Social og sundhedshjælper søges til spændende arbejdsplads på Enggårdcentret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Social og sundhedshjælper søges til spændende arbejdsplads på Enggårdcentret til Enggård Centret

Vil du være med til at sikre den sundhedsfaglige pleje og omsorg til vores skønne beboere på Enggårdcentret, så er det lige nu, du har chancen for at blive en del af et af vores fantastiske arbejdsplads på Enggårdcentret.

Vi søger nemlig lige nu en social og sundhedshjælper med start gerne 1/3-23 eller efter aftale og er på ca. 30 timer om ugen. Fri hver 2.weekend.

Du vil være primært tilknyttet en etage, men vi hjælper hinanden på tværs i huset

Vi tilbyder dig:

· Skønne beboere, der vil give dig mulighed for både faglige såvel som personlige udvikling.

· En flok kolleger der brænder for deres fag og vil hinanden med forskellig uddannelsesbaggrund og vægter det gode tværfaglige samarbejde til gavn for beboerne.

· Et hus hvor vi tager udgangspunkt i den personcentrede omsorg

· Et hus hvor vi vil det gode arbejdsmiljø.

· Et introforløbet, hvor du vil blive tilknyttet en mentor, så du sikres en god introduktion til beboerne og din nye arbejdsplads

Vi ønsker os en kollega, der:

· Vil det gode arbejdsmiljø, hvor vi taler til hinanden og ikke om hinanden.

· Møder borgeren med anerkendelse, nærhed og empati, og respekterer at borgeren har sin selvbestemmelse og selvstændighed hele livet.

· Vil arbejde efter demensrejseholdets tilgang til beboere med en demenssygdom

· Anerkender, at kvalitet ikke kun er det faglige indhold i plejen, men også den måde hjælpen gives på.

· Er god til at sætte egne kompetencer i spil og på den baggrund have fokus på høj faglig kvalitet

Enggårdscentret har 48 lejligheder fordelt på 3 etager. Vi er ca. 50 medarbejdere fordelt på forskellige faggrupper; Sygeplejersker, terapeuter, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere samt husassistenter. Vi arbejder ud fra Struer Kommunes Sundheds- og værdighedspolitik og mener, at beboerne har ret til at leve det liv med de vaner, de har tillagt sig gennem et langt liv, også når de er flyttet ind hos os.

Vi håber, at dette har givet dig lyst til at være en del af vores arbejdsplads, og vi ser frem til at modtage din elektroniske ansøgning via linket vedhæftet eksamensbevis og cv.

Angiv venligst i din ansøgning dine foretrukne vagttyper.

Ansøgningsfrist 1/3-23 kl. 12.00 vær opmærksom på at ansættelsessamtaler vil blive gennemført løbende.
Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Anni Skov Kristensen, [email protected] på mobil 20 67 28 58 eller Sygeplejerske Jannie Kristensen [email protected] 96848820

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Struer
  • Onsdag den 01. marts 2023

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Vestjylland

    Saustrup, søger omsorgsmedhjælper til fast weekendrul og sommerferiedækning.Står du uden arbejde, og vil du gerne have muligheden for, at få foden indenfor et sted? Det kan være du mangler et studi..
    • SOSU-hjælper
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Lemvig

    Hvis du har lyst til at arbejde med ældre mennesker, så tør vi godt love dig, at det ikke bliver kedeligt.Der er mange forskellige opgaver, som skal løses – både af praktisk og omsorgsmæssig ka..
    • SOSU-hjælper
    • Lemvig
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Vestjylland

    På Center Vest søger vi pr. 1. juli 2024 eller snarest en social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent, fastansættelse 30-37 timer pr. uge, i skiftende vagter og med vagter hver 2..
    • SOSU-hjælper
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Haderup

    Ledsager søges til kvinde på 76 år i Sønder OmmeBorger er ret svagtseende, hun er opereret for gråstær, med laser og synes det er blevet bedre.Men oplever ofte at hendes syn ikke er så godt, .
    • SOSU-hjælper
    • Haderup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1