatrisk eller socialpædagogisk erfaring og meget gerne med relevant uddannelse. Vagterne vil være blandet mellem dag, aften, døgn og rådighedsvagt om natten - ca 10 vagter per måned.

Opholdsstedet Den Lille Gård er en privatejet institution for unge med sårbare, selvskadende og psykiatriske vanskeligheder. Huset rummer 5 unge, som vi i stadig stigende grad støtter i inklusion i almenfællesskaber, så de får chancen for at leve selvstændige og meningsfulde liv på lige vilkår med deres jævnaldrende. Det gør vi bl.a. gennem botræning, arbejdstræning, uddannelsesstøtte og ved at hjælpe den enkelte med at få skabt struktur og overblik over sin hverdag.

Som ansat hos os arbejder du primært i den unges hjem her på opholdsstedet. Men arbejdet kan også foregå uden for institutionen. Dette kræver stærke samarbejdsevner, omstillingsparathed og fleksibilitet – noget, du som pædagog har lyst til at indgå i.

Målgruppen

På Opholdsstedet Den Lille Gård, bor unge med meget forskellige psykiatriske og psykosociale vanskeligheder. Gældende for dem alle er, at deres udfordringer er komplekse.

Målgruppen er unge, som lider af borderline samt personlighedsforstyrrelser, kan have sidevanskeligheder, som angst, depression m.m., har adfærdsmæssige vanskeligheder, der kan vise sig ved selvskadende adfærd, selvmordstrusler eller selvmordsforsøg, affektlabilitet og et mindre brug af rusmidler, der ses som sekundær følge af deres psykiske og psykosociale vanskeligheder (selvmedicinering).

Om Opholdsstedet Den Lille Gård.

Den Lille Gård rummer to døgnafdelinger: Hus 1 og hus 2. Hvor hus 1 er normeret til 3 døgnpladser og hus 2 er normeret til 2 døgnpladser.

Vi arbejder professionelt med dokumentation i dagligdagen ud fra en udviklet metode, kaldet bosted. Sammen med den unge og ved brug af redskabet sætter vi enkle, tydelige og handlingsrettede mål for behandlingsarbejdet.

Personalegruppen er meget engageret og vi forventer vores ansatte er ligeså. Vi søger flexible og omstillings parate ansatte som også er klar på at give en ekstra hånd med hvis det brænder på.

Vi lægger vægt på, at du

har målgruppeerfaring

har relevant uddannelse og brænder for målgruppen

har erfaring med arbejde inden for det psykiatriske felt

er psykisk robust

er team orienteret

er fleksibel, har interesse for, er engageret i og har en positiv tilgang til at indgå i den løbende udvikling af institutionen

er i stand til at arbejde metodisk og udviklingsorienteret

kan arbejde i dokumentationssystemer

Derudover er det et krav, at du har kørekort til personbil.

Som medarbejder hos os bliver du en del af en institution med høj faglighed, godt kollegaskab og tillidsbaseret ledelse. Vi vægter en sund arbejdskultur med respektfuldhed og rummelighed som nøgleord.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest samt udvidede referencer.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bogense.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Bogense
  • Fredag den 17. februar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog på Fyn

    Pædagog søges til børne-ungehuset [xxxxx]Motiveres du af at hjælpe børn og unge, som igennem opvæksten har været udsat for omsorgssvigt og traumer, samt er indstillet på at have en fast hverd..
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info
  • Pædagog i Nyborg

    Brænder du for at skabe et Aktivitetstilbud der er noget ud over det sædvanlige, til borgere med udviklingshæmning? - Så er det lige dig vi har brug for som vores nye pædagog og kollega.Handicapc..
    • Pædagog
    • Nyborg
    Få mere info
  • Pædagog i Nyborg

    Velkommen til et anderledes stillingsopslag.Vi ved at der er rift om dig. Vi ved at du er selektiv og har masser af muligheder foran dig når du søger efter drømmejobbet. Vi ved at noget at det, d..
    • Pædagog
    • Nyborg
    Få mere info
  • Pædagog i Odense C

    Er du uddannet pædagog o.lign. og vil du være med til at skabe en tryg barndom for en dreng på 4 måneder med epilepsi og nedsat funktionsevne, så har vi jobbet til dig! Børnehusene Stjernen afdelin..
    • Pædagog
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Bogense

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Bogense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0