Vikarstilling: ROTATIONSVIKAR - PÆDAGOGISK MEDARBEJDER TIL STATIONSVANGEN, SKØDSTRUP

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Skødstrup

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.

OBS! For at kunne søge rotationsvikariatet skal du være tilmeldt som ledig i dit jobcenter og have modtaget dagpenge, kontanthjælp el. anden ydelse i mindst 26 uger ifølge lovgivning 2023.
Er du I tvivl så kan du kontakte Jobcenter Aarhus, Virksomhedskonsulent Lone Egeberg, mobil 4185 4539.

OBS! For at kunne søge rotationsvikariatet skal du være tilmeldt som ledig i dit jobcenter og have modtaget dagpenge, kontanthjælp el. anden ydelse i mindst 26 uger. Er du I tvivl så kan du kontakte Jobcenter Aarhus, Virksomhedskonsulent Ulla Kaspersen, mobil 2481 3068.

Vi søger en pædagogisk medarbejder (pædagog, pædagogisk assistent, pædagogmedhjælper til rotationsvikariat i perioden 23.02-05.04, med 33 timer pr uge.

Stationsvangen er en integreret institution 0-6 år. Jobbet er i Børnehave, hvor du sammen med de øvrige personaler skal være med til at skabe en god hverdag for alle vores børn. Gennem læringsmiljøer skaber vi gode rammer, som sikrer trivsel og udvikling for børnene.

Vi forventer at du har lyst at deltage i leg og bevægelse og være med til at skabe gode læringsmiljøer for børnene. Vi arbejder anerkende og med en positiv forventning til alle børn, hvilket vi også forventer af dig.

Stationsvangen har et dejligt hus, med faglig dygtigt personale.

Ugentligt timetal: 33

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 23.02.23 til 05.04.2023.

Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Pædagogisk leder Rikke Hansen, mobil 4185 7129

Ansøgningsfrist: 23.02.23

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest, og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Ansøgning

Dette job kan kun søges via www.aarhus.dk - ledige stillinger - Rotation. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Fakta om jobrotation:

Jobrotation er en ordning, hvor en virksomhed får støtte til at ansætte en vikar mens dets eget personale er på efteruddannelse. I en jobrotationsansættelse bliver en eller flere vikarer ansat i en fastsat periode. Når du er ansat som vikar, får du udbetalt overenskomstmæssig løn. Perioden med ansættelse i vikarjobbet forbruger ikke af dagpengeperioden, men forbruger af referenceperioden. Dagpengeperioden er den periode, hvor du kan modtage dagpenge. Det kan du i 2 år. De 2 år kan spredes ud over 3 år – det kalder vi referenceperioden.

Har du mulighed for at søge om supplerende dagpenge i forbindelse med din rotationsansættelse, skal du kontakte din a-kasse for at få rådgivning derom. Du skal dog være opmærksom på, at du i så fald forbruger af din dagpengeret.

Vi vil anbefale dig at du kontakter din a-kasse for at undersøge, dels hvor lang tid du har ret til at modtage dagpenge, dels hvor lang din referenceperiode er.

Modtager du kontanthjælp, vil perioden ikke betyde, at du kan blive dagpengeberettiget. Vi vil anbefale, at du kontakter din sagsbehandler for at undersøge, hvad en rotationsansættelse betyder for din kontanthjælp

Om Aarhus Kommune

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skødstrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Skødstrup
  • Torsdag den 23. februar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Risskov

    Tilbudsformidler med skarp pen - RisskovVi er [xxxxx] Danmark, en af Nordens førende bygge-og anlægsvirksomheder. Vi har en dejlig arbejdsplads, hvor der er plads til at være social – og .
    • Pædagog
    • Risskov
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Århus

    Om jobbet:Det selvejende dagtilbud Løgtengården søger uddannet pædagog på fuld tid – til vores dejlige vuggestue, med tiltrædelse 1. maj 2024 eller hurtigst muligt herefter.Lidt om os:Løgtengårde..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Er du uddannet pædagog og ønsker at prøve kræfter med ledelse, eller ønsker du blot at skifte rammer for din pædagogiske ledelse, så læs endelig videre. Brænder du for de 3-6-årige børns læringsmil..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    -Vil du være en del af et unikt lille fællesskab?Vi er en af de få børnehaver med en ganske lille børnegruppe på kun 40 børnehavebørn. Dette giver en helt særlig nærhed og et tæt fællesskab. Og..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info