Elektrikere til [xxxxx] i Korsør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

Er du uddannet elektriker med flair for elektriske installationer, og kan du arbejde selvstændigt samt indgå i teams?
Trives du med en hverdag med planlagte vedligeholdelsesopgaver, eftersyn, fejlsøgning og ny installation på landbaseret materiel og ombord i søværnets skibe? Så har vi måske stillingen til dig.

Om os

Installationsværkstedet består af både civile og militære med en faglig uddannelse som elektrikere og automatikteknikere. Vi varetager el- og gyrotekniske opgaver, maler- og tømreropgaver samt maskinværksteds- og smedeopgaver. Endvidere har vi ansvaret for regional låseteknisk service samt regional mastevedligeholdelse. Alt dette foregår i et dynamisk og tværfagligt miljø.

Vi lægger vægt på kvalitet og engagement i opgaveløsningen. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med en god og uformel omgangstone ledere og medarbejdere imellem. Der vil, efter nærmere aftale, være mulighed for at indgå i vagtordning, og du skal være indstillet på rejseaktivitet henover året.

Som vores nye kollega får du rig mulighed for personlig og faglig udvikling, som vil styrke dig i dit nye arbejde.

Vi arbejder 37 timer om ugen inkl. ½ times betalt frokostpause. Der er kaffe- og frugtordning og flekstidsordning.

Om stillingen

Vedligeholdelse, fejlfinding, reparation og installationsopgaver inden for stærk- og svagstrømsområdet på skibe, landanlæg og køretøjer er nogle af de opgaver, som du primært vil beskæftige dig med.

Installationsværkstedet indgår i en vagtordning, hvor du vil efter endt oplæringsperiode kunne blive omfattet af værkstedets tilkaldevagt. Det er derfor et krav, at din bopæl ligger inden for 2 timers kørsel fra Korsør.

FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE støtter den operative struktur med særligt personel, der kan derfor forekomme perioder med sejlads på søværnets enheder.

Som vores nye kollega får du rig mulighed for personlig og faglig udvikling, som vil styrke dig i dit nye arbejde.

Om dig

Vi forestiller os, at du uddannet elektriker eller automatiktekniker med svendebrev og med nogle års erfaring inden for dit fag. Du har kendskab til installation, fejlfinding, idriftsætning og betjening af stærk- og svagstrømsinstallationer, gerne fra sejlende eller mobile enheder.

Du skal være omhyggelig og systematisk i det daglige arbejde, og vi forventer, at du leverer kvalitetsmæssigt udført arbejde.

Du skal have gode samarbejdsevner og være omstillingsparat.

Der kan til tider være en del rejseaktivitet forbundet med stillingen, hvorfor kørekort til kat. B er et krav.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er slået op civilt og militært.

Du bedes i din ansøgning gøre opmærksom på, om du søger stillingen civilt eller militært.

Civile ansættelsesvilkår:
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale Håndværker i Staten. Basislønnen er på kr. 26.361,59 pr. måned.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Værkstedsleder Lone Larsen på telefon 7282 2613 eller Assisterende Værkstedsleder Jan N. Andersen på telefon 3066 2120.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 8. februar 2023. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.
Ansættelse efter aftale.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer inden for deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Korsør
  • Onsdag den 08. februar 2023

Lignende jobs

  • Elektriker på Midt-og Vestsjælland

    LUBIjob søger på vegne af kunde, en dygtig elektriker til Vestsjælland, som er serviceminded og dygtige. Så kan du lide at arbejde i en virksomhed hvor niveauet ligger højt, og hvor der er mange gl..
    • Elektriker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Elektriker på Midt-og Vestsjælland

    Elektriker søges til spændende serviceeventyr!Er du en erfaren elektriker med en passion for service og spjældende projekter? LUBI Job leder efter en elektriker til vores kunde på Midtsjælland, der..
    • Elektriker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Elektriker på Midt-og Vestsjælland

    Industrielektrikere til Spændende Stilling!Er du en dygtig elektriker med passion for industrielle løsninger? Vi søger dedikerede industrielektrikere til en spændende mulighed hos vores kunde på Ve..
    • Elektriker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Elektriker i Roskilde

    Kan du forblive kølig i pressede situationer? Og er du klar på nye køletekniske udfordringer hos en af Danmarks førende leverandører af serviceløsninger? Ordrerne vælter ind, og derfor har vi b..
    • Elektriker
    • Roskilde
    Få mere info