Rekrutteringsfirma

mekaniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

randstad søger erfaren entreprenørmaskinmekaniker

randstad søger for en kunde i Glostrup en engageret mekaniker, som sætter en ære i at levere en god kundeservice og høj kvalitet i sit arbejde. Vi søger en profil, der f.eks. er uddannet landbrugsmekaniker, lastvognsmekaniker eller automekaniker. Du kan dog også have en anden eller tilsvarende baggrund med flair for entreprenørmateriel, el og hydraulik.

jobbet


Med reference til værkføreren vil du være ansvarlig for disse arbejdsopgaver:

Reparationer af materiel på eget værksted
- Daglig vedligeholdelse af materielparken
- Kvalitetskontrol af materiel
- Sikkerhedskontrol af materiel
- Reparationer og service ude på byggepladser

Du får i samarbejde med værkføreren ansvaret for, at materielparken altid er udlejningsklar, og at kunderne får en god oplevelse med materiellet. Du kommer til at arbejde med alle former for reparation, service og vedligehold af entreprenørmateriel, lifte, teleskoplæssere og andet materiel samt lovpligtige årseftersyn af materiellet.

kvalifikationer


Du har sandsynligvis en relevant faglig uddannelse som mekaniker (landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner, lastvogne eller auto), men du kan også have en anden relevant baggrund.

Vi forestiller os derfor, at du også har/er:
- Stabil og god kollega med en proaktiv tilgang til dagligdagen
- God til kundekontakt
- God til at skabe orden og struktur omkring dig
- Kvalitetsbevidst og grundig
- Kørekort B, BE og gerne truckcertifikat

Det er nødvendigt, at du kan anvende IT, da du skal kunne registrere og behandle materieloplysninger i deres IT-system.

Arbejdstiden er: kl. 07:00 – 16:00 (15:00 fredage)
Arbejdssted: Fabriksparken 32, 2600 Glostrup

ansøgning og kontakt


Hvis stillingen har fanget din interesse, så send en ansøgning via denne side. Vi afholder samtaler løbende, så du anbefales at søge snarest muligt. randstad forestår rekrutteringen på vegne af LOXAM.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte William Rune på tlf. 92921837 eller via email: [email protected]. Alle henvendelser behandles fortroligt.

om randstad


randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Mekaniker i Taastrup

    Er du en person der vægter vores værdier HANDLINGSORIENTERET, ANERKENDENDE og UDVIKLENDE højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”Er du en person der væg..
    • Mekaniker
    • Taastrup
    Få mere info
  • Mekaniker i Taastrup

    Er du en person der vægter vores værdier HANDLINGSORIENTERET, ANERKENDENDE og UDVIKLENDE højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”Er du en person der væg..
    • Mekaniker
    • Taastrup
    Få mere info
  • Mekaniker i Brøndby

    Drømmer du om at drive en grøn udvikling gennem dit lederskab? Vil du være med til at styrke eksisterende medarbejdere og virksomhedens forretning gennem støtte og feedback, men også ved at skabe t..
    • Mekaniker
    • Brøndby
    Få mere info
  • Mekaniker i København

    Lidt om jobbetNanostone står overfor netop deres højsæson, og søger i den forbindelse en alsidig mekaniker til deres værksted i Hedehusene.Virksomheden har en større vognpark af varebiler, hvor du .
    • Mekaniker
    • København
    Få mere info