Vi søger en ny Leder i vores dejlige børnehaven med opstart 1-4-2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønshøj

Vi søger en ny Leder i vores dejlige børnehaven med opstart 1-4-2023

Vi er en selvejende Børnehaven, som ligger i Husum, godt placeret i grønne omgivelser. Vi er en blandet børnegruppe, pt. 21 forskellige nationaliteter, og arbejder derfor målrettet med at give børnene de bedste sproglige forudsætninger inden de skal i skole. Vi har ansat 2 sprogpædagoger, som arbejder intensivt med de børn, der har brug for et ekstra boost rent sprogligt. Det betyder selvfølgelig, at den leder, vi søger, skal tale et nuanceret dansk, da vi jo er sproglige rollemodeller for børnene.

Du skal også være opmærksom på, at du er en stor del af huset, dvs. at du skal indgå på stuerne, som en del af det pædagogiske arbejde, at få faste børnetimer, samt indgå i vores skema med en fast åbner og lukker.

En del af din arbejdsopgave vil være at støtte op, om det pædagogiske arbejde i praksis. Endvidere skal du synes, at det er spændende at arbejde med sprogets facetter og kulturmødet med børn og forældre.

Vi forventer af vores nye leder at: Du er rummelig, stabil, fleksibel, med en professionel tilgang til det pædagogiske arbejde og de pædagogiske læreplaner, godt humør med en god portion humor.

Selv om vi har meget fokus på sproget, prøver vi også at komme meget ud, tage på ture, koloni i efteråret, bål på legepladsen (vi har ansat en naturvejleder), og bruger meget de tilbud der er på daginstitutionsportalen, og så prøver vi selvfølgelig, at komme godt omkring alle de ting vi skal i forhold til pædagogiske pejlemærker og årsplanen.

Vi forventer, at du er indstillet på en spændende omskiftelig dag, hvor tingene ikke er som i går og morgendagen helt sikkert bringer noget nyt på banen.

Vi vil gerne have skriftlige ansøgninger via knappen 'Send ansøgning'.

Ansøgningsfristen er mandag den 30. januar 2023.

Har du ikke hørt fra os seneste mandag d. 13-2-2023 er du ikke kommet i betragtning.

Vi forventer at have samtaler i uge 7 og 8.

Du er velkommen til at komme forbi og besøge os, inden du sender en ansøgning, bare ring og lav en aftale på tlf. 82567510.

Børnehaven Voldparken

Arildsgård 11

2700 Brønshøj

Hvis du vil vide mere om børnehaven, så smut ind forbi vores hjemmeside på www.bhvoldparken.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://bhvoldparken.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b360c992)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønshøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Brønshøj
  • Tirsdag den 31. januar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Job DescriptionAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provide..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundaries of possibi..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Brønshøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Brønshøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1
24. marts 2024 1
23. marts 2024 1
22. marts 2024 1
21. marts 2024 1
20. marts 2024 1