Skolepædagog til vores glade og kloge børn søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Herlev Byskole søger en uddannet pædagog til vores indskoling og sfo 35-37 timer ugentligt med tiltrædelse senest 1. april 2023, men gerne tidligere.

Vi mangler dig med stærke kompetencer inden IT – og eller sport og bevægelse, der vil være med til at udvikle skole og fritidstilbud, så vi også i fremtiden vil være et attraktivt tilbud for børn, forældre og medarbejdere.

Om os
Vi søger en faglig og pædagogisk dygtig, engageret og udviklingsorienteret kollega, som er interesserede i arbejdet i indskolingen, både i skoledelen og i fritidsdelen. Vi har fokus på et miljø, hvor alle trives, og vi har brug for dig, der brænder for faglighed og dannelse.

Herlev Byskole er en skole, hvor vi vægter trivsel samt personlig og faglig udvikling højt. Vi ser skolen som barnets første etape på livets rejse. Gennem positive oplevelser, samvær, læring og trivsel skal børnene dygtiggøres og formes som hele mennesker, så de efter skolen er solidt rustet til de næste skridt på livets vej.

Herlev Byskole har et stærkt sammenhold. Vi ønsker i samarbejdet med forældrene at udvikle livsduelige børn, som er nysgerrige på livet – i og uden for skolen. Med en ramme af tryghed og tydelighed er Herlev Byskole stedet, hvor alle børn og voksne gennem engagement, fleksibilitet og rummelighed mødes om at lære og trives sammen. Gensidig respekt, anerkendelse og høj faglighed kendetegner dagligdagen og samarbejdet på skolen.

Vi samarbejder på tværs af fagprofessioner og sætter en ære i at understøtte børnenes læring og trivsel ud fra de forskellige kompetencer, vi besidder med afsæt i barnets potentiale. Vi møder hinanden kollegialt med et smil og har en professionel tilgang til vores fælles kerneopgave.

Om dig
Vi søger en kollega til 2. årgang med højt fagligt engagement. Pædagogisk praktisk erfaring er en fordel, men ikke et must, men du er klar på at tænke ud af boksen, tør vende tingene på hovedet og vil bringe dine kompetencer og kvaliteter i spil både i skole- og fritidsdelen.

Vi forventer, at du:
  • har kompetencer indenfor IT – og eller sport og bevægelse.
  • er fagligt velfunderet med en positiv og professionel tilgang til arbejdsopgaver og udfordringer.
  • er dygtig til at skabe positive relationer til børn, forældre og kolleger.
  • vil arbejde ud fra en anerkendende tilgang med fokus på barnets potentiale.
  • er ambitiøs og vil være med til at udvikle vores lærings- og fritidsfællesskab.
  • er uddannet pædagog.


Ansøgningsfrist
Upload din ansøgning til os senest den 19. februar 2023.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 22. februar 2022.

Løn og ansættelsesvilkår
Det drejer sig om en fast stilling med ansættelse 1. april 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen aftales efter principperne om Ny løn. Der indhentes børne- og straffeattest for medarbejdere, der ansættes på skolerne i Herlev Kommune.

Har du spørgsmål?
Ring gerne for yderligere information, hvis ovenstående har vakt din interesse. Du kan kontakte skolen på 4452 5761 og tale med faglig leder Anja Wittus.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag.CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Herlev
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Så tilbyder vi en uddannelse, hvor du, både teoretisk og praktisk, lærer at varetage pædagogisk arbejde for børn og unge. I Greve Kommune betragter vi din uddannelse som et fælles ansvar, og vil derfor sætte fokus på dig. Vi stiller dygtige veluddannede vejledere til din rådighed under hele uddannelsesforløbet.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Strandskolen er en tresporet skole i Karlslunde tæt på skov, strand og mose, med 620 elever, hvor indskolingen og SFO udgør ca. 300 børn. Skolen er faseopdelt i 0-5. klasse og 6.-9 klasse og er nu og frem til 2025 i gang med en omfattende renovering af hele skolen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Mosebo er en lille børnehave med tre stuer, som er aldersblandede. Vi er et sted mellem 18 og 23 børn på stuerne hen over året. Det skaber et hyggeligt miljø hvor der er god stemning, og man er tæt på alle børn og forældre. Vi er to pædagoger og en medhjælper på hver stue.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info