Vikarstilling: Visitator til Center for Social Service (Barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Maribo

Har du lyst til at afklare borgernes fysiske og/eller psykiske funktionsniveau? Vil du være en del af et team, hvor faglig sparring, kollegialt sammenhold og godt humør vægtes højt? Så er du måske den visitator, vi søger!

Er du vores nye kollega?


Da vores kollega går på barsel, søger vi en visitator til Team Social, psykiatri og handicap, som hører under visitationen for det specialiserede socialområde. Stillingen er et vikariat af 1 års varighed på 37 timer ugentligt og ønskes besat hurtigst muligt og senest den 1. april 2023.

Om stillingen


Vi søger en ny kollega til vores fagteam, Team psykiatri, der varetager opgaver og sagsbehandling på socialområdet. Vi er målrettet borgere med psykiske og sociale problemstillinger fra 25 år, hvis forsørgelse er førtidspension samt borgere fra 30 år, der er aktivitets/uddannelsesparate. Stillingen indebærer også, at du bliver en del af vores Rådgivningscafé, der tilbyder anonym rådgivning og vejledning til borgere der oplever psykiske eller sociale udfordringer.

Du skal medvirke til at afklare borgernes fysiske og/eller psykiske funktionsniveau og rehabiliteringspotentiale ud fra de muligheder den enkelte borger har. Du skal vurdere behov for indsatser, opstille mål, træffe socialfaglige afgørelser, sikre fagligt velbegrundede og helhedsorienterede indsatser, foretage relevant dokumentation, foretage opfølgning på mål og bevilgede indsatser samt sikre borgernes retssikkerhed.

Team psykiatri varetager visitation til hele det specialiserede socialområde. Sagsbehandlingen omfatter servicelovens: §82, § 84, § 85, § 101, §102, § 103, §104, §107, §108 samt ABL § 105/SEL § 85. Af andre opgaver kan nævnes opfølgning, udarbejdelse af handleplaner, revisitation mv. Derudover indgår du i den fælles opgaveløsning i hele Team social, psykiatri og handicap, når der opstår behov for hjælp i spidsbelastede situationer.

Hvem er vi?


Center for Social Service består af det specialiserede myndighedsområde, administrative medarbejdere, konsulenter samt socialkoordinatorer. Center for Social Service er forankret i Social- og Arbejdsmarkedssektoren.

Vi er en afdeling, hvor vi aldrig keder os og har stor ansvarsfølelse for den samlede opgaveløsning, i såvel centeret, som i Lolland Kommune. Vi arbejder helhedsorienteret og med fokus på rehabilitering, hvor vi inddrager borgerne med afsæt i deres motivation, individuelle behov og med udgangspunkt i lovgivningen, Lolland Kommunes værdigrundlag og serviceniveau på området.

Team Social, psykiatri og handicap er et dynamisk team med fagligt dygtige kollegaer, med social- eller sundhedsfaglig baggrund, blandt andet socialrådgiver, pædagog, Ergo- og fysioterapeut, SSA og sygeplejerske, som varetager visitation til hele det specialiserede socialområde for voksne. Teamet er opdelt i mindre fagteams. Teamet arbejder med udgangspunkt i VUM (VoksenUdredningsMetoden) og anvender KMDNexus som dokumentationsredskab.

Hvem er du?


  • Det er en forudsætning, at du har en relevant socialfaglig/sundhedsfaglig/terapeutfaglig mellemlang videregående uddannelse
  • Du har erfaring med kompleks sagsbehandling og dokumentation på det specialiserede socialområde og arbejder systematisk, rehabiliterende og helhedsorienteret i din sagsbehandling
  • Du har gode samarbejdsevner med forståelse for den organisatoriske struktur i kommunen, kan skabe gode samarbejdsrelationer og prioriterer god kommunikation med borgere og samarbejdspartnere
  • Du kan arbejde selvstændigt og er i stand til at prioritere dine opgaver i en travl hverdag
  • Du har lyst til at udvikle dig fagligt
  • Du har gode kommunikative evner, både i tale og på skrift
  • Du bidrager med godt humør og til kollegialt samarbejde
  • Du har kørekort til bil

Hvad kan vi tilbyde?


  • En arbejdsplads med base på Sundhedscentret i Maribo
  • Et spændende job med mange udfordringer
  • Dygtige og engagerede kollegaer med mange forskellige fagligheder
  • Ledelse der vægter dialog, anerkendelse og tillid højt
  • Faglig sparring og kollegialt sammenhold
  • En spændende og udfordrende arbejdsplads med mange forskelligartede opgaver, hvor godt humør og et godt psykisk arbejdsmiljø vægtes højt
  • Selvtilrettelæggelse af arbejdsopgaverne og fleksibel arbejdstid, under hensyntagen til den fælles opgaveløsning

Løn- og ansættelsesvilkår


Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

37 timer pr. uge med tiltrædelse senest d. 1. april 2023.

Det daglige arbejdssted er Sdr. Boulevard 82 B i Maribo.

Ansættelsesproces


Ansøgningsfristen er mandag den 13. februar 2023.

Samtaler forventes afholdt torsdag den 16. februar 2023, ved ferie evt. i uge 8.

Stillingen kræver, at du har kørekort, og der indhentes straffeattest ved ansættelse.

Yderligere oplysninger


Vil du vide mere om stillingen, er du er velkommen til at kontakte teamkoordinator Birgitte Egeberg på tlf.: 24 92 86 80 eller leder af Center for Social Service Ann Borggaard på tlf. 24 60 53 28.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Maribo
  • Mandag den 13. februar 2023

Lignende jobs