Lønassistent søges til Europas største køkkenkoncern

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ølgod

Lønassistent søges til Europas største køkkenkoncern

Har du kendskab til overenskomster og lokalaftaler fra en produktionsvirksomhed? Motiveres du af at sikre korrekt og rettidig løn til alle timelønsansatte? Har du lyst til at være en del af et team med høj faglighed og et godt humør? Så er du måske den lønassistent, som vi leder efter?

Vores lønteam består i dag af 5 dygtige og engagerede kollegaer, som er klar til at tage godt imod dig. Teamet er kendetegnet ved at være professionelle, yde en høj service til forretningen, gode til at sparre og hjælpe hinanden, samt have et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der er plads til et godt grin.

Lønteamet varetager lønnen til vores butikker, vores funktionærer i hele forretningen og vores timelønnede medarbejdere på vores tre produktionssites. Du vil være medansvarlig for hele forløbet omkring lønkørsel til vores timelønnede.

Dit overordnede ansvar bliver at sikre korrekt løn til vores timelønsmedarbejdere og derudover varetage en række administrative opgaver inden for lønområdet. Derfor kan du se frem til at komme til at arbejde med:

  • Lønkørsel fra A til Z i vores EPOS lønsystem.
  • Bearbejdning af data fra SP timeregistreringssystemet.
  • Afstemninger og kontering.
  • Refusioner.
  • Samarbejde med ledere omkring lønspørgsmål.
  • Support til medarbejdere ang. lønspørgsmål.
  • Ansvarlig for timelønsmail.
  • Ad hoc opgaver relateret til løn.

Teamplayer med god systemforståelse

Vi leder efter dig, der motiveres af at levere en rettidig og korrekt løn. Du har flair for tal, og gerne erfaring med at drive en lønkørsel fra A til Z.

Det er naturligt for dig at holde dig ajour med lovgivningen på området. Herudover er du nysgerrig, tænker over, hvordan processer kan optimeres, og tager initiativ til at løse daglige udfordringer.

Herudover ser vi gerne, at du:

  • Har en god systemforståelse og let kan navigere i nye systemer samt Excel.
  • Overholder dine deadlines, er struktureret og har styr på detaljerne.
  • Har et grundlæggende kendskab til overenskomster og personalejura.
  • Er god til at samarbejde og forstår vigtigheden af at kommunikere med forretningen.
  • Har erfaring med at køre løn, eller i anden sammenhæng har stiftet bekendtskab med lønprocesser og administrative opgaver.
  • Har lyst til at bidrage med vidensdeling i afdelingen og deltager aktivt i udviklingen af afdelingen.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi kan tilbyde dig et spændende job med nogle kompetente og gode kollegaer, hvor vi i afdelingen har en hjertelig omgangstone og et stærkt sammenhold.

Du vil få en stor kontaktflade i organisationen, hvor du har god mulighed for at bringe din faglighed i spil og udvikle dig både personligt og fagligt. Herudover er der stor fokus på work life balance, hvilket bl.a. betyder, at der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra

Har ovenstående vakt din interesse?

Så send dit motiverede CV via knappen "Send ansøgning". Ansøgninger vurderes efterhånden, som de modtages, og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler, så send os endelig din ansøgning hurtigst muligt.

Som en del af vores rekrutteringsproces anvender vi test før udvælgelse, hvilket betyder, at du vil modtage et link til en logisk- og personlighedstest.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på oplysningerne angivet til højre for annoncen på hvilket som helst tidspunkt i processen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Nobia Danmark er en del af den svenske børsnoterede koncern Nobia AB. Nobia AB er Nordeuropas største og førende køkkenproducent med 14 fabrikker og over 6000 medarbejdere. Nobia Danmark består af HTH, uno form og Invita. Nobia har 3 fabrikker med tilhørende kontorer i Danmark samt et nyt kommercielt hovedkontor i Tilst.

Care, Deliver & Inspire – det er vores værdier hos Nobia. Vores værdier beskriver vores måde at arbejde på og vores adfærd overfor hinanden, vores kunder og mod samfundet som helhed. De guider os i, hvordan vi gør en forskel sammen gennem vores formål at designe "Kitchens for Life". De former vores kultur og påvirker vores beslutninger og arbejde.

Vi "Care" - Vi har vores hjerte med på arbejde. Vi støtter, stoler og respekterer hinanden og opmuntrer folk til at bringe deres fulde jeg på arbejde. Vi stræber efter langsigtede relationer og vi træffer bæredygtige valg i alt hvad vi gør. Med aktiviteter, der inkorporerer hele værdikæden fra design til installation, er vi drevet af en fælles ambition om at gå forrest inden for design og bæredygtighed i vores branche.

Vi "Deliver" – vi holder vores løfter. Vi gør altid, hvad vi siger vi vil. Vi tager ejerskab over vores job og sætter en ære i vores arbejde – men vi har det sjovt, mens vi gør det.

Vi "Inspire" – vi står aldrig stille. Vi forsøger at gøre en forskel hver dag og søger nye måder at forbedre det, vi gør. Vi udfordre status quo, tør fejle og lære af vores fejl. Vi søger inspiration både i og uden for vores virksomhed. Vi løser problemerne sammen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=65f5d05d)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ølgod.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Ølgod
  • Fredag den 17. februar 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Hele Danmark

    Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? At..
    • HR-medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Brande

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • HR-medarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Vildbjerg

    HR- og Løn-koordinatorDrive – Selvstændig – Serviceminded Vi leder efter dig, der både trives hjemmevant i de administrative processer omkring HR, og som kan arbejde udadvendt, proaktivt og p..
    • HR-medarbejder
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (praktik) i Hele Danmark

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • HR-medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Ølgod

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Ølgod over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0