Store Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Store Manager

Er du salgsdrevet, resultatorienteret og serviceminded, og har du erfaring inden for retail? Drømmer du om at styre dit eget højtydende team og få ansvar for en af vores skønne butikker? Så kan det være, at denne mulighed er lige noget for dig!

Som Store Manager i Samsøe Samsøe får du ansvar for den daglige ledelse af butikken, herunder at lede, træne og rekruttere det bedst mulige salgsteam. Dit job vil være at maksimere butikkens salgsmål, levere et fremragende niveau af kundeservice og motivere dit team til at gøre det samme. Samtidig med dette er du ansvarlig for alle administrative aspekter af at drive en butik, herunder planlægning af vagtplan, budgetter, brug af Key Performance Indicators (KPI'er), generel rapportering, mv.

Stillingen er fuldtid og er en unik mulighed for at udvikle dig i en hurtigt voksende modeorganisation.

ARBEJDSLIVET I SAMSØE SAMSØE

Vores værdier er en integreret del af Samsøe Samsøes DNA, som danner et fælles grundlag for vores hverdag i butikkerne og i resten af organisationen. I målet om at skabe en social ansvarlig organisation, forpligter vi os derfor på følgende virksomhedsværdier:

Som Store Manager vil du, i overensstemmelse med vores værdisæt, blive engageret i, og være med til at skabe en hverdag, hvor udvikling, ansvar, fællesskab og inklusion i høj grad præger arbejdslivet.

Udover at blive en del af et fedt team af modeelskere, tilbyder vi dig:

  • At få en vigtig rolle i udviklingen og sikringen af Samsøe Samsøes stærke position i Danmark, i samarbejde med vores retail team
  • At udvikle butikkens visuelle identitet og interiør
  • En stilling med et stort ansvarsområde og meget variation i arbejdsopgaverne
  • Atudvide dine forretningskompetencer og udvikle dig både fagligt og personligt
  • Mulighed for at præge din hverdag efter dine interesser
  • Gode muligheder for at opbygge en karriere inden for retail og mode
  • Attraktive rabatter på vores tøjmærker

Inspirerer jobbeskrivelsen dig? Og kan du se dig selv som en del af et inkluderende arbejdsmiljø med en stærk holdånd, muligheder for personlig- og faglig udvikling, hvor vi i fællesskab arbejder for at udbrede en skandinavisk og mere ansvarlig mode?

Vi er engagerede i at skabe et mangfoldigt og inkluderende arbejdsmiljø, hvor alle vores medarbejdere føler sig respekterede og velkomne uanset oprindelse, hudfarve, religion, køn, kønsidentitet eller udtryk, seksuel orientering, handicap eller alder. Alle, uanset baggrund, skal derfor være velkomne til at ansøge stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

HVEM ER VI?

Vores historie, brand & vision

Samsøe Samsøe blev etableret tilbage til 1993, hvor brødrene Samsøe åbnede en lille navnebror butik i Københavns Latinerkvarter. I 2000 overtog Peter Sextus og Per-Ulrik Andersen varemærket og forvandlede det til et internationalt modehus med fokus på moderne tøj, fodtøj og accessories til mænd og kvinder. I dag leverer vi ansvarlig mode defineret af en æstetik stil, der kombinerer den utilitaristiske energi i københavnsk streetstyle med en karakteristisk skandinavisk ånd.

Udover at være et modebrand forankret i den skandinaviske kulturarv, er vi et kreativt og mangfoldigt fællesskab af modeelskere, hvor der er gode muligheder for udvikling og ansvar. Vores medarbejderes engagement og passion gør det muligt at sigte efter vores vision om at styrke vores position som et internationalt førende og bæredygtigt modebrand. Samsøe Samsøe har hovedkontor på det hippe københavnske Nørrebro – en beliggenhed der understøtter brandets demokratiske tilgang – og sælges i øjeblikket i mere end 40 af vores egne butikker og i mere end 1.600 detailforretninger i 31 lande samt online.

Fields · Arne Jakobsens Alle 12 · 2300 København S · --


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef
  • København

Lignende jobs

  • Butikschef i Valby

    Vil du stå i spidsen for en af vores største butikker? Samt være med til at skabe værdi for vores kunder og sætte retningen for fremtiden? Lige nu søger vi en Varehuschef til en af vores fremtidige..
    • Butikschef
    • Valby
    Få mere info
  • Butikschef i København

    Store Manager - Illum WomenswearDrømmer du om at lede dit eget højtydende team og tage ansvar for en af vores fantastiske butikker? Er du drevet af salg, og har du erfaring med detailhandel? Så..
    • Butikschef
    • København
    Få mere info
  • Butikschef i København

    Store ManagerDrømmer du om at lede dit eget højtydende team og tage ansvar for en af vores fantastiske butikker? Er du drevet af salg, og har du erfaring med detailhandel? Så er denne stilling .
    • Butikschef
    • København
    Få mere info
  • Butikschef i København V

    Vi søger en engageret og dygtig butikschef til at lede en af vores butikker i Københavnsområet.Vil du have ansvaret for din egen lingeributik og sælge populære og unikke produkter i et af Europ..
    • Butikschef
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som butikschef i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte butikschef i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butikschef i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butikschef i København over tid

Dato Alle jobs som butikschef
19. april 2024 36
18. april 2024 36
17. april 2024 34
16. april 2024 32
15. april 2024 30
14. april 2024 30
13. april 2024 30
12. april 2024 31
11. april 2024 32
10. april 2024 34
9. april 2024 34
8. april 2024 34
7. april 2024 33
6. april 2024 34
5. april 2024 36
4. april 2024 35
3. april 2024 34
2. april 2024 35
1. april 2024 34
31. marts 2024 36
30. marts 2024 36
29. marts 2024 36
28. marts 2024 36
27. marts 2024 35
26. marts 2024 34
25. marts 2024 34
24. marts 2024 34
23. marts 2024 34
22. marts 2024 32
21. marts 2024 32
20. marts 2024 32

Værd at vide når du søger job som butikschef i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer