Markeds/salgschef ASPECT4 Fashion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Har du indgående kendskab til mode og tekstilvirksomheder og solid erfaring med ledelse og salg? Så er det måske lige dig, vi står og mangler!

Vores nuværende markeds/salgschef har fået nye udfordringer i eg, og vi søger derfor hans afløser til at videreudvikle vores succesfulde ASPECT4 Fashion.

ASPECT4 Fashion er en fleksibel brancheløsning til små og mellemstore mode og tekstilvirksomheder i Danmark og Norge.

ASPECT4 Fashion er bygget på eg's eget ERP-system ASPECT4 og udgør sammen med ASPECT4 Logistik, ASPECT4 Trælast og ASPECT4 Transport vores ASPECT4-familie. Kendetegnende for alle ASPECT4-løsninger er, at de er udviklet med baggrund i en dyb brancheforståelse og nærhed til kunderne.

Vi er 100 dedikerede kollegaer i Danmark, Norge, Sverige og Indien der arbejder med ASPECT4.

Værdiskabende

Som vores nye markeds/salgschef bliver en af dine vigtigste opgaver at fortsætte den videre udvikling af ASPECT4 Fashion, så vi hele tiden er klar til at møde kundernes og markedets krav og forventninger til en topmoderne og værdiskabende brancheløsning.

ASPECT4 Fashion har gennem flere år fokuseret på eksisterende kunder, men nu har vi lagt en ny strategi, hvor vi har fokus på vækst og at få nye kunder. Derfor er det afgørende, at du brænder for opsøgende salg og motiveres af at få nye kunder, samtidig med at vi holder fast i de eksisterende kunder.

Vi forventer, at du går foran og selv tager bolden som kundeansvarlig på vores største og mest strategiske kunder samt driver hele ny salget.

Du skal deltage i udvikling af ASPECT4-strategien på tværs af brancher og sikre, at den bliver implementeret effektivt i egen afdeling.

Med dit store kendskab til mode og tekstilvirksomheder skaber du værdi i alle interaktioner med vores kunder, og du er i stand til at udfordre vores kunder på deres forretning og være med til at prioritere udviklingen af ASPECT4 Fashion, så vi skaber mest mulig værdi.

Motiverer og sætter mål

Du vil få den daglige ledelse af 4 konsulenter i Ikast, og som erfaren leder ved du, at det er medarbejderne, der gør forskellen og skaber værdien, så du brænder for at motivere og udvikle medarbejderne ved at sætte klare mål og være tydelig i dine forventninger gennem daglig dialog og løbende sparring med den enkelte.

Du evner at omsætte den overordnede strategi til konkrete og ambitiøse mål for afdelingen og den enkelte, og du følger op målene på en motiverende måde.

Vi lever i en omskiftelig branche, så du skal være en stærk forandringsleder, som formår at sætte retningen, kommunikere den tydeligt og inspirere alle til at følge dig.

Ansvar og kommerciel tilgang

For at blive en succes som markeds/salgschef i ASPECT4 Fashion skal du have et stort drive og høj integritet. Du skal være resultatorienteret og motiveres af at sætte og nå ambitiøse mål for dig selv, din afdeling og den enkelte medarbejder.

Du skal have et stort og stærkt netværk i branchen og kunne bevæge dig ubesværet på alle niveauer i en organisation og hos alle typer kunder. Du skaber gode relationer til kunder, eksterne samarbejdspartnere og internt i eg, og du kan kommunikere ubesværet på engelsk i både skrift og tale.

Du får det fulde P/L-ansvar for afdelingen, og du indgår i ASPECT4-ledergruppen sammen med de øvrige markedschefer og vores udviklingschef.

Vi tilbyder dig

  • En udfordrende stilling med stor grad af frihed, hvor du er med til at sætte et kraftigt aftryk på den kommercielle tilgang til kunder og marked, udviklingen af vores produkt og organisationen omkring ASPECT4 Fashion.
  • En spændende og udfordrende hverdag i dialog med mange forskellige mennesker.
  • Engagerede kolleger med et højt fagligt niveau, som tager ansvar, viser omsorg og hjælper hinanden.
  • Gode muligheder for at udvikle dine kompetencer og bidrage til videreudviklingen af vores løsninger.
  • Høj prioritering af sundhed og trivsel.

Er du vores nye markedschef?

Er du interesseret i at høre mere, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Senior Vice President Steen Ravn på telefon +45 4087 7954.

Vi afholder løbende jobsamtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt, hvis du finder stillingen interessant.

I eg leverer vi nordisk branchesoftware, der hjælper vores kunder med at udvikle deres virksomhed yderligere.

Vi stræber altid efter at blive bedre: Vi er et passioneret team af innovatører, problemløsere og mennesker, der handler. Som en integreret del af vores kultur tager vi ansvar for vores bidrag til kunderne, hinanden og det omgivende samfund.

Læs mere på eg.dk og se også vores flotte video, som viser hvordan vores software gør en forskel We are eg - YouTube


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Ikast

Lignende jobs

  • Salgschef i Midtjylland

    Kan du styrke salget af VVS-produkter og samtidig have fokus på udvikling af tre afdelinger? Så er du den helt rette for Brødrene Kier.Brødrene Kier er i dag en betydende spiller i grossistbran..
    • Salgschef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Salgschef i Viborg

    Løn Faglært fra 150,28 kr. - ufaglært fra 140,92 kr. / time Arbejdssted Butik — {amount} km. væk Marsk Stigs Vej 1 8800 Viborg Ansættelses..
    • Salgschef
    • Viborg
    Få mere info
  • Salgschef i Herning

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i 7400 Herning
    • Salgschef
    • Herning
    Få mere info
  • Salgschef i Viborg

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i 8800 Viborg
    • Salgschef
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef over tid

Dato Alle jobs som salgschef
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0
23. marts 2024 0
22. marts 2024 0
21. marts 2024 0
20. marts 2024 0