Børne- og Ungeafdelingen på Slagelse Sygehus søger en afdelingslæge med funktion i det neuropædiatriske team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Kom og bliv en del af vores afdeling, hvor høj faglighed, god uddannelse og et trygt og stimulerende arbejdsmiljø skaber fundamentet for patientbehandling af høj kvalitet.

Om stillingen – hvad vi kan tilbyde dig
Vi søger en afdelingslæge fra 1. juni 2023 med funktion indenfor fagområdet neuropædiatri.

Du bliver en del af vores erfarne og dedikerede tværfaglige neuropædiatriske team, som består af den teamansvarlige overlæge, 3 neuropædiatriske sygeplejersker, en sekretær, en socialrådgiver og et tæt samarbejde med vores ergo- og fysioterapeuter.

Neuropædiatrisk ambulatorium modtager patienter henvist fra patienternes egen læge, speciallæger og fra vores egne læger.

Vi har hovedfunktion indenfor det neuropædiatriske område og modtager alle former for neuropædiatriske patienter f.eks. udviklingsforstyrrelser, forsinket udvikling, børn der er obs. for CP, autisme, anfald eller andre lidelser, epilepsipatienter, hovedpinepatienter, post commotionelt syndrom, erhvervet hjerneskade f.eks. post- meningitis eller post- hjernetumor m.v.

Som en lille specialenhed har vi tillige et Søvnambulatorium, som i øjeblikket varetages af overlægen og sygeplejersker, men som du også vil blive oplært i og blive en del af denne funktion.

For en del af børnene har vi ”Shared Care” med højt specialiserede Afdelinger primært Filadelphia Epilepsi Hospital og Rigshospitalets neuropædiatere hhv. CSS (Center for Sjældne Sygdomme). I BørneAkutModtagelsen kommer patienter med akutte tilstande f.eks. akut meningitis, encephalitis, myelitis etc., som efter indlæggelse har et opfølgende forløb i Neuropædiatrisk ambulatorium.

Der er derfor såvel akut neuropædiatri som kontinuerlig og mere kroniske patient forløb. Patienter der følges fast til medicinsk behandling, i "Shared Care" eller til udviklingsvurdering, patienterne har egen PAL (Patient Ansvarlig Læge), og du vil derfor have ansvar for dine egne patientforløb. Du vil forventeligt få selvstændigt ansvar for det akutte neuropædiatriske område under supervision af overlægen.

Vi samarbejder med Roskilde Neurofysiologisk Afdeling, som laver vores EEG og EMU samt med Nykøbing Falsters Børneafdeling, hvor vores patienter får Botox-behandling.

Vi har naturligvis struktureret samarbejde med primær sektor og børneortopædkirurger i det nationale CPOP projekt, samt en udefunktion på Marjatta, som er en skole og et opholdssted for børn med syndromer. Vi har månedlige tværsektorielle møder med de kommunale behandlere for at fremme samarbejdet og patientforløb.

Vores neuropædiatriske ambulatorier består dels af speciallægeambulatorier, dels af superviserede neuropædiatriske ambulatorier for uddannelsessøgende yngre læger. Vi afholder neuropædiatrisk teammøder hver mandag fra kl. 9.00-10.00, hvor vi diskuterer cases, optimerer forløb og visiterer patienter.

Derudover vil du blive en del af Afdelingens øvrige aktiviteter, herunder vores 10 skiftede bagvagtsfunktion med tilstedeværelse, stuegang, ambulatoriearbejde samt uddannelsesaktiviteter. Der vil forventeligt også være mulighed for at blive tilknyttet ét af Afdelingens øvrige fagområder under hensyntagen til dine kvalifikationer og interesser samt Afdelingens behov.

Har du allerede igangværende forskningsprojekter eller en spirende forskningslyst indenfor området, vil der også være mulighed for at dyrke dette.

Vi lægger vægt på et trygt og fagligt inspirerende arbejdsmiljø, og vil i høj grad forsøge at prioritere dine interesser og ønsker.

Vores forventninger til dig

  • Du er speciallæge i pædiatri.
  • Du har interesse for, og gerne erfaring med neuropædiatri.
  • Du har interesse for at gennemføre en fagområdeuddannelse i neuropædiatri, hvilket vi vil støtte dig i. Har du allerede en fagområdeuddannelse, er det en styrke, men ikke et krav for at søge stillingen.
  • Du er indstillet på at tage ansvar for videreudvikling og opdatering af det akutte neuropædiatriske fagområde.
  • Du deltager i bagvagtsfunktion.
  • Du er omgængelig og god til at indgå i et stærkt tværfagligt samarbejde og fællesskab.
  • Du har gode organisatoriske evner.
  • Du bidrager til et trygt og anerkendende arbejdsmiljø.
  • Du bidrager til et levende uddannelses- og undervisningsmiljø.
  • Forskningserfaring er en fordel, men ikke et krav.

Om Afdelingen
Du bliver en del af en dedikeret Afdeling og lægeteam, hvor vi aktuelt er en cheflæge, 3 ledende overlæger, 4 overlæger, 8 afdelingslæger, 3 hoveduddannelseslæger i pædiatri og 10 reservelæger (inkl. 7 introlæger i pædiatri). Lægeteamet inkluderer herunder en forskningsansvarlig afdelingslæge, en forskningslektor og 3 kliniske lektorer.

Spørger man vores lægeteam, hvad der kendetegner vores Afdeling, er svaret klart: Høj faglig kvalitet, et godt uddannelsesmiljø og et stærkt fællesskab med engagerede kolleger, hvor vi kan lide hinanden og hjælper hinanden på kryds og tværs. Vi prioriterer at styrke vores daglige arbejdsfællesskab med sociale aktiviteter sammen såsom temadag, sommerfest og julefrokost.

Vores uddannelsesmiljø er levende med et struktureret dagligt undervisningsprogram. En stor del af vores undervisning er baseret på tværfaglig simulationstræning to gange om ugen i akut neonatologi og pædiatri. Som noget nyt afholder vi også større tværfaglige ’fuld skala simulationsdage’, som afholdes i samarbejde med vores kolleger i andre afdelinger (Akutafdeling, Anæstesiafdelingen, Gynækologi/obstetrik Afdeling m.fl.). Endvidere understøtter vores fagområdeopdelte superviserede ambulatorier en høj kvalitet i både patientbehandling, arbejdsmiljø og uddannelse i ambulatoriet.

Afdelingen deltager i undervisning af 6. semester medicinstuderende på kandidatdelen fra Københavns Universitet og ser uddannelse af læger, som en af kernekompetencerne i Afdelingen.

Vi har et aktivt forskningsmiljø, som understøttes af vores forskningsansvarlige læge og forskningslektor, hvor der forskes i mange klinisk relevante emner såsom infektionspædiatri, reumatologi, almen pædiatri, neonatologi og astma/allergi. Vi har et mangeårigt forskningssamarbejde med Dansk Børne Astma Center (COPSAC) med tre ph.d. studerende tilknyttet ABC-Klinikken i Næstved. Et nyt tværfagligt forskningsområde omkring sårbare familier er under opbygning i samarbejde med Gynækologisk/obstetrisk Afdeling og Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse (CKFF), hvor en sygeplejerske netop har opstartet endnu et ph.d. studie.

Vi har en sengeafdeling med plads til 18 børn samt et neonatalafsnit med 9 semiintensive senge til syge nyfødte og for tidligt fødte børn fra graviditetsuge 28+0. Derudover har vi en BørneAkutModtagelse med cirka 5000 kontakter om året og et ambulatorium med cirka 12.000 kontakter om året. Vores tværfaglige teams varetager patientforløb indenfor områderne neonatologi (regionsfunktion), endokrinologi og diabetes, gastroenterologi, nefrologi, astma, allergi og pulmonologi, socialpædiatri (regionsfunktion ifm. familieambulatoriet), neuropædiatri, reumatologi (regionsfunktion), og børnekardiologi (i tæt samarbejde med Rigshospitalet).

Vi ser frem til at høre fra dig.

Se her en kort præsentation af Børne- og ungeafdelingen her: [Mød dine kollegaer]

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat pr. 1.juni 2023. Ansættelse sker på overenskomstmæssige vilkår.

Hvis du vil vide mere
Kontakt cheflæge Louise Lundby Christensen eller overlæge Lise Darling.

Ansøgning
Du bedes sende en motiveret ansøgning samt CV, hvor du i enten ansøgning eller CV forholder dig til de 7 lægeroller. Du bedes endvidere vedhæfte speciallægeanerkendelse samt øvrig relevant dokumentation.

Der indhentes referencer efter nærmere aftale. Ansættelse er betinget af tilfredsstillende børneattest.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er torsdag den 9. februar kl. 23.59

Ansættelsessamtaler
Forventes afholdt tirsdag den 21. februar 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Slagelse
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Læge i Holbæk

    Afdelingslæge søges til Børne- og Ungeafdeling Børne- og Ungeafdelingen, Holbæk Sygehus, søger dedikeret børnelæge med start 1. juni 2024. Afdelingen Holbæk Børne- og Ungeafdeling varet..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Drømmer du om at blive akutmediciner, så har vi introstillingen til dig… Vil du gerne stå i første række og modtage, diagnosticere og behandle akutte tilstande, så sørger vi for, at du bliver k..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Afdelingslæge til Afsnit for Brystundersøgelser, Billeddiagnostisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde. En stilling som afdelingslæge ved Afsnit for Brystundersøgelser er ledig p..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Ledende overlæge til Afsnit for Brystundersøgelser, Sjællands Universitetshospital, Roskilde Vi søger en ledende overlæge til vores mammaradiologiske afsnit med ansættelsesstart 1.september 202..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 3
25. marts 2024 3
24. marts 2024 4
23. marts 2024 4
22. marts 2024 4
21. marts 2024 5
20. marts 2024 6
19. marts 2024 6