Byggesagssupporter til administrativ behandling af byggesager i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Det går fortsat stærkt med byggeriet i Aalborg Kommune og derfor søger vi en byggesagssupporter med særlige kompetencer indenfor administration og kundeservice i relation til byggeri.

Aalborg Kommune har de seneste år gennemgået en rivende udvikling med flere borgere, studerende, jobs og boliger. I By og Land arbejder vi med udviklingen af de fysiske rammer, der gør Aalborg til en attraktiv, dynamisk og bæredygtig kommune.

Samtidig har byrådet fokus på at yde god service og nedbringe sagsbehandlingstiden for byggesager. Vi søger derfor en byggesagssupporter til administrativ behandling af byggesagerne, der vil være med til at understøtte denne udvikling, så godt byggeri, udvikling og erhvervsservice går hånd i hånd.

Stillingen er placeret i afdelingen Byggeri med i alt 42 ansatte, hvor vi arbejder i fem teams; Team Byg-adm, Team Erhverv, Team Bolig, Team Land og Team By. Hvert team har et fagligt og geografisk ansvarsområde. Den ledige stilling er placeret i Team Byg-Adm. Hvert team arbejder som et selvstyrende team, der refererer til teamleder, afdelingsleder og forvaltningsgrenchef.

Jobindhold og opgaver
De primære opgaver er administrative opgaver i relation til byggesager. Bl.a. registrering, journalisering og screening af byggesager, indberetning til BBR, fakturering, telefonbetjening, borgerbetjening, postfordeling mv. Desuden gennemfører vi løbende forskellige udviklingstiltag med henblik på at effektivisere arbejdsprocesser og forbedre kvaliteten af arbejdet og derfor er deltagelse i projekter og udviklingsopgaver også en del af opgaveporteføljen i teamet.

Faglig og personlig profil
Som vores nye medarbejder skal du understøtte en borgervenlig og professionel sagsbehandling, ved at supportere de faglige sagsbehandlere, som en del af et stærkt administrativt team.

Der vil særligt blive lagt vægt på:
  • at du har en relevant administrativ uddannelse og erfaring herfra
  • at du har erfaring med registrering i BBR
  • at du har erfaring med / kendskab til de administrative opgaver i relation til byggesagsbehandling
  • at du har en struktureret tilgang til opgaven og evner at tage initiativ i opgaveløsningen
  • at du bidrager aktivt til teamets fælles opgavemængde
  • at du har gode formidlings- og kommunikationsevner på dansk - både skriftligt og mundtligt samt en god situationsfornemmelse
  • at du har evnen og lysten til at tilegne dig ny viden og sparre med kollegaer
  • at du har evnen til at løse opgaver selvstændigt, holde mange bolde i luften og skabe overblik
  • at du har interesse for, og gerne erfaring med, arbejdet i en politisk styret organisation
  • at du har evnen og viljen til at samarbejde med og servicere flere interessenter, herunder borgere, virksomheder og internt i organisationen, så der skabes løsninger på tværs.

Vi tilbyder
  • en dynamisk og travl arbejdsplads med mange alsidige opgaver
  • en hverdag med stor kontakt til private borgere, håndværkere og professionelle rådgivere, men også interne samarbejdsparter i egen og andre afdelinger
  • en hverdag der ofte byder på nye udfordringer, men også indeholder rutineopgaver
  • et spændende og afvekslende job med mulighed for i høj grad at planlægge eget arbejde
  • gode kollegaer og en uformel omgangstone i både teamet og i resten af afdelingen
  • at være en del af en afdeling med en stærk kultur for tæt faglig sparring og vidensdeling
  • mulighed for faglig og personlig udvikling

Løn- og ansættelsesforhold
Der er tale om en stilling på 37 timer om ugen med ansættelse 1. april eller efter aftale. Der er flekstidsordning. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere?
Hvis du er interesseret i stillingen, opfordrer vi dig til at kontakte os hvis der er behov for yderligere uddybning af arbejdsområdet, opgaverne og stillingens indhold i øvrigt. Du kan kontakte afdelingsleder i By- og Land, Torben Kjeldgaard Larsen på tlf. 9931 2215.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er 12. februar 2023. Vi forventer, at afholde samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Ansøgning

Ansøgningen vedhæftes samt bilag i begrænset omfang (CV og eksamensbevis).

By og Land
I By og Land arbejder vi hver dag for at udvikle en harmonisk kommune. Vi er drivkraften i udviklingen af de fysiske rammer, der gør Aalborg til en attraktiv, dynamisk og bæredygtig kommune. Sammen med borgerne ønsker vi at gøre Aalborg til den bedste kommune at leve, bo og arbejde i - både lige nu, men også i fremtiden. En kommune, hvor vi benytter, udvikler og værdsætter vores byer og unikke landskaber.

Vores arbejdsplads - kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer, og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune - i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Aalborg
  • Søndag den 12. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
23. april 2024 18
22. april 2024 20
21. april 2024 18
20. april 2024 17
19. april 2024 17
18. april 2024 16
17. april 2024 17
16. april 2024 17
15. april 2024 15
14. april 2024 14
13. april 2024 13
12. april 2024 14
11. april 2024 16
10. april 2024 16
9. april 2024 16
8. april 2024 16
7. april 2024 16
6. april 2024 16
5. april 2024 15
4. april 2024 17
3. april 2024 15
2. april 2024 12
1. april 2024 12
31. marts 2024 13
30. marts 2024 13
29. marts 2024 12
28. marts 2024 14
27. marts 2024 13
26. marts 2024 15
25. marts 2024 13
24. marts 2024 13

Værd at vide når du søger job som kundeservicemedarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!