Kommunikations- og informationssystemofficer (CISOF) ved [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Finder du motivation ved at udvikle systemer til understøttelse af den daglige planlægning og uddannelse ved de operative enheder. At sikre en systemunderstøttelse af kommando, kontrol og informationsdeling i hele konfliktspektret. At varetage implementering af den strategiske prioritering og digitalisering på vegne af Hjemmeværnet? Så opretter vi en stilling - netop til dig.

Om os

Du kommer til at arbejde i Planlægningsdivisionen, der har det overordnede ansvar for den strategiske udvikling af Hjemmeværnet. Du tilknyttes logistikafdelingen, hvor du bliver en del af et tværfagligt og rutineret team på 34 medarbejdere – civile og militære, der beskæftiger sig med logistik, IT-udvikling, etablissementsdrift, vedligehold, arbejdsmiljø og sikkerhedsrådgivning inden for Hjemmeværnets myndighedsområde.

Vi er en afdeling med kvalitet og rettidighed i højsædet, men samtidig prioriterer vi at styrke og vedligeholde de gode interne relationer i respekt for balance mellem arbejde, familie og fritid. Vi interesserer os i arbejdet og hinanden.

Om stillingen

Du vil besætte stillingen som Communication and Information systems officer (CISOF), der oprettes som en ny stilling i HJEMMEVÆRNSKOMMANDOEN. Stillingsoprettelsen skal ses som en del af den fremadrettede fokus på digitalisering af systemer, kommunikativ software og føringskoncepter. Hjemmeværnets operative enheder skal være udrustet og uddannet tids- og tilsvarende samarbejdspartnere i værnene under Forsvarskommandoen.

Du vil kunne præge Hjemmeværnets planlægningsplatform HJV.dk, der understøtter det daglige virke, uddannelse, arrangementsstyring, videndeling og administrative planlægning samt bidrage til implementering og anvendelse af SitaWare Hq til understøttelse af den operative indsættelse i hele konfliktspektret på alle niveauer. Begge platforme skal tænkes ind i Hjemmeværnets føringskoncept, som du vil bidrage til udviklingen af.

Vi tilbyder dig et afvekslende værnsfælles arbejdsmiljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi forventer, at du er en holdspiller, der er initiativrig, ressourcebevist og omstillingsparat. Til gengæld tilbyder vi dig en attraktiv arbejdsplads, hvor du har stor berøringsflade lige fra det strategiske niveau såvel som de frivillige samt Hjemmeværnets myndigheder og enheder.

Udgangspunktet for dit daglige virke er HJEMMEVÆRNSKOMMANDOEN på Vordingborg Kaserne, men der kan forekomme rejsevirksomhed i forbindelse med besøgs-, tilsyns- og mødeaktiviteter for at sikre sammenhæng mellem planlægningsgrundlaget og de praktiske rammevilkår samt tæt samarbejde med Telegrafregimentet i Fredericia. Der vil være gode muligheder for hjemmearbejdsdage på ugebasis.

Om dig

Vi forventer, at du har gode analytiske evner, kan nedbryde problemstillinger og skabe resultater - også hvor det på samme tid kan være nødvendigt at navigere mellem modstridende interesser og forskellige niveauer for at få opgaven løst.

Du er major/orlogskaptajn. Hvis du er kaptajn/kaptajnløjtnant, og er i gang med eller optaget på MMS, og i øvrigt har den rette profil, hører vi også gerne fra dig. Du vil således skulle indgå en uddannelsesaftale og bestride stillingen ved funktion i højere stilling.

Det er vigtigt, at du kan sætte dig i brugernes sted og samtidig kan sammenfatte og formulere hele og anvendelige koncepter samt følge anvendelsen heraf.

Du er ansvarsfuld og samarbejdsvillig i din kontrolvirksomhed med respekt for opgaven og enhedernes vilkår. Du bliver en del af en organisation med stor diversitet. Dit sagsområde har stor bevågenhed med fokus på fortsat indførelse af Hjemmeværnet i et mere digitaliseret perspektiv. Du har overblik og selvstændighed i opgaveløsningen med blik for at sikre eller bringe orden i anvendelsen af kommunikations- og informationsplatforme og -materiel i Hjemmeværnets myndigheder.

Vi forventer, at dit virke er autentisk og empatisk med fokus på ordentlighed samt sans for at bevare balancen mellem mål og midler, så dine arbejdsmæssige ressourcer prioriteres til gavn for både Planlægningsdivisionens som HJEMMEVÆRNSKOMMANDOENs samlede opgaveløsning.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer/orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til hemmeligt og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Fast tjenestested i Vordingborg.

KONTAKT OG ANSØGNING

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Gøttske telefon 25 72 11 47 eller Christian Blixencrone-Møller 20 60 46 86.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Glen Spangenberg Rasmussen på telefon 32 66 53 61.

Ansøgningsfristen er den 5. februar 2023.

Ansættelsesdato den 1. april 2023 eller snarest herefter.

Samtaler til stillingen forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM HJEMMEVÆRNSKOMMANDOEN
Hjemmeværnet er en frivillig, militær beredskabsorganisation. HJEMMEVÆRNSKOMMANDOEN (HJK) er Hjemmeværnets øverste myndighed og er en værnsfælles styrelse under Forsvarsministeriet. HJK er ansvarlige for den strategiske og operative ledelse af Hjemmeværnet som organisation og omfatter Chefen for Hjemmeværnet og den Kommitterede for Hjemmeværnet, der tilsammen udgør Hjemmeværnsledelsen, samt Hjemmeværnsstaben.

HJK er ansvarlige for opstilling og uddannelse af frivilligt personel og enheder og deltager som en del af det militære forsvar i løsningen af de opgaver, der påhviler Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet samt disses hjælp til civile myndigheder. HJK står for information om Hjemmeværnet, strategisk rekruttering og fastholdelse af frivillige, planer, programmer og studievirksomhed for Hjemmeværnets udvikling. HJK med Hjemmeværnsstab, divisioner og afdelinger har til huse på Vordingborg Kaserne.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Vordingborg
  • Søndag den 05. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
25. april 2024 7
24. april 2024 6
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 8
15. april 2024 10
14. april 2024 10
13. april 2024 10
12. april 2024 10
11. april 2024 10
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 7
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 8
3. april 2024 8
2. april 2024 7
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 6
28. marts 2024 6
27. marts 2024 6
26. marts 2024 6