Er du nyuddannet generalist eller i starten af din karriere, og vil du være med til at videreudvikle og planlægge en ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Så søger vi i Styrelsen for It og Læring en ny kollega til Børne- og Undervisningsministeriets store, årlige virtuelle konference – ”Digitaliseringsdage”. Konferencen er rettet mod personer, der beskæftiger sig med børne- og undervisningsområdet, og sætter fokus på, hvordan it, digitalisering og data kan bidrage til at forbedre børn, unge og voksnes læring. D. 9. og 10. november 2022 afholdt vi Digitaliseringsdage for første gang og med stor succes.

Som vores nye kollega bliver du en del af Kontor for IT-sikkerhed og Digitalisering (KID), og dine opgaver vil alle være knyttet til planlægning af konferencen. Du vil således både skulle hjælpe med at udarbejde kommende konferencers faglige indhold, samt bistå med planlægning og afvikling af konferencen.

Om stillingen

Som vores nye kollega vil du arbejde tæt sammen med projektlederen for konferencen og andre kollegaer i styrelsen og ministeriet, som bistår med konferencen. Dine arbejdsopgaver vil variere og blandt andet omfatte:

  • Udarbejdelse af konferenceprogrammet i samarbejde med interne og eksterne interessenter på tværs af uddannelsesområder
  • Kontakt med oplægsholdere
  • Kvalitetssikring af konferenceindhold og materiale fra oplægsholdere
  • Udvikling og planlægning af kommende års konference
  • Udvikling og afvikling af evaluering af kommende års konference

Denne stilling er for dig, der er nyuddannet akademiker eller har 1-2 års erfaring og som kan se dig selv i en eller flere af følgende udsagn:

  • Er kreativ og har lyst til at bringe dine kompetencer i spil i videreudviklingen af Digitaliseringsdage
  • Er god til at samarbejde med forskellige faggrupper
  • Er udadvendt og opsøgende med gode kommunikationskompetencer
  • Har mod på, at der i perioden op mod afvikling vil forekomme længere arbejdsdage
  • Brænder for digitalisering og har kendskab til undervisningsverdenen

Vi tilbyder:

At du bliver en del af projektgruppen på Digitaliseringsdage: Et stærkt fagligt og kreativt team, hvor vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden med stort og småt. Dette er en unik mulighed for at arbejde med en opgave, der har en stor berøringsflade til mange mennesker i Børne- og Undervisningsministeriet og i den sektor vi understøtter. Samtidigt får du mulighed for at styrke dine kompetencer inden for bl.a. projektarbejde, organisering og kommunikation. Du får din daglige gang i Kontor for It-sikkerhed og Digitalisering (KID), som bærer præg af en hyggelig omgangstone, og masser af plads til smil og grin.

”KID er et stærkt team, som formår at skabe et godt arbejdsmiljø i en hektisk hverdag med mange vigtige, omskiftelige og krævende opgaver” – Morten Bjerregaard, KID

Om Kontor for It-sikkerhed og Digitalisering

KID har ansvaret for at have overblik over de digitale løsninger, der anvendes i sektoren og bidrager til, at borgerne der arbejder med området, oplever en velfungerende digital understøttelse og sammenhæng i deres hverdag. KID understøtter og muliggør endvidere, at BUVM og sektoren får en større modstandskraft mod trusler udefra, samt at persondata håndteres efter gældende regler. Dertil understøtter kontoret en kapacitetsopbygning for informationssikkerhed i BUVM og sektoren.

  • KID er organisatorisk forankret i Styrelsen for It og Læring, som er en del af Børne- og Undervisningsministeriet.
  • KID arbejder på tværs af hele Børne og Undervisningsministeriet og er derfor et kontor hvor du vil være i kontakt med store dele af organisationen.
  • Samlet er vi et kontor med 15 kollager, hvor af de to er studerende.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som AC-fuldmægtig efter gældende overenskomst i staten.

STIL er en arbejdsplads med højt til loftet. Vi har fokus på work-life-balance og har fleksible arbejdstider, med mulighed for to faste hjemmearbejdsdage.

Ansættelsesstedet er Teglholmsgade 1, 2450 København SV.

Vi ønsker at besætte stillingen pr. 1. april 2023 eller snarest muligt derefter.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Christiane Kirkegaard Borup på telefon 24430757.

Styrelsen for It og Læring hører under Børne og Undervisningsministeriet, og arbejder med at fremme den digitale udvikling på undervisningsområdet, samt udføre opgaver inden for de overordnede målsætninger på ministeriets område.

Du kan læse mere om Styrelsen for It og Læring og Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside: www.uvm.dk.

Du kan læse mere om Digitaliseringsdage og se sidste års program her: https://www.digidage.dk/

Lyder det som noget for dig?

Så send os din ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse (karakter-/eksamensbevis) via linket i stillingsopslaget senest d. 6. februar via linket i stillingsopslaget. Du søger stillingen ved at følge anvisningen her på hjemmesiden.

Vi forventer at holde 1. samtale i uge 6 og 2. samtale i uge 8. Der kan forekomme en test eller en caseopgave i forbindelse med samtalerne.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København SV
  • Mandag den 06. februar 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
24. april 2024 21
23. april 2024 19
22. april 2024 19
21. april 2024 18
20. april 2024 18
19. april 2024 18
18. april 2024 17
17. april 2024 19
16. april 2024 21
15. april 2024 20
14. april 2024 21
13. april 2024 20
12. april 2024 22
11. april 2024 21
10. april 2024 22
9. april 2024 18
8. april 2024 17
7. april 2024 18
6. april 2024 18
5. april 2024 18
4. april 2024 18
3. april 2024 16
2. april 2024 15
1. april 2024 18
31. marts 2024 18
30. marts 2024 19
29. marts 2024 19
28. marts 2024 19
27. marts 2024 19
26. marts 2024 19
25. marts 2024 18