Training Partner med passion for uddannelse og træning der har en baggrund i LEAN, TWI og kvalitetsstyring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Vil du være med til at gøre en forskel for allergipatienter? Får du energi af at arbejde med uddannelse og træning og kan du lide at arbejde med systemer og mennesker? Har interesse for LEAN Standardised Work, Process Flow Mapping samt TWI?

PS Training er et centralt team i ALK, Product Supply, Site Hørsholm, hvis opgave er at sikre, at vores kollegaer er i compliance mht. træning og uddannelse. Vi supporterer på alle niveauer og underviser vores kollegaer i brugen af træningssystemer, samt sikrer en ensartet træningsstruktur.

Product Supply, Site Hørsholm er i hastig udvikling, og ud over drift, er hverdagen præget af projekter med opgradering af vores træningsaktiviteter, on-boarding, implementering af nye standarter samt servicering af vores interessenter.

Stillingen

Du bliver en del af et forholdsvis nyoprettet team, som er i rivende udvikling. Vi driver træningssystemet LearnIT, hvor vi både hjælper med vedligeholdelse og ved systemudfordringer samt giver træningsinput til projekter, DEVs, CAPA, CC og lignende. Vi samarbejder med afdelingernes kvalitetskoordinatorer for at sikre compliance og derfor er vi også en støtte ved inspektioner/audits.

Som Training Partner bliver din vigtigste opgave at sætte standarder op for træning og uddannelse, samt at udfordre og opretholde compliance og støtte ca. 400 medarbejdere på alle niveauer i Product Supply, Site Hørsholm, med træning- og compliance spørgsmål.

Herudover vil du være med til at opgradere og forbedre vores måde at træne på via TWI-metoden. Vi skal implementere TWI fuldt ud i alle relevante afdelinger på siten. Det gælder både ift. forbedringer af eksisterende træningsstandarder, men også i forbindelse med etablering af nye standarder, som skal etableres f.eks. ifm. udrulning af LEAN TPM på siten, som bliver et fokusområde i de kommende år.

Derudover vil IT SAP OCM readiness aktiviteter blive igangsat ift. fremtidig SAP ECC migrering til SAP HANA. Alle business work process flows skal mappes sammen med vores SAP Support team og Line-of-Business mhp. på at udnytte SAP HANA standard flows mest muligt. Eksisterende standarder skal tilpasses, SAP træningsmaterialer skal udvikles og alle Super Users og End Users træning skal planlægges og gennemføres inden Go-Live. Desuden skal Training Support være med til at skabe et overblik over behovet for opdatering af SOPs og Work Instruktions samt opdatere nødvendige Course Programs og kompetencehuse sammen med Line-of-Business samt i træningssystemet LearnIT ifm. SAP HANA projektet.

Din profil

Du er proaktiv og selvstændig. Du trives med at skabe struktur og nyder at arbejde med både administrative og udviklingsrettede opgaver/projekter. Du er vandt til at indgå i samarbejde på alle niveauer i en virksomhed, du er serviceminded og har en positiv indstilling.

Vi forestiller os, at du har:

  • Erfaring med trænings set-up
  • Undervisningserfaring eller et ønske herom
  • Erfaring med at arbejde i træningssystemer
  • Erfaring med LEAN Standardised Work, Process Flow Mapping og TWI (meget gerne være TWI certificeret allerede)
  • Erfaring med compliancearbejde inden for træning og uddannelse fra en GMP-virksomhed
  • Kommunikerer flydende mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
  • Lyst til at udvikle dig og lære noget nyt

Vi tilbyder

ALK tilbyder et godt, dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats er mærkbare gennem hele organisationen og du har mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm.

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristian Nielsen Dandanell på telefon +45 61 91 32 04.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest muligt og senest den 5. februar 2023. Vi screener og inviterer til samtale løbende. Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hørsholm
  • Tirsdag den 02. maj 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Hillerød

    Are you passionate about quality assurance and optimizing work processes through digitization and automation? Do you thrive in a dynamic environment with varied tasks and the opportunity to shape y..
    • Øvrige
    • Hillerød
    Få mere info
  • Øvrige i Gentofte

    Er du tekniker med solid forståelse for produktionsudstyr og interesse for Upstream processer? Vil du arbejde med komplekse processer i nye faciliteter? Og er du klar til at gøre en forskel for men..
    • Øvrige
    • Gentofte
    Få mere info
  • Øvrige i Hillerød

    Are you a proficient expert driven by the goal of maximising the efficiency and effectiveness of SAP systems? Do you aspire to challenge the status-quo, fully leveraging your capabilities to establ..
    • Øvrige
    • Hillerød
    Få mere info
  • Øvrige i Hillerød

    Do you have a passion for ensuring that assembly lines are built to the highest standards? Would you like to become the technical link between [xxxxx], the equipment supplier and the manufac..
    • Øvrige
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. april 2024 21
17. april 2024 18
16. april 2024 18
15. april 2024 18
14. april 2024 16
13. april 2024 17
12. april 2024 17
11. april 2024 17
10. april 2024 17
9. april 2024 18
8. april 2024 16
7. april 2024 17
6. april 2024 18
5. april 2024 17
4. april 2024 19
3. april 2024 17
2. april 2024 18
1. april 2024 18
31. marts 2024 18
30. marts 2024 18
29. marts 2024 18
28. marts 2024 18
27. marts 2024 17
26. marts 2024 20
25. marts 2024 20
24. marts 2024 20
23. marts 2024 20
22. marts 2024 19
21. marts 2024 19
20. marts 2024 18
19. marts 2024 19