[xxxxx] søger projektleder/arbejdsmiljørådgiver til Jylland/Fyn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

DMR Arbejdsmiljø (DMR) er fortsat inde i en særdeles positiv udvikling og søger derfor nye medarbejdere, der vil være med til at videreudvikle DMR og bidrage til, at vi fortsat kan yde god rådgivning til vores mange kunder.

Konkret søger vi en erfaren medarbejder til vores arbejdsmiljøafdeling i Jylland/Fyn.

Om os

DMR er et rådgivende ingeniørfirma, drevet af høj faglighed og fokus på opgaveløsning frem for systemer og bureaukrati. Vi er ca. 220 medarbejdere fordelt på 17 kontorer i Danmark. Vi arbejder tillidsbaseret med stort ansvar og frihed for den enkelte medarbejder. Du har fx medbestemmelse på fordeling af arbejdstid hjemme og på kontorerne, og vi regulerer gerne din arbejdstid efter dine ønsker og behov.

I arbejdsmiljøafdelingen er vores hovedfokus at yde god arbejdsmiljørådgivning og hjælpe med at skabe og udvikle et sikkert arbejdsmiljø på arbejdspladsen for vores kunder. Vi er en tværgående national afdeling med medarbejdere, der arbejder fra de forskellige kontorer tæt på egen bopæl, men med et tæt, tillidsfuldt og velfungerende samarbejde både internt i afdelingen og med de øvrige afdelinger i DMR. Du har derfor mulighed for at blive tilknyttet præcis det af vores kontorer i Jylland/Fyn du ønsker. Se vores kontorers placering her.

Vores arbejdsområder spænder vidt, men hvis du bl.a. har relevant erfaring indenfor nogle af følgende arbejdsmiljøområder, så vil det være en fordel:

  • PSS
  • arbejdshygiejniske målinger,
  • APV, kemisk APV, ATEX-APV, biologisk APV,
  • viden om indeklima, støj, maskinsikkerhed og ventilation
  • opbygning og regler for AMO,
  • lovgivning inden for arbejdsmiljøområdet,
  • ergonomi, undervisning m.m.

Det vigtigste for os er at få en person, der brænder for arbejdsmiljørådgivning, og som er god til kundekontakt.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte projektledelse og kundekontakt ift. opgaver indenfor arbejdsmiljøområdet.

Rådgivererfaring vil, ligesom erfaringer med arbejdsmiljøkoordinering indenfor bygge-/anlægs-/nedbrydningsbranchen, være en fordel.

Desuden lægger vi vægt på, at du har en relevant uddannelse, at du er fleksibel, handlekraftig, kvalitetsbevidst og god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt (på dansk).

Du er selvstændig med stor lyst til og ambition om en karriere med rådgivning indenfor arbejdsmiljø. Du vil indgå i et særdeles stærkt fagligt team sammen med nogle af firmaets øvrige specialister inden for arbejdsmiljø.

Du vil få selvstændigt projektlederansvar på en række af DMRs opgaver inden for arbejdsmiljø.

Du har kørekort, og har mulighed for at bruge egen bil i arbejdet.

DMR tilbyder:

  • et udfordrende og spændende job i et ambitiøst firma med en uformel om­gangstone, hvor du har mulighed for at påvirke dine egne arbejdsopgaver,
  • gode muligheder for fag­lige og personlige ud­fordringer i et firma, der sætter kvalitet og faglig udvikling i højsædet,
  • løn og ansættelses­for­hold i forhold til dine kvalifikationer.

Hvis du har spørgsmål ved­rørende stillingen, er du vel­kommen til at kontakte afdelingsleder Lotte Bjerg Olesen på [email protected] eller 41 30 35 85.

Ansøgningerne behandles løbende, og bedes sendt til [email protected].

Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Du kan læse mere om vores firma, og hvordan det er at være medarbejder i DMR her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Naturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Naturmedarbejder
  • Nyborg
  • Fredag den 10. februar 2023

Lignende jobs